Şimdi kim suçlu ?bir tek ben mi?

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
yine yeniden merhaba.. çok zaman oldu yazmayalı.. belki bazılarınız hatırlar daha önce yaşadığım kabusları.. eşimin yalanları, ihanete ( her ne kadar ispatlayamamış olsamda) ve ailemle olan sorunlarım... o zamanlar derdimi anlattığımda herşeyi bırakıp gitmekti kararım ama gidemedim.. 3. şahıslar girdi araya. (eşimin ailesi).. ve ben yine kaldım.
konuyu özet geçmeden şu anki ruh halimi açıklayamıyacağım sanırım. yaklaşık 4 ay önce eşimin telinde, daha öncede defalarca tartışmamıza neden olan bi kız arkadaşının numarasını gördüm. ki bu kız her ne kadar arkadaşı olduğunu söylesede kısa bi süre sevgili olduğu bi kızdı. ama herşeye rağmen bana anlattığı kaç yıllık dostlukları vardı. istemedim görüşmelerini ve eşim benden gizli defalarca görüştü. her seferinde affettim. ama en son patladım. son yaptıkları bitirdi sabrımı. o sürekli benden başka kimseyi sevmediğini, bana ihanet etmediğini söylesede bi daha asla ona güvenemedim ve güvenemeyeceğim gajiba.. bu olaydan sonra eşim de ben de çok değiştik zaten. ben her hareketini kıskanırken, ve her fırsatta ona güvenmediğimi belli ederken; eşimde giderek ilgisizleşti,bencilleşti.. içine kapanık bi insan oldu tamamen. ben ne kadar herşeye en baştan başlamak istesemde bi türlü olmadı. belki eşim çaba gösterse daha farklı olabilirdi ama o hiç çaba göstermedi. gerekçesi ise hep, o ne yapsa yapsın benim mutlu olmadığım,değerini bilmediğim.( çünkü ben onun sevgisinden şüphe duymuşum.....)
her neyse eşim bi daha görüşmedi o kızla veya başkasıyla.. şimdilerde eskiye göre ne kadar ilgisizde olsa bi sorunumuz yoktu.tabi arada benim kıskançlıklarım ve ilgilenmiyorsun benle diye mızmızlıklarım hariç. ne desem yapmaya çalışır eşim.güzellikle söylersem dikkate alır. ama bazı konularda acayip inattır. bi konuda farklı düşünüyosa yanlışda olsa kendi bildiğini okur..ama bana olan sevgisini yanlız kaldığımız her dk hissettirir..
her neyse... bi çok arkadaş bana burdan eğer kalırsam kendime olan güvenimi kaybedeceğimi söylemişti.. haklı da çıktılar biraz.. bir evlilikte güven kalmamışsa tek yaptığın kendini giderek tüketmekten başka bişey değil.
iki gündür yine kendimi kaybediyorum.. her aradığım da eşimin telefonunda başkasıyla konuşuyo oluyo.. ve gün içinde işi düşmedikçe beni aramıyo. akşam görüşüyoruz nasılsa diye düşünüyo..ama ben böyle düşünemiyorum işte. kimle konuşuyo sürekli diye içim içimi yiyo...bunu dün eşime söylediğimde kuzeniyle konuştuğunu, iş yerinde canı sıkıldığını falan söyledi. saçmalama ne olur dedi.benim mutlu olmayı bilmediğimi, ne yapsa altında bişey aradığımı fala nsöyledi... kapadım teli yattım..şimdi hiç bişey olmamış gibi davranıyo.. ama benim bi kere kurt düştü içime. sizce abartıyomuyum..böyle davranmakta ve şüphelenmekte tek suçlu ben miyim ??
napcam nasıl bu duygulardan kurtulacağım bilmiyorum.. :26:
ama şimdi bile geçmişte yaşadıklarımız aklıma geliyo ve çekip gitmek geliyo bazen içimden..

Aradığın saatleri biliyosundur.
Bi şekilde görüşme detaylarına ulaş canım
Eğer şüphelerin yersizse bi daha kafanı hiç bulandırma
Ama eğer haklıysan o zaman yoluna bakarsın

Aradığın saatleri biliyosundur.
Bi şekilde görüşme detaylarına ulaş canım
Eğer şüphelerin yersizse bi daha kafanı hiç bulandırma
Ama eğer haklıysan o zaman yoluna bakarsın

görüşme detaylarına internetten bakmaya çalışıyorum ama henüz yayınlanmıyo... :26:
kaç gün sonra bakabilirim güncel görüşme detayına acaba ?

görüşme detaylarına internetten bakmaya çalışıyorum ama henüz yayınlanmıyo... :26:
kaç gün sonra bakabilirim güncel görüşme detayına acaba ?

Benim bildiğim, faturalıysa fatura kesim tarihinden sonra.
Ama tam net bi bilgi değil, bi de hattan hata değişir
Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin

cnm bu sekilde paranoyak olursun. kaldıysan evliliğini kurtarmak içindri. eğer istemiyorsan ayrıl. ama bu şekilde kendine zarar verirsin

Merhaba, ben dışarıdan çok ideal eş gibi gözüken bir çok erkeğin karısını aldattığına şahit oldum, karıları ise ilgisiz ve kendi hallerinde oldukları, kocalarını çok kafalarına takmadıkları için fark bile etmiyorlar, adam sonra yuvasına karısına dönüyor, ama cazgırlık yapsalar bişeyleri ortaya çıkarsalar adamın canına minnet olur madem ortaya çıktı der geriye dönmeye uğraşcağına yeni hayat kurar. bence sende kafana takma, başkasına senden ayrılmayı göze alacak kadar aşık olmadığı sürece senden değerli kimse olamaz hayatında.eşin belli ki seviyor seni, erkekler kendisiyle ilgilenen bir kız olduğunda hayır diyemiyorlar kolay kolay, ama eninde sonunda diyecek sen belli etme sakın şüphelendiğini ve eona çok bağlı olduğunu hissettir, 2.biri varsa bile uzun sürmeden kapanır o konu. Kendini yıpratma beni, kocanıda rahat bırakki rahat kafayla doğru olanı bulsun kendisi

Senle ilgilenmeyip, seni kötüleyip yanlız olduğuna bile yüzüne bakmayıp vs. gibi bir şey ve 2.biri var ise bence ozaman tehlike var demek. Sana aşık olduğunu hissettiriyorsa, muhakkakki güzel biri eşinle ilgileniyor ve o hayır diyemiyor konuşup vakit geçiriyor öyle.

Kadınlar aslında birbirini kollasa kimse kimsenin kocasına, sevgilisine bakmasa böyle başlıklarda kendimiz birbirimize sorun çıkarıp kendimiz çare arıyor olmayacağız.Bakın erkeklere, sevgilisi olan kıza göz dikiyorlarmı, evli bayanlara göz dikiyorlarmı? Onlar nasıl koruyup kolluyorlar birirlerini. Biz kadınlarklübü diye forumda konuşalım ama arkadan kadınlar anca birbirinin kuyusunu kazsın.

Normal yani ?? Kafaya takmasın arkadaş ??

Bir yaşıma daha girdim

Son düzenleme:
Normal yani ?? Kafaya takmasın arkadaş ??

Bir yaşıma daha girdim

Valla benim gözlemlerime göre kocasıyla mutlu bir şekilde uzun yıllar geçinen kadınlar rahat ve kafasına birşey takmayan çok didklemeyen uğraşmayan kadınlar... Didiklendiği anda adam madem ortaya çıktı inceldiği yerden kopsun bari moduna giriyor

Ortaya çıkacak birşey yapmasın beyefendi ozaman..

Zaten yapmışsa da hayatımda işi ne ?

Erkek yaparsa kadında yapabilir ozaman..

Aaaa ama olmaz..Kadın yaparsa adı ve etiketi hemen yapıştırılır toplumumuzda..

Evlilik sadakattir..

Evlilikte 3. şahısların işi yoktur..

Yıllarca sahte bir mutluluk yaşamaktansa, tekmeyi basıp gerçek bir mutsuzluk yaşarım, acımı çekerim bu bence daha onurlu..:86:

tekmeyi bastıktan sonra sanırsam daha mutlu olurdum niye mutsuzluk yaşayım dimi

bilmiyorum cnm ya henuz yasamadim ( insallah yasamama ) aldatilmak veya baska bir kiz durumu filan..ama boyle bir olay oldugunda evlilikte eger devam edilecekse ya hic biirsey olmamis gibi devam edeceksin, yada bitireceksin yoksa o evlilik dahada kotuye gidiyor uzerine birde adam kendini hakli cikariyor bak iste sen busun o yuzden yaptim gibi tavirlar..

tabi bisey olmamis gibi davranmak en zoru..ama evliligine bir sans vermek istiyorsan baska caren yok..burnu surtsun tabi ama tekrar bir araya geldiginiz andan itibare yeni evlenmis gibi olmaniz lazim..surekli gundeme getirmeyin..dusunmeyin ta ki baska bir gercekle karsilasana dek.. eger birdaha olursa tabi o zaman sessiz kalmassiniz sanirim..

suphe insani yer bitirir..eger cok supheleniyorsaniz esinizi bir sure gizli takibe alin..banyodayekn telefonuna bi goz atin 1 hafta boyunca imkan buldukca..aksamlari evden cikiyorsa caktirmadan bisey sorcak gibi arayin filan iciniz raahatlasin ama hep boyle acabalrla yasanmaz..ya sag ya sol yani.. kolayliklar versin Rabbim canim.. fazlada kotuye yorma herseyi..insanin korktugu basina gelir..kocanada belli etme acik acik bisey sorma bu konularla alakali aklina getirme zorla..

Son düzenleme:
KIZLAR eşimin tel fatura dökümanı elimde şua an gerşekten kuzeniyle konuşmuş.
benim bu saplantılardan kurtulmam gerek artık...

telle konuşuyorsa illaki bir bayanlamı konuşuyordur sen baya baya paranoyak olmuşsun cnm. eğer bu davranışlarını düzeltemiyorsan bir yardım alman gerekiyor. erkekler bazen saf olabiliyor ve karşılaırndaki kadıonların ard niyetlerini çözemiyorlar. benim eşim çok canayakındır hemen muhabbet kurar bu mağaza çalışanıda olabiliyo bazen. ilk başlarda bende çok kızardım ama alıştım sonuçta bir ard niyet güdmüyor eşim. tabi birazda eşine olan güvensizliğin seni buna itmiş ama biraz daha sakin kafayla düşünmeye çalış hemen herşeyi kötüye yorma ve düzgün konuşmaya çalış eşinle böyle giderse hem kendini yıpratırsın hemde evliliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…