Şimdi kıskanmayayım da ne yapayım?

haklısın kıskanıyosun özlüyosun ama sonuçta bu bir iş. eğer kocan gerekli mesafeyi koruyorsa hiç düşünüp kendini yıpratmana değmez. ayrıca yemek yemiş olmaları büyük bir olay değil ki sonuçta mum ışığında yemek yememişler muhtemelen fast food tarzı ayaküstü birşeyler yemişlerdir. zaten sen şu masada ye ben şu masada yiyim olmaz. sen eşine güven yeter.

günaydın kızlaaaar,
hepinize çok teşekkür ederim ben konuyu açtıktan sonra her hangi bir cevap alamayınca bakmamıştım ama her sabah yaptığım gibi işe gelir gelmez açtım ve yorumlarınızı gördüm her yazılanı tek tek okudum. gerçekten bu kadar güzel ve mantıklı cevaplar geleceğini tahmin etmemiştim durup bir kez daha düşünmemi sağladınız. :utangac:

çok teşekkür ederim gerçekten çok ederim hepinize :1hug:

akşam dayanamadım ve eşime dedim ki "ben bugün o kadınla çalışmandan çok rahatsız oldum. sabah evinden aldın akşam evine bıraktın. girip bi avmde yemek yemişsiniz. bunları duymak beni çok rahatsız etti" eşimin cevabı tepkili oldu haliyle. şirketin servisi yokmuş herkes kendi imkanıyla ulaşımı sağlıyormuş. birlikte satışa çıktığı kadın kendi arabasıyla işe gidip geliyormuş evinden değilde şirketten alsaymış akşam tekrar şirkete bırakmak zorunda kalırmış akşam akşam onca yol gitmek istememiş hem kadının evi de benim çalıştığım yere bi beş on dakikalık mesafedeymiş şirket çok ters kalıyor burada bi şey diyemedim haklıydı ama akşam akşam arıza çıkartıyorsun hastasın sen doktora görünmen lazım falan dedi biraz tartıştık ama çok üzüldüm gerçekten :delphin:
kadının dişlerinde tel mi ne varmış o yüzden her yerde yemek yiyemiyormuş kendisi istemiş o avmye gidip yemek yemeyi eşimde hayır diyememiş.:delphin:
neyse ben yemek yaptım sofrayı hazırladım biz her zaman sofraya beraber oturur sofradan beraber kalkarız dün öyle olmadı yedi yemeğini ve kalktı gitti sofradan ben çok üzüldüm tabi yiyemedim hiç bişey oturdum öylece ama kendimi de tutuyorum gözlerim doldu gözyaşlarıma hakim olamıyorum bi on onbeş dakika sonra geldi "neden ağlıyorsun" diye sarıldı saçlarımı okşadı "yapma böyle gel yüzünü yıkayalım" falan dedi tabi sarılınca ben saldım kendimi ağladıkça açıldım "çok kıskanıyorum seni ben bütün gün seni özlerken başka bi kadın senin dibindeydi engel olamıyorum kendime" dedim "psikopatlığın tuttu senin yine" dedi güldük sonra kapandı konu :delphin:
Allah'tan uzamadı daha fazla şimdilik herşey yolunda. :Saruboceq:
Hele ki sizin yorumlarınızı fikirlerinizi okudukça, gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum.
Abartmadığımı düşünüyorum ama ben böyle yapınca da eşimin aklında olmayan şeyleri aklına getirmekten korkuyorum.mirmirmirmir
Bundan sonra daha dikkatli olacağım. :teselli:
İyi ki varsınız kızlar, iyiki varsın KK ve ben iyi ki tanışmışım bu harika siteyle... :enbuyukkk:

Son düzenleme:
burbuk hanım herkes in psikolojisi,yaşam tarzı,alışkanlıkları,ve de prensipleri farklıdır.siz benim gibi düşünmüyorsunuz diye ben size kötü bir insan diyemem ve de yadırgayamam
aynı şekilde size de benim düşüncelerimi yadırgıyor oalbilirsiniz,ama ben boyle düşünyorum
ama takdir edersinizki ben,siz,ya da iş arkadaşımız hep bizden farklı olacak,,o yüzden ben hiç riske girmek istemem

Canım ben senin düşüncelerine karşı bir şey yazmadım, yaptığın yorumu da okumadım. Benim bütün sözlerim konuyu açan arkadaşaydı. Seninle ilgili tek bir kelimem dahi yoktur yorumumda.
Tabiki düşüncelere saygı duyarım ve bu düşüncelerden ötürüde kimseye kötü diyemeyiz. Siz benden farklı düşünüyorsunuzdur bu beni ilgilendirmez. Çünkü bu hayatı ve ilişkiyi yaşayan sizlersiniz.
Ancak ben 43 yaşında biri olarak geçirdiğim ve gördüğüm tecrübelerden yola çıkarak yorumlar yapıyorum. Gençlikte hayat insanlara çok farklı görünür bunuda biliyorum.
Ama her ne olursa olsun aldatmak isteyen insan aldatır. Bunun için birlikte iş yapmalarına yemek yemelerine gerek bile yoktur. İnsanın içinde aldatma duygusu varsa buna hiçbir şekilde engel olamazsınız.
Allah böylelerinden bizi korusun.

Seni çookk iyi anlıyorum cnm,bırak böyle bi konuyu ben eşimi tv den bile kıskanırım.
Amaaaaaaaaaaaaa...
Gel gör ki asla belli etmem.Belli ettikçe onu sıkacağımı bilirim de ondan.İçimde fırtına kopsa bilmemeli.Çünkü adı üstünde "kıskançlık".Yani ortada aldatma yok,dayak yok,ilgisizlik yok.Sadece biz bayanların sevgiden hissettiği bi duygu bu.
Bence eşine bu konudan bahsetme daha.Bu sefer sana yaptıklarını da anlatmaz ,kıskanma ,üzülme diye ,işte o zaman daha kötü olur.
Zaten sen anlattığında tepkisi büyük olmuş.Çünkü içinde en ufak bişey yaşamamış ve kendinden emin.
Sen de anca şaka yollu içindekileri dökebilirsin,...
İşi bu çünkü adamcağızın yapabileceği bişey yok ki,o da sana ve evine para getirmek için çalışıyo ne yapsın...

Eşinizle Beraberkende Aynı İşi Yapmıyomuydu?
Eğer ayı işi yapıyor ve siz şuan onu kıskanıyorsanız çok abartıyorsunuz..
Sonuçta bu krizde ekmek parası için çalışıyor..
Kendinizi ve onu huzursuz etmeyin..
yerimseniben

Sevgili arkadaşım (minik tanrıça) birşey soracağım yorum yapmadan sen çalışıyormusun? Benim tahminim çalışmıyorsun ve bu yüzden kendine güvenini yitirmek üzeresin, eğer bir işin sosyal hayatın olsa sende karşı cinsle bir arada çalışmak zorunda kalacaksın ve gözüne batmayacak eşinin iş hayatı, etrafına bakarsan genelde çalışmayan bayanlar daha kıskanç oluyor..nacizane fikrim.

Sevgili arkadaşım (minik tanrıça) birşey soracağım yorum yapmadan sen çalışıyormusun? Benim tahminim çalışmıyorsun ve bu yüzden kendine güvenini yitirmek üzeresin, eğer bir işin sosyal hayatın olsa sende karşı cinsle bir arada çalışmak zorunda kalacaksın ve gözüne batmayacak eşinin iş hayatı, etrafına bakarsan genelde çalışmayan bayanlar daha kıskanç oluyor..nacizane fikrim.

Eşinizle Beraberkende Aynı İşi Yapmıyomuydu?
Eğer ayı işi yapıyor ve siz şuan onu kıskanıyorsanız çok abartıyorsunuz..
Sonuçta bu krizde ekmek parası için çalışıyor..
Kendinizi ve onu huzursuz etmeyin..
yerimseniben

kendine cok güvensiz bi kadın olmalsın işten sonraki basit bir yemeği bile kıskanıyorsun..

kızlar bende çalışıyorum kendime güvensiz bir kadın olabilirim böyle bir konuda arıza çıkartıyorsam demekki bildiğim sandığım kadar dirayetli bir kadın değilmişim kendime güvenimde yokmuş
eşim bu işe başladığında biz tanışalı çok olmuştu daha önce böyle bir işi yoktu

kendine cok güvensiz bi kadın olmalsın işten sonraki basit bir yemeği bile kıskanıyorsun..

sizde kendinize çok güveniyosunuz herhalde...şakkıdı
bence kendinizden emin olmayın...sengözlerimebaksanab
bigün sizde böyle bi durumda kalabilirsiniz....:delphin:
ve arkadaşın kıskanması gayet normal...sositososito
sizin lafınız ne kadar normal tartışılır.....CADIARZU

Bazı işler vardır insanlarla birebir sıcak ilişkiyi gerektirir..sonuçta adamın işi bu ve medeni bir şekilde yemek yemenin bir zararını göremiyorum..aynı şekilde yemek yediği kişi bir erkek de olabilirdi..o zaman bir şey demiyecektiniz ama ..bence ne kendinizi dolduruşa getirin ne de dolduruşa gelmeyin..ama bu olayların yanında başka olaylar yaşadıysanız ve eşinize güvenmiyoranız orasını bilemem..

Benim işyerimde erkekler çoğunlukta. 5 yıldır burda çalışıyorum zaman zaman arazi işlerimiz oldu aylarca şantiyede kaldığımız oldu, şehir dışına hatta yurt dışına çıktığımız oldu. Aynı arabayla gidip aynı otelde bitişik odalarda kaldığımız oldu. Bu işyerinde evliler de var bekarlar da. Evli olup karısını aldatanı da gördüm, evli olup kocasını aldatanı da gördüm. Bekar olup işinden başka birşey düşünmeyeni de gördüm. Evli olup eşinden başka birini düşünmeyeni de gördüm. Burda en rahat olanları şirket içi evlilik yapanlardır sanırım derken bu defa onlardan da "evde beraber işte beraber,birbirimizden sıkılıyoruz" gibi şikayetler duydum. Kısacası arkadaşım, burda en önemli nokta sizin aranızdaki güven zinciri. Yoksa işiniz zor..:1no2:

eni teşekkür ederim açıklaman için evet doğru söylüyorsunuz
aramızdaki güvende hiç bir sorun yok ama ilişkimizin en başında yaşadığımız bazı tatsızlıklardan dolayı yakınında kadınlar olmasından rahatsızlık duyuyorum eşim gerçekten çok dürüsttür beni ne kadar çok sevdiğini de biliyorum ona güveniyorum ama o kadar çok karaktersiz insanlar gördük ki korkuyorum işte elimde değil. takdir edersinizki insanlar birbirinden farklı kimsenin niyetini bilemiyorsunuz. herhangi bir durumdan rahatsız olduğumuz zaman eşimle paylaşırız mutlaka ama iyi ama kötü bir şekilde aşarız. burada farklı fikirler almak, benim görmediğim yerlerden konuya bakmak gerçekten ufkumu açıyor, fikirlerime yön veriyor.
Tekrar teşekkür ederim kk kadınları a.s.

valla bende olsam kıskanırdım büyük ihtimalle,ama elimden geldiğince belli etmemeye çalışırdım.
aklında olmayanı aklına sokmamak için.yemek olayına gelince aslında bütün gün beraber çalışıyorsa yemekte yenir normaldir.ama sen olumlu düşünmeye çalış eşine güven içini ferah tut kafanda kurup kendine zarar verme eşine güveniyorsan gerisini boşver..

çekimser kaldım ama benim paranoyam vardır aldatılma konusunda yani eşimle hiç alakası yok sonuna kadar güveniyorum ama ortam kötü kolla ............ diye bi laf var yakaydirigubbakcemile3 onun için yani senin durumunda sayılırım iş yerinde tek bayan var eşimin oda ortağının hanımı ortağıda hep oralarda olduğu için kadına da güvendiğim için sıkıntı yapmıyorum bide aklına getirmek istemiyorum eşimin kafasında yoksa ben zorla sokmayım diye hiç belli etmiyorum bazen dili olsam bile kıskanç olduğumu bilir zaten ama asla onu o yola itecek davranışlarda bulunmam sende bence bu taktiği uygula ama yemek da yemesinler yaaaa:çok üzgünüm:

sen içini rahat tut canım.eger süphelenmeni gerektiren bir durum olsa sana asla yemek yediğini söylemez.ayrıca yanındaki bayan acıktım dediğinde sen git ye benim esim kıskanır.ben baska yerde mi yicem dicek.gayet kibar bir kocan oldugu için gurur duy bence

evli değilim ama evli olsam, kendime ve eşime ne kadar güvensem de eşimin bütün gün bayanlarla zaman geçirmesi çok hoşuma gitmez,
insan böylesine sevince doğal bir tepki gibi geldi bana yani insan kurdukça kurgular sanırım
ama kendinize bu düşüncelerle işkence etmeyin

Back
X