Şimdi kıskanmayayım da ne yapayım?

Eşime güveni tam ama etraf kötü...
Bu nasıl bir yaklaşım anlayamıyorum... Eşinize güüveniyorsanız Angelina Jolie ile bile çalışsa korkunuz olmaz...
Büyük konuşma diyebilirsiniz ama ben eşime sonuna kadar güvenirim...
İkimiz de iş gereği bayan-erkek birarada çalışılan ortamda çalışıyoruz, eşimin şehirdışı seyahatleri oluyor, benim yrtdışı seyahatlerim oluyor...
Bu seyahatlere işarkadaşlarımla(erkek-bayan) gittiğim, birhafta on gün aynı otelde kalıp, beraber yolculuk yapıp beraber yemek yediğimiz çoook oldu... Eşim de aynı şekilde seyahatlerde genelde bayanlarla muhatap oluyor, iş yemeklerine bayi toplantılarına fuarlara katılıyor...
Asla ama asla bir kere bile birbirimizden şüphe etmedik....
Ben etraftaki bayanlardan korkmam, önemli olan benim eşimin karakteri ve ahlakıdır. Benim eşim dimdik durursa karşısına çıkan bayanlar nne kadar uğraşırsa uğraşsın kocamı kandıramaz...
Erkek isterse adatır, iş arkadaşı olmasına yemek yemesine gerek yok, bu forumda nice msjlar gördük, karısınn arkadaşıyla aldatanlar, sanaldan aldatanlar....
Bence eğer kocanıza ve kendinize güeniyorsanız içinizi rahat tutun...

Eşiniz işini yapıyor sonuçta , elinde olsa sizi üzmeyeceğine eminseniz , güveninizi kırmadıysa daha önce bu şekilde paranoya yapıp kendi kendinizi hasta etmenize sinir stres yapmanıza gerek yok bence.
Kuaför olsaydı da bir sürü bayanla görüşecekti.Doktor olsaydı da..
Şu zamanda kadınlar iş dünyasında hemen hemen her sektörde mevcutlar , tamam iyi insanlar da var kötülerde ama , önce güveneceksin , ha baktın güvenini suistimal etti o zaman işte içindeki canavarı çıkartırsın..
Benim eşim inşaat işinde ama inan görüştüğü bayanın haddı hesabı yok yani.
Napim şimdi ölim mi sinirimden.
İçinde varsa aldatmak , meyilliyse aldatmaya erkeklerle dolu bir adaya bile göndersem yapar bişey yani :D
Sen kendine güven önce , bana yanlış yapacak adam anasının karnından doğmadı daha de kendi kendine.. Bu kıskançlığını da sakın ola belli etme bence eşine çünkü bunu zayıflık olarak algılar erkekler , kendine güvenmediğini düşünürler..

heyy heyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıorsunuzz???? aranızda hiç satıs elemanı olarak calısan yok mu???

bak canım ben satıs egitimi aldım ve calıstım bi dönem. inan bana bi erkek bir kadın olarak calıstırıolar. ve evet öyle dipdibe olmak zorundasın..satıs işi dısarıdaa kapı kapı geziyorsun. ve yemek yerkende yanındaki arkadasına hadi sen suraya ben buraya ayrı yiyelim diyemezsin ki...

bence eşinin tavırları ve ona olan güvenin önemli bu konuda. eşin herhangi bı kızla oturup bi arkadas gibi yemek yiyemeyecek kadar düşkünmü kadınlara??
kıskanclık yaparken onu sucluyosun bi yönden farkındamısın?
eşinin tavırları cok önemli sana haklısın denilebilmesi için.

sonuçta eşinizin işi bu...
yanında bayan da olacak,bayanlara işini de pazarlayacak...
eşinize güvenmek zorundasınız,böyle bir konuyla bence onun da kafasını karıştırmayın..
sonuçta yorucu bir iş,sizden destek isteyecektir,unutmayın...
aklınıza da kötü şeyler getirmeyin...
sevgiler...

sanırım doğru söulüyorsunuz ben kıskançlık yaparak bi yandan hem kendime güvensiz olduğumu hemde eşime güvensiz olduğumu düşündürtüyorum. Halbuki daha önce de dediğim gibi eşime güvenim tam ama ben kıskançlık yaptıkça oda üzülüyo bana neden güvenmiyorsun diye düşünüyor
o anda duyduklarım benim bu şekilde tepki vermeme neden oldu zaten olayın üzerinden de epey geçti biz çoktan unuttuk yani
çok şükür şu anda her şey yolunda
ama ben bu şekilde davrandıkça eşimi böyle kıskançlıklarla boğdukça sonumuz ne olur bilmiyorum
kendimi frenlemeye çalışıyorum başaramıyorum tepki verme yapma diyorum kendime ama kontrolümü sağlayamıyorum bir yerden patlak veriyor
neyseki tartışmalarımız ertesi gün unutulur
tabi birike birike bize zarar verir mi bilemiyorum ama inşallah ben kendimi kontrol etmeyi öğrenirim en kısa zamanda

ben olsam şimdiye kıskançlıktan hasta olup yataklara düşmüştüm ve tabiki de eşimi de hasta etmiştim...çok kötü bişey kıskançlık ya...çok yıpratıyo ilişkiyi... tabi boş bırakmaya da gelmez.. orta kararını bulmak lazım.. sonuçta işini biliyosun.. bunu yapmak zorunda olduğunu da biliyosun... o yüzden kocana güvenip fazla kırmamaya çalışmakta yarar var... ha ben yapabilirmiyim bilmiyorum.. benim eşim inşaat mühendisi... o yüzden pek problemim yok böyle...

bence abartıyorsun madem tüm gün beraberler bunlar acıkmayacakmı yemek yemeyecek mi hem hergün aynı bayanla mı değil.bu adamın işi.sorun etme konusunu bile açma bence.

canım o kadar haklısın ki ben senin yerinde olsam kıskandıgımı belli ederdim aslında o hemen anlardı konusmam ses tonum hareketlerim değişirdi muhakkakta huzurumuz kacardı bundanda eminim çünkü onun o kadar haklı bir gerekcesi olurdu ki işi bu ve çalışmazsa evimiz nasıl gecinecek borları kim ödicek olurdu
bende cok cok kıskancım aynı sekilde kocam da,cevremizdeki insanlar bize cok sasırıyor bize hep dedikleri birbirnizi yıpratırsınız ama elde olan bişe değil seninkide aynı böyle kıskançlık bence tam bir hastalık umarım eşin başka bir iş bulur sende rahat edersin

bence hiç abartmıyorsun canım daha az bile yapmışşın iş se iş benimde eşim pazarlama işinde aynen dediğin gibi ama ben baştan anlaşmamı yaptım ve oda iş yerine tavrını koydu ama en baştan olması gerekirdi heralde şimdiden neyi değiştirebilecekki.bu zamanda iş te önemli kaybetmesin ama o yemek işi de mide bulandırıcı şahsen.

bence abertıyorsun burda seni abartıyorsun diye gazlayanlarda çok abartıyor. bence eşinle birlikte müşterileri gezmeye çıkanlar eşinin karı gözü kara kaşı için değil onun gittiği yerlerin daha kaliteli olmasından dolayı tercih ediyorlar. diğer yerler sanayi sitesi vb yerlermiş. hiç birkadın sanayi sitelerinde gezmek istemez. ayrıca öğle yemeği saati geldiğinde nedesin eşin bütün gün beraber gezdik ama yemeği ayrı ayrı mı yiyelim desin. her işin kendine göre yaptırımları ve gidişatı var bu gidişatta kıskanç karı-kocalara göre ayarlanamaz herelde. çok dert ediyorsan çalışıyormusun bilmiyorum ama sende çalışmaya başla. ayrıca büyük ihtimalle o kadınlarda eşinle aynı arabada ama acaba akşama nasıl yemek yapıcam hafta sonları işleri nasıl yetiştirecem ödemeleri nasıl haletsem diye düşünüyordur.

bu kadar abartıp kendinizi yiyip bitirmeyin ne olur
tamam kimse istemezki kocası her gün bir bayanla bir yerlere gitsin
ama bunu keyfine yapmıyor
iş için yapıyor eşiniz
ne var yemek yedilerse
bunlar yemez, içmez, uyumaz hatta nefes bile almaz varlıklar değiller ki
hem eşinize bunun imasını da yapmayın sakın
aklında yoksa da aklına getirmeyin
kendinizi de boş yere yiyip bitirmeyin

bacım bu kocanın işi.. bizde eşimle iki ayrı dükkan işletiyoruz. ve işimiz gereği gerek kadın gerek erkeklerle ilgileniyoruz. kıskanmak için bi neden olmalı. mesela karşı taraftakinin eşinize asıldığı gibi, yada eşinizin ona ne bilim durup dururken kıskanılmaz ki sonuçta işi.
tabi bu benim görüşüm. siz çok kıskanç biri olabilirsiniz ve kıskanabilirsiniz.

bence evli bir insan karşı cinsle yalnız yemeğe gitmemeli..bu başkalrı açısından yanlış anlaşılabilir..hem etrafa dert anlatmak zorunda kalırsınız ,dedikodu olur hemde bir süre sonra söylenen yalanlara yada abartmalara sizde inanırsınız..huzursuzluk olur..bunun eşe güvenip güvenmemekle ilgisi yok...

canım aynı dertten yakınıyoruz bende böyle bir konu acacaktım sen önce davranmısın benimde eşim satıs temsilcisi onunda şefleri bayan çeşit çeşit ve çogu zaman eşimle birlikte çıkıyolar bende sinirden kuduruyorum sürekli kavga ediyorum rahatsızlıgımı dile getiriyorum aynen senin gibi düşünüyorum ben sabahtan aksama dek özlerken elin karısı eşimle beraber diye patrona söyle senin yanına vermesin bak basarım şirketi bile demişimdir çogu zaman şimdilik şefleri yok ve bi süre olsa bile bizimkiyle çıkmicak bu yüzden rahatım şimdilik allah sabır versin canım çok zor bi durum ama genede eşine güveniyosan için rahat olsun:((

kendine cok güvensiz bi kadın olmalsın işten sonraki basit bir yemeği bile kıskanıyorsun..

ne alaka arkadaşım yasakkelime
insan sevdigini her zaman kıskanabilir,
seviyosun özlüyosun,bende sevgilim iş içinde olsa yemege çıksa kıskanırım.bende mi kendine güvensiz biriyim şimdi?????
braz dozunda olcak herşey...
berabar yemege gitmek zorunda kaldıysa bişe diyemem orda :delphin:

romantik minik tanrıçammm
eşini kıskanman çok normal.hem yeni evliliğiniz :asigim:
eğer geçerli bi sebebi varsa ki öyle oldugunu eşin anlatmış zaten,ozamn bundan sonra 'gerekmedikçe' 2 li yemeklere katılmamasını istersin....
aranızın düzelmesine sevindim canm beinm :1hug:

Back
X