şimdi mi,akşammı teşekkür etmeliyim?

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
herkese merhaba arkadaşlar,
dün 19 mayıs dolayısıyla tatili degerlendirip piknige gittik eşimin ailesyle
güzel keyifli birgündü,çocuk için falanda iyi oldu..
eşimle biraz atıştık sabah gereksiz mevzulardan,bende kendımı geri cektim çok muhattap olmadım..
bugünde evlilik yıldönümümüz o hatırlayana kadar oralı olmam diyodum..
sabah işyerime kocaman bir çiçek geldi,kutlama için..sevdiğim çiçekleri bilir onu yollamış,ben hala aramadım ama..
sizce arayıp tesekkur mu edeyım
yoksa aksamı bekleyıp biraz kırıldıgım konulardan bahsedıp,çözüp
akabinde teşekkür edip tatlıya mı bağlayayım..

Kırıldığın konuyu unut en mutlu gününüzü zehir etmeyin birbirinize unut gitsin ya akşama hazırlan eve erken geç sürpriz sofra hazırlayın olmadı başbaşa dışarı çıkıp eğlenin dün eskide kaldı ısıtıp ısıtıp önünüze sunmayın derim mutluluklar

Ara ve seni çok seviyorum düşünceli kocam de Çok büyütme adam soğuyacak senden bir daha bu tarz inceliklerde bulunmaz sonra konu başlığın şöyle olucak ; Kocam bir ''ODUN'' çıktı.

Ben cabuk unuturum boyle guzel bi jest karsisinda acikcasi.bence arayip tesekkur etmelisin mutlu oldugunu ifade etmelisin.sorunlarinizi da daha sonra konusur tatliya baglarsiniz.nice yillara bu arada..

Bence de teşekkür edin. Böyle bir günde kırgınlık konulaını açmayın.. İyi anılar yerine kötü anılar biriktirmeyin :)

Teşekkür et simdi,kirildigin konularida sakinken konusun bugun evlilik yildönúmünüz bence can sıkıcı seyler yasamayin :)

Konulari unut bence. Cok guzel bir jest yapmis esiniz, guzel bir günü tartismayla tatsizlikla bitirmeyin. Arayin teşekkür edin ve sizde eger hediye almadiysaniz bir an evvel minik de olsa bir hediye alin :)

aksi tek bir fikir gelmedi..tamam ozaman akşamı beklemeden arayayım..
ozaman kırgınlıgım içimde kalacak,çünkü bugün bişey söylemeyip yarın konuyu açsam bu seferde,durup dururken neden huzursuzluk çıkarıyosun yada geçmiş konuları açıyosun diye sinirimi bozacak..neyse

hemen teşekkür etmelisin bence. beklemek anlamsız ve karşı taraf için kırıcı olur.

Teşekkür et tabiki :) sen de ona hediye al akşamı güzel geçirin. Gerekirse başka zaman konuşursunuz.

Bence de şimdi arayıp teşekkür edin ve bu konuyu daha sonra konuşun. Ayrıca mutlaka siz de eşinize bir hediye alın; bugün sizin olduğu kadar onun da evlilik yıl dönümü.

Bence O Konuyu Kapatın Teşekkür Edin Evlilik Yıldönümünüzde Böyle Ufak Şeylerle Birbirinizi Üzmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…