şimdi mi,akşammı teşekkür etmeliyim?

yani şu durumda bile hala uzatma peşindesiniz..
arayın ve teşk edin..
kırıldığınız noktaları yarın konuşursunuz ..

teşekkür ederım arkadaşlar aradım eşimi teşekkür için,
oda bekliyomuş zaten:)
dünde biraz canını sıktım kusura bakma dedı,zaten çiçek hem evlılık yıldönümü hemde senı kırdıgım için dedi:)
uzatmadım bende neyse,bişey demıycem sonrada,hazır odunu yontmuşken balta vurmaya gerek yok:)

şeyini çıkarmasak arayıp tabiki teşekkür edin

Çiçek geldi mi ben mutlu olurdum, düşünme bence, sen de kutla yıldönümünüzü.

Iyi yapmissiniz, eger ufak tefek bir tartismayla evlilik yildonumunu es gecmeye degmez, ve boyle kocamanda bir cicek buketi geldiyse sizi mutlu etmek istemis esiniz ve sizde olmussunuz, neden paylasmayasanizki mutlulugunuzu :)

şimdi teşekür edin. kırıldıgınız şeyi de bir haç hafta sonra konuşun.

Ben olsam çoktan aramıştım
Et teşekkürü yap akşam jestini Ohhh misss

Teşekkür et bence
O konuya girersen tekrar tartışabilirsiniz
Önemli bişey değilse kapat gitsin

Kırıldığın konuyu aklının köşesinde tut. Cikabilirsen isten erken cik guzel yemekler hazirla. Ama aksama kadar hic arama. Sorma. Kizgin oldugunu dusunsun ki zaten oylesin :)
Ama o konuyu erteleyebilirsin kanimca yoksa gunun telafisi için 1 sene beklemen gerekecek. :)

Konu cok muhim degilse tabi.
Gerci ben boyle yapamiyorum. Gercektende icimden barisana kadar yuzum gulmuyor. Bu huyuma sinir oluyorum. Iyiyim maskesini takamiyorum suratima.

Çok şanslı olduğunu bilmen lazım. Tartışmış olmanıza rağmen kocanız svdiğiniz çiçekleri göndermiş. Buraya yazmaya bile gerek yok bence direk teşekkür edip seninde bişeyler yapman lazım diye düşünüyorum

Anında aramalıydın..
Tartısma olabılır sonucta bu kısı esınız.

Aman salla tadını çıkar ara hemenn

Adam çiçeğini gondermıs bu ozel gunde nıye kurcalıyosun tesekkur et tabı

Evlilik ıyldönümünde oturup tartışıp dırdır eden durumuna düşmeyin. Bazen de konuşmadan barışılabilir. Akşam bir şey yok gibi davranın, gündüz de teşekkür edip bugünün tadını çıkartın. Kırıldıklarınızdan bahsederseniz yarın buraya evlilik yıldönümümzde kavga ettik diye konu açarsınız.

bence uzatma ve konuyu kapat nasılsa bir kaç gun sonra tekrar konu açılır ve konuşursun

erkekler bazen barışmak için bu özel günlere daha çok dükkat et ,

pişman etme adamı

konuyu acmayacagım zaten oda hatasının farkında ki,teşekkür için aradığımda kırdım senı kusura bakma dedı..
dedıgınız gibi uzatmaya gerek yok,evlılıkte zaten bol bol tartısma oluyor eften püften,bari bugün olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…