şimdi mutlu musun?

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
333
37
Selam bayanlar :)

Sıkıntılı evliliğimi bitirmeye çalıştığımı bilenler bilir. Mahkeme ne yazık ki malesef hala devam ediyor. 2 sene olacak nerdeyse. Biraz bilgilendireyim dedim sizi. Belki merak edenleriniz olmuştur. İnş bir daha ki ay son mahkememiz görülecek. Çekişmeliler bu kadar uzuyo demişlerdi zaten.

3. mahkemede nafaka bağlandı. Son mahkemede de inşallah takılar bana verilecek..
Benim eski koca da bana mesaj attı. Nasıl şimdi mutlu musun?
İnanın o kadar huzurlu ve mutluyum ki..Kavgasız,gürültüsüz bi hayatım var. Para çıkınca nasıl da dank ediyo bu erkeklerin kafasına.
Diğer mesajlarına cevap vermemiştim ama buna verdim. İnsan değer gördüğü yerde mutludur. Çok şükür mutluyum yazdım. Allah mutluluğunu daim etsin yazmış :)
Bana neler yaşattı,geriye dönüp düşündüğümde bunları ben mi yaşadım diyorum. Ama herşey geçiyo bunu gördüm.

Bu mesajından birkaç ay önce de ne yaşandıysa yaşandı herşeyi unutalım sana son ihtarım DÖN yazdı.Zaten yaşatan sensin. Unutması gereken benim be adam. Hiç cevap vermedim. O kadar boş ve anlamsızdı ki benim için bu mesajı. Nasıl diyebiliyo 1,5 sene geçmiş aradan. Ben nasıl kabul edebilirim geri dönmeyi. Bu kadar mıyım ben onun gözünde.

Onun mutsuz olduğunu görmek evet beni çok mutlu ediyo. Ben ben olmaktan çıkmıştım bu evlilikte. Kukla gibi nereye çekerse oraya gidiyodum. Boşanıyo olmak,gelecekte neler yaşayacağımı bilmiyor olmak,kimseye güvenemiyor olmak zorlasa da, yine de böyle daha mutluyum.

Ben onu bırakıp babamın evine geldikten sonra,hiç bi çaba göstermedi.İyiki de göstermedi beklediğimden değil şu an bi çaba içine girişinden dolayı diyorum bunu. Tam aksine eski sevgilisini faceden bulmaya çalıştı,sanki gitmemi bekliyomuş onu ulaşıp bir gelecek kurmak istiyomuş gibi. Face şifresini biliyodum arada girip bakıyodum. Bi zaman sonra da başka bi kadınla konuşmaları başladı. Evlenip ayrılmış çocuğu olan bi kadınla. İkisiyle de olmadı demek ki dönmek istiyo kürkçü dükkanına. Beddua etmeyeyim dedim ama yine de içimden hep ettim. Mutlu olmayı haketmedi o. Olmasın da..

Hakkında her şeyin en hayırlısı olsun canım , emin ol eşin çok pişman olacak ama son pişmanlık hiç bir zaman fayda etmeyecek, olan hep kadınların giden yıllarına oluyor, her şeyi yap et sonra unutalım bu kadar basit mi ya unutmak sonra tekrar tekrar aynılarını yasamak, ayrılık yandası olan biri değilim ama erkeklerin kadınları değersiz kılmalarına kendilerine kul köleymiş gibi düşünmelerine asla tahammül edemiyorum

Kesinlikle dönmeyin haklısınız. Ama bence beddua etmeyin deyin ki "İnşallah bu dünyada mutlu olur da tüm günahları diğer tarafa kalır" bana kalırsa bu en büyük ceza. Hak edene söylemekte iç rahatlatıyor vallahi..

pişman oldu bile bence. ama aradan bu kadar çok zaman geçtiği için elinden birşey de gelmiyo
teşekkür ederim

haklısınız evet insan dilinde olmasa bile beddua kalbi ediyo yine de
güzel bi duaymış böyle söylemek lazım

Yaşattıklarını yaşar bi gün. Hakkınızdan hayırlısı neyse o gönlünüzce olur inşallah :)

Acaba şifresini neden değiştirmedi girin görün kiskanin diye mi yoksa umursamadi /haberi yok falanda gorduyseniz beter olsun.

İnşallah saha da mutlu olursunuz, yeni hayatınızda başarılar

Hee cok mutluyum deyip kestirip atmaliydiniz. Ona neymis saf herif

Bayılıyorum bu tarz erkeklerin layigini bulduğu konulara...
Mutlulugunuzu daim olsun.onunla kaybettiğiniz her şeyi katbekat geri alırsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…