teşekkür ederim :)Hakkınıza hayırlısı tabiki mutlu olunn
inş çok sağolun :)Çok sevindim. Güzel bir hayat sizi bekliyor inşallah
iyi kiNafaka korkusu
Atamız iyi ki bize medeni kanunu getirmiş
amin amin çok teşekkürler :)Bayılıyorum bu tarz erkeklerin layigini bulduğu konulara...
Mutlulugunuzu daim olsun.onunla kaybettiğiniz her şeyi katbekat geri alırsınız insallah
başlar da değiştirmemişti sonra değiştirdi,unutmuştur değiştirmeyi diye düşündüm ama bilemiyorum tabiAcaba şifresini neden değiştirmedi girin görün kiskanin diye mi yoksa umursamadi /haberi yok falanda gorduyseniz beter olsun.
valla cuk oturmuş gerçekten.. gelsin gelsin ona gelsin ne kadar görmese de duymasa daAşkta hep aşkla yanıldım
Sevdim hiç sevmemiş gibi
Sen kırdın ben tamir ettim
Sanki ustaymışım gibi
Kimse üstüne almasın
Bu sözlerim sevgiliye
O öyle bir sevgilidir
Ettiğini iyi bilir
Ahlarım beddua değil
Anlaşılabilmek için
Sevmek sevilmek öyle zor
Birine alışan için
Geri gelme istememki
Ben eski ben değilimki
Hayat öyle bir oyunki
Ne rolü var ne sahnesi
Sende mutlu olma emi
Sende sev sevilme emi
Konuyu okuyunca aklıma bu şarkı geldi cuk oturdu buraya da.Eski eşinize gelsin.
Yattığı yer nur olsun AtamızınNafaka korkusu
Atamız iyi ki bize medeni kanunu getirmiş
çok teşekkür ederimBundan sonra çok çok mutlu olursunuz umarım adınıza çok sevindim
şimdi de eski konuları açıyo,yazıyo da yazıyo da,sen şöyle dedin ben böyle yapmadım. pişman olcaksın,vicdanın rahat etmicek vs...
amacı ne olabilir? beynim durdu
mahkemeye 14 gün kala
Verdiği nafaka ve vereceği altınlar kafasına dank ettiği için böyle davranıyordur.
Hiç aklını bulandırma, paraları çatır çatır yemek için plan yap.
Kendini aklama, vicdan rahatlatma çabası, suçluluk psikolojisi artık ne dersen de. Vicdanı rahat insan böyle açıklamalara girmez bile, hiç aklını bulandırma.şimdi de eski konuları açıyo,yazıyo da yazıyo da,sen şöyle dedin ben böyle yapmadım. pişman olcaksın,vicdanın rahat etmicek vs...
amacı ne olabilir? beynim durdu
mahkemeye 14 gün kala
haklısın,vicdan yaptı bence deKendini aklama, vicdan rahatlatma çabası, suçluluk psikolojisi artık ne dersen de. Vicdanı rahat insan böyle açıklamalara girmez bile, hiç aklını bulandırma.
Çekişmeli boşanma süreci yaşamadım ama, son anda böyle manevralar çok yapılıyormuş, eğer eve dönersen tüm suçlamalar delillerin vs geçersiz olması için.haklısın,vicdan yaptı bence de
yok aklımı bulandırcak bişey yok zaten kesin şeytanlık peşindedir o
hah bi de o var. benden fazla kimse değer vermz derler. orda sağ kaldığımıza şükür edelim bence. psikolojim zaten bozulmuştu,ayrıldım antidepresana başladım. hayatımda kullanmadığım ilaçlar kullandım. ama onlara sorsak çok sevmişlerdir çok değer vermişlerdir. ya bi gitsinler allah aşkınaBana da eski eşim benzer şeyler söyledi, bir de üstüne sürekli seni benden fazla kimse sevemez sevmeyecek diyordunasıl sevgiyse artık stresten saçlarımı döküyordu midemi ağrıtıyordu.
evet ben de çok okudum çok duydumÇekişmeli boşanma süreci yaşamadım ama, son anda böyle manevralar çok yapılıyormuş, eğer eve dönersen tüm suçlamalar delillerin vs geçersiz olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?