- 27 Şubat 2022
- 23
- -29
- 1
- 29
- Konu Sahibi ihanettengerikalan33
merhaba arkadaşlar tekrardan ben yine geldim. Şimdi size birşey daha anlatacağım. Size erkek arkadaşımla aramızda geçenlerden bahsetmiştim. İlk iki konumu okuyanlardan özellikle şimdiki yorumları isteyeceğim. Biz yine o erkek arkadaşımla devam ettik. Olurda bi gün bizi dışarda ailenden biri görürse evlenmeye zorlayacaklar ben seni çok seviyorum ama evliliğe hazır değilim şuan ama olursa senle olmasını isterim demişti biliyorsunuz. Bunu 5 aylık ilişkimizde iki defa yaşadık. Beni düşünerek benden bir kere daha ayrılmıştı olurda biri bizi görürse ben maddi olarak ve düşünce olarak evliliğe hazır değilim seni çok seviyorum ama ilişkimiz ailen tarafından öğrenilirse sen zor durumda kalma diye bitirelim demişti. Geçen seferde bu lafından sonra barışmıştık bu seferde bu lafından sonra barıştık. Her ikisinde bu lafı ettiğinde aynı gün abimle karşılaşmamıza 2 defa kıl payı kurtulduk geçen sefer kıl ğayı öğrenmesinden kurtulmamıza ragmen devam etmişti benimle olmaya yine kıl payı kalmışken öğrenmesine yine devam ediyor ilişkimize. Abimde belalıdır öğrense kötü olur biliyor. Bende son adrenalinden sonra bastım kahkahayı sen iki defa öğrenmesine ramak kalmışken karşılaşmamıza bizi görmesine hala benim yanımdasın sürekli ya biri görürse diyip ayrılalım diyorsun ama bence sen bana aşıksın bensiz yapamazsın diyip güldüm. O da güldü bana hak verdi. Herşey olacağına varır dedi bu sefer. Sizce ben şimdi ne yapayım ? Bence devam edeyim zaten birbirimizi sevdiğimizi ben iliklerime kadar hissediyorum. Allah korusun hiçbirşey olmayacak o gün geldiğinde biz abime söyleyeceğiz. Herşey adetlere göre olacak diye düşünüyorum. Ha belkide biz anlaşamayız daha sonra ve olmaz o da kader. Ama olurda öğrenirse abim bizi sizce yine ilişkisinin ve benim arkamda durur mu ?