Şimdi Ne olacak ?

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Kızlar yine yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var. Hikayemiöncede yazmıştım. sol yumurtalığım kist nedeniyle alındı 1 yıllık evliyim hamile kalamamıştım. gecen hafta cumartesi günü HSG çekilmiştim sağ yumurtalıgım normal çıktı. neyse doktor gelecek ay adetin 3. günü geleceksin demişti. ama hsg nin üstünden 10 gün geçti tekrar adet oldum normal adetime daha 15 gün varken. bugün 3. günüm yine gittim doktorum SEROPHENE 50 mg dye bi hap verdi 5 gün kullanacam günde 2 defa gelecek çarşamba yine geleceksin yumurtalıklara bakacaz dedi. 2 ay kullanacaksın eger hamile kalmazsan yumurtlama tedavisine devam etmeden direk aşılama yapılacak yapılması gerek zaman kaybetmeyelim dedi. bu aşılama kelimesini duydum mu kötü oluyorum ben. şimdi ne olacak bu aşılama nasıl yapılacak. sonucu yine hüsran olursa ne olacak :(

yani aşılama nasıl oluyor nasıl yapılıyor, ne zaman yapılıyor yapıldıktan sonra neler yapılıyor. intenetten okuyorum ama burdan birileri anlatmadan bende yaptırdım şöyle demeden hiçbişe anlamıyorum. alıştım burda sizlerden okumaya..

canım benım telaş yapmıssın bellı ne tatlısın oyle:) asılama konusunda bır fıkrım yok benım doktorum da asılama yapabılırz dedı. bu konuda deneyımlı bı arkadasımız sana yardımcı olur ınsallah:9

canım benım telaş yapmıssın bellı ne tatlısın oyle:) asılama konusunda bır fıkrım yok benım doktorum da asılama yapabılırz dedı. bu konuda deneyımlı bı arkadasımız sana yardımcı olur ınsallah:9

telaş hemde ne telaş doktorum diyor sakiin ol öncelikle inançlı insansın dua edelim verecek olan Allah (kendisi de tüp bebek yaptırarak anne olmuş üstelik 2. deneme de)

ama ben sakin olamıyorum bi saniye çıkmıyor aklımdan kafayı yiyecem :(

telaş hemde ne telaş doktorum diyor sakiin ol öncelikle inançlı insansın dua edelim verecek olan Allah (kendisi de tüp bebek yaptırarak anne olmuş üstelik 2. deneme de)

ama ben sakin olamıyorum bi saniye çıkmıyor aklımdan kafayı yiyecem :(

canım doktorun mu ıkıncı tup bebek de tutturmuş? bize umut olsun...

canım yeni denk geldim konuna neden korkuyosun başa gelen çekilir ağrısız ben bi kez yaptım 2.ye 3 ay falan ara verdim doktorlar tüp bebek dediği için öncelikle adetin 2.yada 3.günü dr.sana iğne veriyor sen o iğneleri kendin yapıyorsun insüln iğnesi gibi 3günde bir kontrole gidiyorsun yumurtan geliştimi eşinden sperm alınıyyor bu arada 3 gün boyunca ilişkiye girmiyorsunuz eşinle sperm alındıktan sonra yıkanıyor spermler sende zaten uzanıyosun doktor valla canım ismini unuttum onla döküyor işte yumurtalara yakın bi yerde işlem bittikten yarım saat kadar dinleniyorsun belle yastık konuluyor sonra kalkıp eve geliyorsun herşey allaha kalıor stiyorsa olur iistemiyorsa benim gibi yine oturur insan yerine rahat ol aşılamadan sonra eve geldiğimde sıkışmştım lavaboya gitmiyordum sonra dayanamadım ne saçma dimi rahat bırak kendini rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana üzülme hiç birşey için bu arada ağrısız acısız

Back
X