Şimdi ne yapacağım?

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
İyi akşamlar Hanımlar. Bi önceki konumda egoist müdürümüz anlatmıştım. Kadın bugün bana savunma yaz dedi bugün sinirimden ağladım 2de çıkıp eve geldim. Yarın yazdıracak büyük ihtimalle,. Savunma sebebide bi müşteri şikayet etmiş beni iş arkadaşlarda şahitmiş,, hiçbiri kabul etmiyor sordum kim neden şikayet etmiş bilmiyorum?? Neden bu kadar zalim bir insanla sınanıyorum Allah sabır versin bana  yarın savunma yazmalımıyım yada ne yazacağım? Suçum ne bilmiyorum..

Muhasebe yardımcısıydınız sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Çalıştığınız kurumu şikayet edeceğiniz bi yer yok mu.

bir sikayet varsa savunma yazmalisiniz elbette de sikayetin ne oldugunu bilmeden nasil olacak ki o,
cok sacma gedi bana,
eski konunuzda anlattiysaniz da bilmiyorum.

Bir yerde şikayet mercii hiç işlemez öte taraftan diğer tarafta gereksiz işler
Ülke gerçeği
Sizde savunmanızı yazın olduğu kadar
Herşeyde vardır bir hayır

bizim is yerimizdede mudur savunma yazdirirdi sikayet var diye sirf personel ayagini denk alsin diye merkeze yollamazdi bile bir korkutma taktigi
bence oyle bir seydir

Evet savunmayı yazın kı ıste devam edın. Bız hastanede calısrken kımı hastalar sıkayet ederdı hasta haklarına bızım adımıza tutanak tutulurdu. Savunma hazırlardık. Uzlasılırdı. olay kapanırdı.

Sen savunmada ne olursa olsun muaterıyı kucumcesemeden karalamadan durumu yaz,uzlasmacı bı yaklasım belırt. bazıları ısın pesıne dusuyor siz ters ters yazarsanız musterıde dahada inada bındırır. Nette de arastır bır savunma belgelerını nasl ne yazılırmıs dıye yarfmcı olur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…