- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Kısmi olarak gösterilen ilgi,alışkanlıklar ve tatlı sözler,belki bir günler.. özleniyor maalesef. Kendi hayatımda mutlu olamadığım dört elle sarılmıştım şu an bırakınca ne yapacağımı bilemiyorumIlişkiyi "tutunacak dal" olarak görmek sağlıksız zaten baştan. Öyle durumlarda sağlıksız ilişkileri bile sürdürürsünüz. Önce kendiniz hayatınızda mutlu olmanız lazım. İlgisiz bir adamın neyi özlenir ki?
24Kac yaşındasıniz, ona göre yorum yapacağım.
Kısmi olarak gösterilen ilgi,alışkanlıklar ve tatlı sözler,belki bir günler.. özleniyor maalesef. Kendi hayatımda mutlu olamadığım dört elle sarılmıştım şu an bırakınca ne yapacağımı bilemiyorum
Ya gerçekten mi bir daha aşık olamam gibi geliyor banaİlk ciddi ilişkimden ayrıldığımda ölcem sandım.
Sonra üstünden 4 kişi geçti ,5.ile evlendim hemde ilkinden daha aşık şekilde:)
O zaman çok ağır boşluktasiniz.
Az önce 4 senelik erkek arkadaşımda ayrıldım. Ama sanki boşanmış hatta bir uzvumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Ağır ailesel problemlerim (lütfen kendi hayatinizla kıyaslamayın herkesin derdi kendine büyüktür ),sınav stresim ve yalnızlık fobim var. Erkek arkadaşım ilgisiz de olsa tutunacak tek dalımdı. Sıkıntılı dönemi atlatana kadar en azından devam ederim diyordum. Yani yanıma gelmese de biraz ilgisiz de olsa önceden geçirdiğimiz güzel günlerin hatıraları,bana aşkım deyişleri,zor günlerimde yanımda oluşları her seyi sanki daha katlanilir kılıyordu. Ama aşık olmadığım halde onu kullanıyormus gibi hissettim. Bir de benim özlediğim kadar onun özlememesi beni çok üzdü. Ben her gece rüyalarımda ona sarildigimi görürken (bu rüyalardan ona bahsetmedim hiç ) onun anca lafla beni özlemesi kabullenemiyordum.
Benim icin hayatım ondan öncesi ve sonrası diye ayrılıyor ,benim için hayat üniversiteyle başladı kısa süre sonrada kendisiyle tanıştık bana kattığı çok şey oldu ama çokta üzdü. Onsuz nereye gideceğim kabus gördüğümde kimi arayacağım ailem beni üzdüğünde kime ağlayacağım.Bir de hayatımda beni en cok mutlu eden değerli hissettiren de oydu. Simdi değersiz sevgisiz hissediyorum. Sanki bir daha kimse beni onun gibi sarmayacakmış, sevmeyecekmiş kimseye güvenemeyeceğim gibi hissediyorum.Bu süreci nasıl atlatacağım ? Lütfen derslerine odaklan demeyin haddinden fazla çalışıyorum. Benim gibi hissedip uzun iliskiden ayrılıp sonradan toparlayan güçlü kadınlar var mı aranızda ?
Valla olunca beni hatırla direk :)Ya gerçekten mi bir daha aşık olamam gibi geliyor bana
Bir zamanlar hepimiz öyle zannetmiştikYa gerçekten mi bir daha aşık olamam gibi geliyor bana
Hepsini yapıyorum zaten kremlenmeyi parfümlenmeyi cok severim . Ama su ara ders çalışmaktan baska bir seye vakit ayırabilecek durumda değilim günde yarım saat bir saat egzersiz yapıyorum bir bölümde dizi tesekkür ederim genede tavsiyeniz icinCok tuhaf gelecek buradaki herkese ama ben cok yalniz hissedince masaj yaptirmaya gitmeye basladim (iki senedir pek arkadasimin olmadigi bir ulkede yalniz yasiyorum). Sanki stresi alip goruyor ve bebeklikten beri ihtiyacimiz olan insani dokunusu simule ediyor. Arada is arkadaslarima da sariliyorum. SariliyorDUM. Korona yuzunden tabi artik hicbirini yapmiyorum.
Kendine dokunmak iyi gelebilir (cinsel anlamda demedim). Mesela dustan sonra krem sur uzun uzun. Guzel bir yesil cay yap sakin bir muzikle nefes egzersizleri yap cay ic. Komik bir film izle guzel bir kitap oku.
Bekarım benzetme olarak söyledim onuDaha önce bosandınız mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?