Şimdi ne yapıcam ben

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
7 aydır uzaktan bi ilişkim var ayda bir görüşüyoruz hatta buraya 2 kez konu açtım etkilenmedim ama çok iyi anlaştık beni çok seviyor diye zamana bırakmıştım bi çok iyi, bi içimde bi eksiklikle devam ettim genel olarak mutlu muydum? Evet. Zaman zamab ayrılmak istedim bırakmadı son zamanlarda iyiydim ama onu tarzını değiştirmiştim iyi ilerliyorduk derken sorun şurda başlıyor.

Bi gece arkadaşımda kaldık 3 kız arkadaş fake bi hesap açmışlar insanları ekleyip eğleniyorlar kendilerince bende bi tanıdığımı ekledim yazdım oda öyle ciddiye almadan dalga geçtik, eğlendik.

Sonra çocuk sardı lütfen kendi hesabından ekle çok ilgimi çektin merak ettim seni dedi hayır dedim kapattık o gece ben evime geldim.
Arkadaşım konuşmaya devam etmiş durumu anlatmış adımı da söylemiş.

Çocuk sosyal medya üzerinden yazdı çok etkilendim, lütfen tanışalım diye. Tabi biz arkadaşımla kavga ettik bunu yaptığı için çocuğada cevap vermedim.
Ama aklım karıştı sanırım çünkü uzakta değil aynı şehirdeyiz ailesini tanıyorum yıllardır vs bazı yönler ilgimi çekti.

Ben şuan çok mutsuzum erkek arkadaşım asla bunu hakketmiyor durumu anlatmayı düşünüyorum, gerçi hesabımı kapattım. Çok pişman oldum.

Ama bide bastırmaya çalıştığım iç sesim var ya doğru kişiyse bu kişi 😢

Bana bi akıl verin napayım ben şimdi erkek arkadaşımı bırakıp diğer kişiyle konuşmak istemiyorum bu kadar cesaretim yok ayrıca büyük haksızlık olur Allahtan korkarım.
Ne yapmalıyım??

Bence siz uzun bir zaman kimseyle konuşmayın, ben hiç doğru ve sağlıklı bulmadım bu görüşleri, o internetteki çocukla görüşseniz başkası da kafanızı çelebilir sizin.. inşallah kimseyi üzmezsiniz ilerde de üzülmezsiniz.

Seviyor olsaydınız başka bir kişi küçücük de olsa ilginizi çekmezdi.
O nedenle erkek arkadaşınızdan ayrılın çünkü şu an bile yaptığınız hiç hoş değil bana göre. diğeriyle de irtibat kurmayıp kafanızı dinleyin biraz.

Siz o "dalga geçiyorduk" blabla kısmını bırakın. Erkek yapsa "balgibide aldattı" diye gömerdik kk nin arka bahcesinde. Ayrica sizinkisi tesadüf bir ava da benzemiyor. Ilkinden ayrılın ve önce bir kendinize çeki düzen verin. Şu anda ciddi bir ilişki için yeterli olgunlukta değilsiniz

Siz o "dalga geçiyorduk" blabla kısmını bırakın. Erkek yapsa "balgibide aldattı" diye gömerdik kk nin arka bahcesinde. Ayrica sizinkisi tesadüf bir ava da benzemiyor. Ilkinden ayrılın ve önce bir kendinize çeki düzen verin. Şu anda ciddi bir ilişki için yeterli olgunlukta değilsiniz
Tamam abla

İki ilişki içinde bence doğru zamanda değilsiniz. Birinciden sıkılmışsınız ki internetten böyle bir duruma takılmışsınız. Diğeri ise geçici bir vakit geçirme. Ciddiyeti olmaz

Back
X