An itibariyle ayrıldım kızlar.Elim varmadı yazmaya ama ayrıldım ağlaya ağlayada olsa içim yana yanada olsa herşeyimi bi kenarıya bakıp doğruyu düşünüp ve bu olduğuna inanıp ayrıldım hanımlar. sizlerle paylaşmak istiyorum mesajımı

çok düşündüm 3 gündür ne uyuyabildim ne çalışabildim bizi düşündüm yaşadıklarımızı hatalarımızı mutluluklarımızı ve son olan olayımızı güven gerçekten çok önemliama sen bana karşı hiç bi zaman güvenen olmadın.Farkındayım bunu atamıyorsun kafandan ben uğraştım olmadı herşeyim kafanı bulandırdı düzgün birisi olmam bile zaten birbrimizden uzaktayız benimde kafam bulanabilirdi seninde yalanın oldu bana zamanında ama ben bu düşünceyle bu günlere gelmedim anlaşamıyoruz kararını bildir demiştin ya şüpheyle yaklaşman artık çok ağır geliyo zoruma gidiyo hala daha bişeylar oturmamış sende ki zaten artık bana karşı inanacağını düşünemiyorum bile çünkü benim geçmişimi ve insanız yaptğım hatalarımı srekli içinde taşıyarak getirdin bu güne o kadar içim yanıyor ki ama artık ne sen bana inanırsın böyle düşünerek ne de benim artık aynı sorunlarla tekrardan karşılaşacak gücüm kalmadı artık sen zaten bu saatten sonra değişmeyeceksin benimde doğru düzgün seni seven biri olduğumuda kabul etmiyosun bu yüzden ikimiz içinde doğru olanı yapıyorum kafan daha çok bulanmasın ben artık gidiyorum yaşadığımız herşey için yaşattıkların için sana çok teşekkür ediyorum bir çok şey paylaştık ama ne olursa olsun yaşadığımız hiç bişey için pişman değilim şuan inan konuşmak istediğim bir çok şeyi bile konuşamıyorum çok zor oluyor benim için ama beni buna mecbur bıraktın Allahım yolunu açık etsin tek istediğim senden ne olursa olsun herşeyden çok sevdim ben seni sadece buna inan umarım bensiz çok daha mutlu olursun kendine çok dikkat et Allah a emanet ol hakkını helal et benimkisi helal olsun küçücüğün artık yok hoşçakal sevdiğim:'

'

'

'(
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şuan ağlamaktan gebericemmmm:'(