Son 2 gündür benim eşimde de artmaya başladı böyle davranışlar.. anlamadım mevsimden mi böyle oldu bu erkekler :) Yeni takdiğim o yokmuş gibi davranmak.. Kavga bile etmiyorum bu sefer, bagırmaya mı başladı, odadan çıkıp cevap bile vermemeye başladım ve konuşmuyorum 2 gündür. Elbet burnu sürtecek.
Sende tepkini bağırarak değil susarak ver bence, ne kadar kırıldığını, sırf herşeye alınması ve bagırması yüzünden artık onunla 2 çift laf edebilme hevesinin bile kalmadığını anlasın yavaş yavaş.. bu nedenlerle ondan uzaklaştığını görünce umarım ki olumlu yönde değişme gösterir...
affetmen için çaba sarfediyorsa ne güzel.
fazla naz yapmamalısın çünkü o çabaları da kaybedersin benden söylemesi
Bir davranış bu kadar kısa sürede b kadar sık tekrarlanıyorsa kolay kolay bırakılmaz.haklı olabilirsin tabiki bu sayılı olursa ama hiç üşenmeyip sayıyodum ya zamanında eşim benden 6 aylık zaman içinde aynı sebebten 267 kere özür dilemiş ya daha sonrasını saymadım 2 katını düşün yani akannehir
Kusura bakmayın ama çok laçkalaşmış bir evlilik gibi geldi bana.zaten ben boşanmak istemiyorum ki sadece o düzelsin istiyorum bu kadar hatayı yapıp bide boşanalım lan diyen eşim oluyor ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?