Kusura bakmayın ama çok laçkalaşmış bir evlilik gibi geldi bana.
Sürekli onu affediyor olmanız yanlış olmuş, sizi kendisine prangalı zannediyor galiba.
Ben ne yaparsam yapayım nasıl olsa affeder benden ayrılmayı göze alamaz diye düşünüyor sanırım.
evet malesef azından çıkanı kulağı duymuyor ve bu hep böle haftada bir kez mutlaka ve 1,5 senedir sabır diye diye sabır taşı oldum ve malesef çok alakasız karakteriyle ama o bir terazi .......
neden bu kadar sinirli acaba, tek sorun buysa hemen boşanmak yerine nasıl halledebiliriz bu sorunu diye düşünmek lazım
bence sakin, aranızın iyi olduğu bi anda onu bi dr ye gitmeye ikna etmelisin tatlı dille
merak ettim bu arad koç burcu mu
ağzından çıkanıda kulağı pek duymuyo galibasempatiksalakcinni
Çok doğru davranmışsın, keşke daha evvelde bu yaklaşımını gösterseydin bu kadar yıpranmazdın.laçkalaşmış mı bilmeme ama böle giderse saygı falan kalamayacağı belli az önce ofise geldi konuştuk şartlarım var dedim ve onu bir terapiye gitmesi konusunda ikna ettim öfke kontrolünü öğrenmek zorunda ve tabi tam anlamıyla barışacak değilim biraz daha mesafe olacak en azından kendini kanıtlayana kadar keşke bu erkeklerinde bir reset düğmesi olsa offf yaa bu evlilik denen şey çok zor ve bu erkekler çok yoruyor adamı malesef :sinifsinif:
neden bu kadar sinirli acaba, tek sorun buysa hemen boşanmak yerine nasıl halledebiliriz bu sorunu diye düşünmek lazım
bence sakin, aranızın iyi olduğu bi anda onu bi dr ye gitmeye ikna etmelisin tatlı dille
merak ettim bu arad koç burcu mu
ağzından çıkanıda kulağı pek duymuyo galibasempatiksalakcinni
erkeklerin fıtratında yoktur özür dilemek ne yapacaksın sen sabırlı olacaksın. benim eşimde aynısı birden patalr lafları söyler bende sonunda patlarım sinirden ağlarım küserim. siniri geçince gelir öper tamam sen affettim özrünü kabul ettim der. sen özür dileyeceksin be değil desemde tmm affettim seni der. benimkininde özür dileme şekli bu işte çıldırmak mümkün değil ama ne yapayım. erkek işte.
Son 2 gündür benim eşimde de artmaya başladı böyle davranışlar.. anlamadım mevsimden mi böyle oldu bu erkekler :) Yeni takdiğim o yokmuş gibi davranmak.. Kavga bile etmiyorum bu sefer, bagırmaya mı başladı, odadan çıkıp cevap bile vermemeye başladım ve konuşmuyorum 2 gündür. Elbet burnu sürtecek.
Sende tepkini bağırarak değil susarak ver bence, ne kadar kırıldığını, sırf herşeye alınması ve bagırması yüzünden artık onunla 2 çift laf edebilme hevesinin bile kalmadığını anlasın yavaş yavaş.. bu nedenlerle ondan uzaklaştığını görünce umarım ki olumlu yönde değişme gösterir...
evet herkesin bi taktiğe bir çözüme ihtiyacı var çünkü sinirli koca çoğumuzun başında kaydirigubbakcemile
♥gözyaşı♥;15545972 .!.:Eşinizin bir büyüğünden nasihat alması lazım. Yani biraz psikolojiden anlayan birileri varsa etrafınızda sözü sayılır bir büyüğünüz ona durumunuzu anlatarak yardım etmesini isteyebilirsiniz. Başka türlü en fazla oturup konuşabilirsiniz ama daha önce zaten yapmışsınız. Ters tepmiş belki o zaman sizin tavrınızda sert olmuş olabilir. Eğer birinden veya bir kurumdan yardım alamayız diyorsanız uzunca duygu yüklü bir mektup yazabilirsiniz.. İŞe yarayacaktır.
evet canım bakalım değişecek mi bilmem ama
4 gündür terapiye gidiyor
öfke kontrolü sağlamak diye bir gurup terapisi bende gittim önce eşli alıyorlar güzel çözümleri var kaydirigubbakcemile
az öncee iş yerime geldi artık sinir yok diyor alsanaalsanasmile
papatyada almış beyaz beyaz şimdilik herşey yolunda gibi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?