Şimdi ne yapmam lazım

Glsm0106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
61
7
1
35
Bayanlar belki bir önceki konumdan beni bilenler vardir.. "yaptiklarimin cezasinimi cekiyorum diye" konum vardi

Neyse esim beni resmen babamin evine gönderdi kesin bir sekilde bosanacagini ve hatta anlasmali bosanmak istedigini söylüyor.. şuan durumu atlatmamiz zor olacagindan kurban bayramindan sonra mahkeme isini halledicem dedi. Bu arada tabi ben yalvardim yapma etme dedim ama yok dedi.. dün gunduz kendisini aradim yine yalvardim bitirmeyelim dedim hayir bitecek istemiyorum laflari uzadı tabi.. birde benim telefonda agladigimi duydu aglama kiyamam gozyasina dedi ama ayrilmaliyiz dedi

Sabaha karsi 5 te dayanamadim 3 kere aradim acmadi.. ve ona yazdimki merak etme yalvarmak icin aramadim diye. aslinda yalvaracaktimda acmamasi isabet oldu.. sabah 7 gibi mesajimi gormus whatsaptan birsey yazmamis. Saat 10 da soru isaret gondermis niye aradin manasinda. Cevap atmadim. Saat 3 mesaj atmis ne oldu, gecenin yarisi aramissin yalvarmak falan ne diyorsun demis.. bilerek whatsapta cevrimici olmadim. Aksam saat 5 gibi aradi acmadim..

Günlerdir beni hic aramamisti hep ben aradim onu ve hatta telefonu ne var diye açıyordu. Ve beni evimde de istemedi..

Biz 6 ay icersinde tanisip evlendik. Ve 10 aylik evliyiz hic böyle büyük kavgamiz olmadi.. nisanliyken kavga bile etmedik desem yeridir çünkü hep anlayisliydik ikimizde. Ama evlendikten sonra ben simarik nazli kiz oldum o da biraz hep elestirici ve genelde alttan tarafti.

Simdi ben esimi aramamayi düşünüyorum.. cok ustune gidip yalvardim. Evet benim hatalarim vardi o yuzden cok yalvardim ona bu sefer surekli aradim.. onu sevdigim icin degisecegimi herseyi söyledim.

Simdi sizce ne yapayim.. o beni ararsa acmayayim mi. Eger seviyorsa arar bosanmaktan vazgeçer belki birbirimize sans veririz ortami aileleri yumusatiriz

bence acma nasıl olsa acmayınca merak edılmıssın ustune dusmus bırkac gun acmazdım yerınde olsam..
bayanlar yalavrınca onlar daha cok kendınden emın oluyor yaptıkları herneyse okonuda daha emınler.ama aradan cekılınce yok olup uzaklasınca ısler degısıyr bence ıyı bır ders ver ona ama bu dersten sonra bıraraya geldıgınızde eskı hatalarım var dıyorsun bunları yapmamaya calıs

Konuşulması gerekenler bitti ise bence zamana bırakın. Sürekli ararsanız ediniz sadece gerilir oturup düşünemez siz de öyle. Kısmet neyse o olacak. Sakın ve sabırlı olun.

Bence aramaz, arasa da boşanma işlemleri için arar geri dönün diye değil. Adamı nazınız şımarıklığınız bıktırmış hala da aynı şeyin peşindesiniz. Bir umut bekliyorsunuz ama kendi iyiliğiniz için kendinizi kandırmayın derim.

Canim ya adına üzüldüm nedim cok seviyorsun belli hatanida anladin oda bunu artik anlamasi lazim sevgisi bitmediyse hemen bitecek bir sey deyil ama oda cok bunalmış belli ama sen geregini yaptin artik ona kalmış sende uzak dur senin geri çekildiğini anlarsa senden vazgecemeyecektir ama bukadr kararli olmasida üzücü senin adına acma telefonlari,biraz sabret zaman neyi gostercek bakalim umarim araniz duzelir insalalh

Ya yalvarmadan git yüz yüze konuş.yaptım...farkındayım...düzelticem...bu kadar ha kabul etmiyor musun bitsinnmi istiyorsun peki...bu kadar yalvarma sakun ya ne gerek var

Çok klişe olacak ama tam manası şu ki; dönerse senindir donmezse zaten hiç senin olmamıştır..üzerine gidip şişirmeyin allah aşkınıza...

Konuşulması gerekenler bitti ise bence zamana bırakın. Sürekli ararsanız ediniz sadece gerilir oturup düşünemez siz de öyle. Kısmet neyse o olacak. Sakın ve sabırlı olun.

Teşekkür ederim.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum.. acaba beni yine merak eder mi.. Çünkü yaklasik 10 gündür arayip hep ben ilgilendim onunla ve istanbuldan ankaraya gittim.. artik beklemem lazım sanırım

Ya yalvarmadan git yüz yüze konuş.yaptım...farkındayım...düzelticem...bu kadar ha kabul etmiyor musun bitsinnmi istiyorsun peki...bu kadar yalvarma sakun ya ne gerek var

Onuda yaptim istanbuldan ankaraya gittim o gelme dediği halde benden daha cok sogumadan gittim.. ama camasirlarimi alip döndum sonuc olarak

Bekleyin. Ama telefonlarına çıkmayın demiyorum. Aramayın sadece. Sakın ve makul konuşun ki o da sakinleşsin.

Yalvararak kendinizi daha çok acınası duruma düşürüyorsunuz. Adam belli ki çok bunalmış, daha öncesinde düşünseydiniz keşke bu duruma geleceğinizi.
Yani sizi de üzmek istemem ama çok kısa bir sürede evlenmişsiniz zaten, yeni yeni sizi tanıyor ve gördüğü kadarıyla hatalı bir evlilik olduğunu düşünüyor bence.

Evet malesef bencede dediğiniz gibi düşünüyor sanırım

Onuda yaptim istanbuldan ankaraya gittim o gelme dediği halde benden daha cok sogumadan gittim.. ama camasirlarimi alip döndum sonuc olarak
O zaman boşver artık düşünme sen çaba harcamışsın.te efonu u da aç bence.evliliğimizi kurtaralım mı diye aradım ama oşaymış de gits n ya hu üzme kendini isteyen gelir

Cok totisunu kaldirmissin birak ne arayip yalvariyirsin resmen eziyet ediyor sana.aglama kiyamam dien bi insan sana bunlari yaparak nsl kiyiyor..arasin acma korkma bi arar iki arar acmazsam aramaz die erkek milleti bu essek gibi seviyosa aricak aramiyosada koyver gitsin bu kdr kendini kucultme hicmi gururn yok adam resmen babana gonderms keyif catiyo senden ayrilacagini flnda sanmiyirum o suan kefine bakio eminim firsat bu diyerek

Eger gerçekten seviyorsa beni merak eder bir iki gun daha arar yada mesaj atar diye düşünüyorum. bugün ilk defa kendisi beni aradı. Ve ben ilk defa onun mesajina ve aramasina cevap vermedim hic böyle bir tavir gecmedi aramizda bu zamana kadar

O zaman boşver artık düşünme sen çaba harcamışsın.te efonu u da aç bence.evliliğimizi kurtaralım mı diye aradım ama oşaymış de gits n ya hu üzme kendini isteyen gelir

O zaman bugunden sonra ararsa acarim ama aramam

Kaçan kovalanır.
Haklı ya da haksizsiniz bilemem ama üstüne gidip,, yalvararak sadece bir adım daha itersiniz kendinizden. .
Şuan tek şansınız kaçmak umursamamak bitecekse her türlü biter bi de bu yolu deneyin..
Bi kaç kez daha da aramasina cevap vermeyin derim..

Zamana ve oluruna bırakın artık sabırlı olun..

Bir müddet bir birinizden uzak kalın evliliginizi göz den geçirip muhasebesini yapin ,sürekli esinizi arayip veya mesaj atıp bunaltip kendinizden sogutmayin. Araya mesafe koyun derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…