Bayanlar belki bir önceki konumdan beni bilenler vardir.. "yaptiklarimin cezasinimi cekiyorum diye" konum vardi
Neyse esim beni resmen babamin evine gönderdi kesin bir sekilde bosanacagini ve hatta anlasmali bosanmak istedigini söylüyor.. şuan durumu atlatmamiz zor olacagindan kurban bayramindan sonra mahkeme isini halledicem dedi. Bu arada tabi ben yalvardim yapma etme dedim ama yok dedi.. dün gunduz kendisini aradim yine yalvardim bitirmeyelim dedim hayir bitecek istemiyorum laflari uzadı tabi.. birde benim telefonda agladigimi duydu aglama kiyamam gozyasina dedi ama ayrilmaliyiz dedi
Sabaha karsi 5 te dayanamadim 3 kere aradim acmadi.. ve ona yazdimki merak etme yalvarmak icin aramadim diye. aslinda yalvaracaktimda acmamasi isabet oldu.. sabah 7 gibi mesajimi gormus whatsaptan birsey yazmamis. Saat 10 da soru isaret gondermis niye aradin manasinda. Cevap atmadim. Saat 3 mesaj atmis ne oldu, gecenin yarisi aramissin yalvarmak falan ne diyorsun demis.. bilerek whatsapta cevrimici olmadim. Aksam saat 5 gibi aradi acmadim..
Günlerdir beni hic aramamisti hep ben aradim onu ve hatta telefonu ne var diye açıyordu. Ve beni evimde de istemedi..
Biz 6 ay icersinde tanisip evlendik. Ve 10 aylik evliyiz hic böyle büyük kavgamiz olmadi.. nisanliyken kavga bile etmedik desem yeridir çünkü hep anlayisliydik ikimizde. Ama evlendikten sonra ben simarik nazli kiz oldum o da biraz hep elestirici ve genelde alttan tarafti.
Simdi ben esimi aramamayi düşünüyorum.. cok ustune gidip yalvardim. Evet benim hatalarim vardi o yuzden cok yalvardim ona bu sefer surekli aradim.. onu sevdigim icin degisecegimi herseyi söyledim.
Simdi sizce ne yapayim.. o beni ararsa acmayayim mi. Eger seviyorsa arar bosanmaktan vazgeçer belki birbirimize sans veririz ortami aileleri yumusatiriz