Şimdi neler olacak ?

thereisalwayshope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
34
9
1
31
Önceki konularımdan erkek arkadaşımdan bahsetmiştim. Benden 12 yaş büyük her sorunu aştık. Çok iyi anlaşıyoruz. Sorun şimdi başlayacak sanırım. Ben seneye mezun olacağım. Hemde aileme anlatmayı düşünüyorum tekrardan. Tek sorun ailemin memur olmadığı için onu istememesi.. Ne söyleyip ikna edebilirim? Başınıza hiç böyle durum geldi mi ? Kısa bir süre sonra dükkan açılacak onun üzerine. Bunu bile sorun edecekler benim için.. Benim için neler önerirsiniz?
Teşekkür ederim şimdiden herkese..

Babası açıyor. Zaten dükkan açılacaktı ama bu zamanı buldu. Normalde cikolata ve şekerleme üzerinde bir dükkanda müdür ama ailem böyle bir durumu kabul etmedi. İs değişikliği olacak şimdi. Tekrar söylemeyi düşünüyorum aileme

Mezun oluyorsan muhtemelen 22 yasindasin. Ve erkek arkadasin 34 yasinda. 34 yasindaki adamin standart bir isinin olmamasi bence de kafa karistiriyor.

Ailenin istemedigi insandan uzak durulmasi gerektiginide ogrendim burada.

Yani kusura bakma ama baska bir konuya daha deginmek istiyorum. Yas farkindan gozun gercekten korkmuyore mu? Yani bazen icimden 20 yasindaki citir kizin 32 yasindaki herifle ne isi var diyorum. Hadi engelleri astin evlendin. Sen 30 yasina geldiginde adam 42 olacak. O zamanlar geldiginde Ayni seyleri yapmak istyeceginden emin misin?

arkadasa katılıyorum

Mezun oluyorsan muhtemelen 22 yasindasin. Ve erkek arkadasin 34 yasinda. 34 yasindaki adamin standart bir isinin olmamasi bence de kafa karistiriyor.

Ailenin istemedigi insandan uzak durulmasi gerektiginide ogrendim burada.

Yani kusura bakma ama baska bir konuya daha deginmek istiyorum. Yas farkindan gozun gercekten korkmuyore mu? Yani bazen icimden 20 yasindaki citir kizin 32 yasindaki herifle ne isi var diyorum. Hadi engelleri astin evlendin. Sen 30 yasina geldiginde adam 42 olacak. O zamanlar geldiginde Ayni seyleri yapmak istyeceginden emin misin?

Çok yaş farkı var bencede dedikleri gibi işinin oturmuş olması lazımdı. Benim fikrimce çok farklı bi durum sen 1 yaşındayken 13 yaşındaydı o bana çok abes geliyor. Evet sevmek önemli diyen çıkacak ama bence sevmekten önce daha çok şart var. Ailenin sözünü dinle derim ben. Düşünce tarzı çok önemli karşı tarafın ve yaştan dolayı genellikle uyuşmuyor. Bence ailenin takıldığı şey işinin yanında yaşı da olmalıydı.

Back
X