- Konu Sahibi missingandmygirl
-
evet aynen dediğin gibi arkadaşım nasıl olurda yaşadıklarımı unuturum ...kızım için desem baba müsvettesi kendisi ... yüzsüzlik başka bişey değil..birde bana diyorki o adamın babası çok acı çektin biliyorum ama neden olmasın... hahhh ne kolay söylemesi 2 senede ben eridim bittim onlar sadece seyrettiler ... halada benden bekliyorlar bazı şeyleri bir de utanmadan aradığı zaman konuşsan soğuk davranmasan diyor arsızca..Nasıl insanlar var Yarabbim. Zamanında niye sahip çıkmamışlar size ve yuvanıza. O kadar şey kolay mı unutuluyormuş. İnsanlar ne yaptıklarını biranda unutuveriyorlar heralde. Halbuki ya karşıdaki nasıl unutsun. Keşke madem böyle birşeye aracı olacaklar zamanında yardımcı olsalarmış, birde sizi yerin dibine sokmasalarmış. Hatırladığım kadarıyla, çocuğuyla bile ilgilenmeyen bir baba şuan. Çekilen çekilmiş, biten bitmiş çok şükür. Allah kızınızla güzel günler göstersin inş. Allah yardımcınız olsun.
evet aynen dediğin gibi arkadaşım nasıl olurda yaşadıklarımı unuturum ...kızım için desem baba müsvettesi kendisi ... yüzsüzlik başka bişey değil..birde bana diyorki o adamın babası çok acı çektin biliyorum ama neden olmasın... hahhh ne kolay söylemesi 2 senede ben eridim bittim onlar sadece seyrettiler ... halada benden bekliyorlar bazı şeyleri bir de utanmadan aradığı zaman konuşsan soğuk davranmasan diyor arsızca..
Yok canım daha neler ...:mymeka:
Neden birden bire barısmanız konusunda taraf degistirmisler anlam veremedim ..
umarım hayatta her şey istediğin gibi olur canım.
hesey duzelır canım..
bu anın tadını çıkar ...yüzündeki buruk gülümseme kahkahaya dönüşşün canım..
olduuuu o kadar eziyet etsinler rezil etsinler bide geri dönermisin tabi tabi bi dak bekleyin ben bavulumu kapıp geliyom deseydin ..töbeyarebbim yaa...klava: klava: klava:
benden bişeyler beklemelerinin sebebi bence şu arkadaşım o kadar silik karakterde insanlar ki onlar oğulları ne derse yaptılar bu güne kadar belki de oğulları demiştir onlara aradağım zaman benle konuşmuyor bile diye
o da değerli oğluna yüklenemez ya bana söylüyor hala bişeyler yapayım diye..
aldatma olayları olduğunda da çook sevgili kaynanam bana tavsiyeler veriyodu . aman kızım iyi davran güleryüzlü ol diye çıldırtıyordu beni ... çok değerli oğulcuklarına tek laf edemediler o zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?