- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
canım bence durum çok daha farklı olabilir :) biliyosun erkekler ve biz farklı gezegenlerdeniz. biz duygusalız onlar bu kadar deil.
hem ayrıca sana msj falan atmaması niye seni umursamadığı anlamına gelsin ki. Hatta bence aksine umursuyo. mesela sen de msj atmıyosun hatta ona arkadaş gibi davranıyosun ama sen vazgeçtin mi? hayır!
şu an bi yarış içine girmişsiniz bence kim özür dileyecek die :) hayat bu tür yarışlarla zaman geçirilmeyecek kadar kısa yapmayın bence bunu birbirinize :)
o msj atmıyosa sen msj at canım çünkü aşk gururdan daha önemli bence :)
Canım ne kadar beraberdiniz ?
Ya erkekler kızlar kadar duygusal olamıyor ben kafasında bitirmiştir diyemem ama sende ilgilenme aklındaysan dönecektir sana kesin :)
canım bende seninle aynı durumdayım. acaba hala beni düşünüyormudur diyorum ama o şimdi başkasıylaarkadaş kaldık olmadı başkasının olduğunu söyledi bende tlden de sosyal ağdanda sildim hatta engelledim sırf bakmayayım diye. biliyorum artık OLMAYACAK daha ne uzatıyorum anlamıyorum galiba 4 senenin alışkanlığı var üstümde güzel bir şekilde ayrıldık ama bazen kendimi içimin acısıyla ona beddua ederken buluyorum
bnmde içim acıyor.Hiç sevmemiş demek ki.. Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum ama artık ona msj atmayacağıma eminim ben kendi faceimide dondurdum zaten.Sırf ona bakmamk için.Ama 5 ay da olsa emek verdiğim birinin hiç sevmemiş olmasını düşünmek beni üzüyor.Kafasındda nasıl bu kadar çabuk bitirir insan , ben ayrıldım ondan ilk bir hafta gayet nettim ama bu son günlerrde dşündüm onu ve hislerim eskisi gibi olmasada devam ediyor ama artık başka birşey yapmam asla msj atmam bir daha bundan sonrası gurursuzluğa girer...
merak etme unutmamıştır o kadar kolay değil bu işler. bende başlarda çok iyiydim ta ki o başkasıyla olana kadar. unutmaya çalışıyorum sende öyle yap. onu düşünmemeye çalış zaten arada bir esiyor eski günleri yad ediyorsun hüzünleniyorsun o yetiyor. inşallah artık karşımıza doğru insan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?