şimdi sevgiliniz yanı başınızda olsa =))

benim sevgilim cumartesi gidiyor askere.hiç bırakmasam mı acaba onu.bugün biletini aldık.biletini saklasamda gidemese mi acaba:Dson iki haftadır yapışık ikizler gibi geziyoruz.sarılıp sarılıp öpüyorum.elini bir an bile bırakmıyorum.bırakınca çekip gidecek diye korkuyorum sanki.şu an yanımda olsa sıcavık ellerini tutmak isterdim.

Aaahhh aaahhh çok özledim ben aşkımı, aylardır göremiyorum zaten:1no2: İlk gördüğüde sımsıkı sarılırdım, ardından öperim tabii kide herkes gibi ve ardından kalbim kıpır kıpır olurdu. sonra ona doyasıya bakmak isterdim. Burda gece sahil muhteşem olur, el ele güzel bir romantik sahil yürüyüşü yapıp zaman geçirmek isterdim, omzunda uyumayı isterdim isterdim isterdimmm...
ona "ben seni cok seviyorum, hiç burdan gitme olurmu" derdimsenağlama"

gitmek zorunda kalındığında gidişler daha bir koyuyor insana kalbin onun şehrinde atıyor sanki sadece onun yanında onun şehrinde aşkımı çok özledim :a015:seni anlıyorum deniz hemde nasıl

gitmek zorunda kalındığında gidişler daha bir koyuyor insana kalbin onun şehrinde atıyor sanki sadece onun yanında onun şehrinde aşkımı çok özledim :a015:seni anlıyorum deniz hemde nasıl
sen anlamicanda kim anlayacak beni canım. Aynı dertleri yaşıyoruz:çok üzgünüm:

ooooff bak yine çok özledim yaa:çok üzgünüm:

şu an yanımda olsa kak hadi bize birer kahve yap derdi. sora ben onları alıp getirirdimm.içerken kesin youtube dan bişiler izleyip gülmekten kırılıor olurduk.

şu an yanımda olsa beni rahat bırakmazdı kidelikafaduldengerçi bende onu rahat bırakmazdım valla,yanımda olsa şu an hemen işve,cilve moduna girerdim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

onu çoooooo.....oooo......kkkkk özledigimi söylerdim.. aaaah ahhhh özledim beaahh : ((((

sen anlamicanda kim anlayacak beni canım. Aynı dertleri yaşıyoruz:çok üzgünüm:

ooooff bak yine çok özledim yaa:çok üzgünüm:

7 ayı özlemle sende gördün demek benim gibi :a015:senağlamaofffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff

benim eşim 1 saat sonra gelcek çocuklar uyuyoken sarılıp oturmak isterdim ama tabi onun içindeki şeytan rahat durmazkiii :)))

sewgilim yanımda olsa önce bi güzel döwerim kızarım sonra o kendini affettirince de kendimi sewdiririm şirinlik yaparımŞeniz

ayrı şehir ve pazartesi askerrr:(:(:(
yanı başımda olsaydı sarılıp uyumak isterdim tek istegim o ztennnn:(

sıkıcaa sarılıpp onu çok özledimii ve ççoooooooooookkk sevdımı solerdimm... senağlama

walahı su an uykum var yatagıma koyardım onu yatagımdakı bebekler gıbı sonra yanına uzanırdım uyurdum gogsundee, ah beee nerdeee
gogsunde hort hort uyurdum, sonra gercek horuldayan ve uyurken salya akıtan yuzumu gorup kaçardı benden.

yatar tv izlerdim onunla sonrada uyurdum gogsunde valla.. aah ahhŞeniz

biriciğim benim askerde esmer meleğimm:( yanımda olsaydı (Allah o günleride göstericek inşallahhh) kokusunu içime çekerdim doyaaaa doyaaa öperdimm gözlerinin içine bakardım hiç bıkmadan usanmadan ve beni bırakma sensiz bırakma buralarda derdim sadece kokusunu duyup sarılmak bile bana huzur veriyor zaten dünyadaki en huzurlu yer eşimin kollarıı

küveti doldurup güzel bi banyo hazırlardım..
o banyodayken bol malzemeli bi sandviç ve yanında sıcak ıhlamur yapardım..
banyodan çıkınca aromalı kremlerle masaj yapardım..
yemeğini de yedikten sonra kesin uyur artık :)
polar battaniyemle üstünü örter, kapıyı kapatırdım uyusun güzelce..

2 günde bi nöbet tutuyo yavrum ya..

küveti doldurup güzel bi banyo hazırlardım..
o banyodayken bol malzemeli bi sandviç ve yanında sıcak ıhlamur yapardım..
banyodan çıkınca aromalı kremlerle masaj yapardım..
yemeğini de yedikten sonra kesin uyur artık :)
polar battaniyemle üstünü örter, kapıyı kapatırdım uyusun güzelce..

2 günde bi nöbet tutuyo yavrum ya..

mesaj bana huzur verdi valla. sıcacık su, ohhh... :delphin:

ben olsam yanına küvete giriverirdim. :teytey:

Back
X