şimdi sevgiliniz yanı başınızda olsa =))

onlarsız zamanların tadını çıkarın kızlar... olmasını hiç istemem ama bir gün onlarsız ortada kalakalırsanız onların giremediği bir dünyanın varlığına da ihtiyaç duyacaksınız...

yanınızda yoklarsa aynen onların yaptığı gibi keyif aldığınız başka şeylerle uğraşın... her an her sn düşünmeyin onları... ben de zamanın da yapmadım ama olması gereken bu ... :)

sen şimdi yanımda olsan
sarmadan duramam seni
sebepli sebepsiz yere
öpmeye doyamam seni......

Aşkıma çok kızgınım çok o yüzden yanımda olmaması onun sağlığı açısından daha iyidir:roflol:
Gönlümü alabilirse düşünürüz:dilcikar:

Daha 8 saat önce beraberdik ama ösledim onu:) Asker yolu beklerken napcam hiç bilmiyom yaf:(
yanımda olsa ona sarılırdım ama uyumazdım sevgilim yanımdayken uykuyu napıyım ya o yokkken dana gibi uyuym hep zaten:D

şimdi sewgiLim yanımda oLsaaa önce bi güzeL içerdik,sonra birbirimize sarıLır uyurdukkkkk :)
uzun zaman oLdu beraber uyumayaLı... :(

ahh keşke olsaa sarılırdım kocaman gerçi olsada ben yanındyken bile özlüyorum aşkım bnm:asigim:

sadece sarılmak, onu herşeyiyle hissetmek. sonra sıcacık ellerinin içinde, güzel gözlerinin derinliğinde kaybolmak isterdim.
bi de keşke bi kerecik olsun beraber uyuyabilsekkkkkk :Saruboceq:

offffffffffff keşke aşkım yanımda olsa..onu o kadar çok özledim ki :(( 2.5 aydır görmüyorum,kendisi çok uzak bir şehirde çalışıyor,ben de çalıştığım için yanına gidemiyorum. çok çok çok özledim aşkımı. aşkıma sarılmayı çok özledim.

ahhh ahh asker bekleyen biri olarakk şu an yanımda olsa sımmsıkı sarılırdım sıkardım onu
sonra öperdimmm öperdimm bırakmazdm alimallahhhh hihoyyyt

benimde aşkım askerde inan aynılarını yapardım...
öyle çok özledim ki onu mafoldumben
gerçi asker dönüşüde şehir mesafesi olduğu için uzak olacağız...
Biz ancak evlenince kavuşuruz (İNŞALLAH)
:Saruboceq:

sarılırdım sonra dudaklarına yapışırdım valla :utangac:
napiyim çook özledim.. kaydirigubbakcemile3

sarılırdım kocaman.. üşüyorum da zaten :asigim: tv izlerdik birlikte

önce öperdim sonra gözüne bakıp yine öperdim bi süzüp tekrar öperdim sabaha kadar böle giderdi sonrada sıkıca sarılıp uyurdum

eski bilgisayarını yenisine kopyalıyor şu anda, o yüzden gergin ve sinirli, yanımda olsa da bi cacık olmazdı aklinialirimsmile heralde televizyona vs bakar kendimi oyalarım arada gider sarılır öperim sositososito

operdim operdim operdim sarılırdim sarılırdim sarılırdim..
çok üzgün bu aralar hiç alışık değilim onun bu haline :((
o hep gülen espiriler yapan nese dolu insan gitti resmen :(( üzgün hemde çok üzgün :(( onun bu haline dayanamıyorum :(( ve onu neselendirmek için elimden hiç bir şey gelmiyor :(((

Öperimm...öperim...öperim... yer bitiririm walla aşkımı :) çOk özledim yaaa..
tabi o napar bilemicem =)
bide sımsıkı sarılırrrrr uyurdum aşkıma.

Aylardır görmediğim için sımsıkı sarılıp öperdimmmmm mafoldumben

valla çok yorgun olmasam çok fena şeyler yaparım hehe :) günlerce öperdim heralde
ama dur sabah okulum var :) en iyisi öperim öperim kollarında sımsıkı sarılarak uyuyakalırım ahhahh
ya bi sarılsam günlerce bırakmayasım geliyor iyice piskopatlaştım zaten bu ara :D

Back
X