Şimdi söz yapmak istemıyorlar :(

Guzelim sen o goruculere artik alici gozle bakmaya basla bence. Bu aileyle evlilik isi yaş ben soyleyim.
_AH_

Aslinda bunu babanizin demesi gerekirdi.atanmadan kizimin sozlenmesine izin vermem diye.ters olmus.herneyse bence mantikki dusunuyorlar ogullrinin bir isi olmadan sozlenmesini istemiyorlardir.belki de durumlari nasil bilmiyorum ama bazi masraflari ogullarinin maasiyla karsilamayi dusunuyorlardir.sonucta soz olunca geline hediyeler falan bazi masraflar oluyor.nasil olsa sevgilisiniz birkac ay daha bekle derim

Arkadaşlar atanacaginin garantisi var demedim ki sevgilim zaten bekle illa ki birinde biri olacak şubatta bu benim kararım diyor neden hemen ayrılık düşünüyorsunuz hem daha okulu da ocakta bitiyor okulu uzadı diploması olmadığı için o yüzden özelde giremiyor şuan

Canim o isler hep oyle baslar bi yuzuk cifti 500 tl sozde zaten oyle aman aman gidip gelinme olmaz ki kirkta bir bi yemege caya cagirmalar vs o kadarini zaten elaleme de yapiosun ... bence bu is de baska bisi var...
Tatlisim bende 32 yasinda evli barkli cocuklu kadinim. Soz de yaptim nisan da o isleri biliyorum da issiz gucsuz adam sozlenemez. Heee babasi cok varliklidir. Is umurlarinsa degildir. Kiz taraflari soz nisan olunca hemen baslar dugun ne zaman cok uzun surdur ayy cevre ne der. Gencler evlensin. Muhtemelen bunlari duymak istemiyor erkek tarafi. Kizin ve ailesinin de ne kadar evlilik meraklisi oldugu ortada. Cocuk okulu uzatmis ne zaman atanacagi muamma. Sozlu olmak sevgili olmakla ayni sey degil. Beklentiler farkli.

Kac puan aldi ? Kaldi ki puan da onemli degil mulakat var artik. Alınacağı mechul bransi ne ?

parayı veren düdüğü çalar ,

ilkokulda öğretirler bu hikayeyi, müfredattan mı çıkardılar yoksa.
kendi sözünüzü yapacak maddi yeterliliğiniz yoksa aileler ne derse o olacak elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…