Özelin mi parası az?Bu seferde öğretmenler sözleşmeli olduğu için kazanırsa mecburen doğuya gidecek ne doğuya gitmesini istiyor ailesi nede özele parası az diye hayır başka seçenek mi var ne yapacaz anlamıyorum ki
Kucuk dersanelerde 1500 liraya bile calisan ogretmenler de varÖzelin mi parası az?
3.500tl.CĪK
Kendi tercihleri.Kucuk dersanelerde 1500 liraya bile calisan ogretmenler de var
Tatlisim bende 32 yasinda evli barkli cocuklu kadinim. Soz de yaptim nisan da o isleri biliyorum da issiz gucsuz adam sozlenemez. Heee babasi cok varliklidir. Is umurlarinsa degildir. Kiz taraflari soz nisan olunca hemen baslar dugun ne zaman cok uzun surdur ayy cevre ne der. Gencler evlensin. Muhtemelen bunlari duymak istemiyor erkek tarafi. Kizin ve ailesinin de ne kadar evlilik meraklisi oldugu ortada. Cocuk okulu uzatmis ne zaman atanacagi muamma. Sozlu olmak sevgili olmakla ayni sey degil. Beklentiler farkli.Canim o isler hep oyle baslar bi yuzuk cifti 500 tl sozde zaten oyle aman aman gidip gelinme olmaz ki kirkta bir bi yemege caya cagirmalar vs o kadarini zaten elaleme de yapiosun ... bence bu is de baska bisi var...
Kac puan aldi ? Kaldi ki puan da onemli degil mulakat var artik. Alınacağı mechul bransi ne ?Arkadaşlar atanacaginin garantisi var demedim ki sevgilim zaten bekle illa ki birinde biri olacak şubatta bu benim kararım diyor neden hemen ayrılık düşünüyorsunuz hem daha okulu da ocakta bitiyor okulu uzadı diploması olmadığı için o yüzden özelde giremiyor şuan
Özelin mi parası az?
3.500tl.CĪK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?