o halde babana senin de öyle istediğini söylemekten başka çaren yok. işi olmayan adama kız istemek babasının ağrına gider. çok da fazla sıkma kendini akışına bırak, hakkınızda hayırlısı olsunKonuştum oda babasıyla konuştu hatta babamla tanıştılar dün ama nafile illa atanınca başka bişey olmuyo yani
Malesef söyledim artık babasının atanınca dediğini ki benden önce annei gelip atanıncaya kadar beklesinler dedi
Maaşını da ister bu kayınpeder ,uzak dur bence bu evlilikten
Konuştum oda babasıyla konuştu hatta babamla tanıştılar dün ama nafile illa atanınca başka bişey olmuyo yani
Malesef söyledim artık babasının atanınca dediğini ki benden önce annei gelip atanıncaya kadar beklesinler dedi
söz demek sadece yüzük takılacak masrafı falan yok ki atanmadan da olur bence ama herkesin kendine göre planı vardır..Hanımlar benım 6 bucuk yıllık bı ılışkım var aılelerımız de bilıyor gecen hafta sevgılımın annesı geldı kızınızı bekletın oglum atanınca yuzuk takıp 2 3 ay ıcındede dügun yapacaz dıye bızımkılerde bıldklerı ıcn tamam demsler ama tabı okulun yazın bıttıgını düsunerek yazın soz ıstedıler bende oyle ıstyorum ve babamda yenı ogrendı ılıskimızı oda bı soz yapılsın dügun olmasada hemen dyor ama sevgılımın babası atama olmadan kabul etmıyor babamda pek bısey demıyor ama benım moralık cok bozuk atanacagının garantısını kım verebılır hemen zatn atanmasna bı sene var okulu ocakta bıtıyo uzadı çunku çokta sevıyorum ama kafam cok karısık
yakaladık seniiicanım yaş kaç öncelikle ?
bence bekleyebilidğin kadar bekle .
sonra ilerde hep yüzüne vururlar sen ısrar ettin siz zorladınız bilmem ne
yakaladık seniiinaptın canım kocişle barıştınmı
ooo geç kaldın canım çoktan önce yakalandım ben
nasılsın barıştınızmı.burda yakınen takip ettiklerimden birisn.kız dizi film gibydin sen
sevmek kadar güzel bişi yok yaa.hala çok ekşınlıyız
ama durmak yok yola devam .
seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?