Şimdi söz yapmak istemıyorlar :(

Kızlar gerçekten artık etrafın dediklerinden hergün birinin sözlenmesinden evlenmesinden ve beklemekten çok yoruldum ben mi abartıyorum sizce anlamadim

Hanımlar benım 6 bucuk yıllık bı ılışkım var aılelerımız de bilıyor gecen hafta sevgılımın annesı geldı kızınızı bekletın oglum atanınca yuzuk takıp 2 3 ay ıcındede dügun yapacaz dıye bızımkılerde bıldklerı ıcn tamam demsler ama tabı okulun yazın bıttıgını düsunerek yazın soz ıstedıler bende oyle ıstyorum ve babamda yenı ogrendı ılıskimızı oda bı soz yapılsın dügun olmasada hemen dyor ama sevgılımın babası atama olmadan kabul etmıyor babamda pek bısey demıyor ama benım moralık cok bozuk atanacagının garantısını kım verebılır hemen zatn atanmasna bı sene var okulu ocakta bıtıyo uzadı çunku çokta sevıyorum ama kafam cok karısık
Hem senin hem onlarin dusuncesi yanlis, atanmadan once soz yapsaniz ne olacak yapmasaniz ne olacak. Senin bir isin va mi ? Sevgilin atanmadan en azindan birinizin isi olmadan dugun yapip evlenemeyeceginiz ortada neyin kavgasini verdiginizi anlamadim ben. Onun ailesinin gelip kizini bekletin demeside ayri bir cirkinlik bence, sanki satisa cikarilmis camekandaki mal gibi bizim icin koseye ayirin maas yatinca gelip alacagiz der gibi. 6 senelik iliskiniz var sizin ikinizin gelecegi soz konusu sizin akliniz fikriniz yok mu ne zaman evlenebileceginizi bilmiyormusunuz. Diyelimki sevgilin 1 sene degilde 2 senen icinde atandi ve diyelimki bu arada isler kotu gitti parmagindaki bir metal parcasimi kurtaracak iliskinizi. Soyle seylere takilmayi birakin artik.
Okumus akli basinda insanlarsiniz evleneceginiz zamana da kendiniz karar verin karsindaki adama ve iliskine guvenmiyorsan seni bir metal parcasi kurtarmaz haberin olsun.

Kızlar gerçekten artık etrafın dediklerinden hergün birinin sözlenmesinden evlenmesinden ve beklemekten çok yoruldum ben mi abartıyorum sizce anlamadim

Evet okul bitmemis adam ogrenci sen necisin bilmiyorum bile, ortada is yok guc yok bu koca merak evlilik meraki nedir ? Cidden hic abartmiyorum turk kizlari evlenmekle kocayla kafayi bozmuslar ciddi soyluyorum...

Oldu olacak siz istemeye gidin oglani
Zaten naz yapan taraf erkek tarafiymis

Yani daha 23 yaşındasın elbette zamanı var her şeyin.

Bu seferde öğretmenler sözleşmeli olduğu için kazanırsa mecburen doğuya gidecek ne doğuya gitmesini istiyor ailesi nede özele parası az diye hayır başka seçenek mi var ne yapacaz anlamıyorum ki

Valla çok kötüyüm kızlar ya kendimi sıkışmış gibi hissediyorum hep bişey çıkıyor ama çok seviyorum aramızda bozuk

Öğretmen adayi galiba. Atanacagina nasil bu kadar eminsiniz ? Ogretmenler yillarca ugrasip didiniyor. Hayran kaldim kesin atanacak diyebilmenize. Kac puan aldi ?okulu bitmemis daha ogretmenler artik mulakatla aliniyor. Atanacaginin sozunj kim verdi size ?

Bu seferde öğretmenler sözleşmeli olduğu için kazanırsa mecburen doğuya gidecek ne doğuya gitmesini istiyor ailesi nede özele parası az diye hayır başka seçenek mi var ne yapacaz anlamıyorum ki

Ailesine karşı gelemez mi iş söz konusu olunca?
Bu benim hayatım, kararı ben vereceğim diyemez mi?
Doğuya gideceğim, çünkü atandım, bu şansı kaçıramam demez mi?
Veya ücreti az da olsa benim için şu an önemli olan boş durmamak, işimi yapmak demez mi?

Diyemezse bence diğer alternatifleri değerlendirmeye başlayın.

Yanlis anlama lutfen ama o cocuk ataninca senin is olmaz oyle hissediyorum ... bu isde baska bisi var maddi yuk ne olacak ki bohca mi yapacaklar ne yani normal belki bir iki defa yemek daveti olur hic mi evlerinde yemekli misafir agirlamiyorlar ... bu is is deil sonra gekir yazarsin buraya ..

Yanlis anlama lutfen ama o cocuk ataninca senin is olmaz oyle hissediyorum ... bu isde baska bisi var maddi yuk ne olacak ki bohca mi yapacaklar ne yani normal belki bir iki defa yemek daveti olur hic mi evlerinde yemekli misafir agirlamiyorlar ... bu is is deil sonra gekir yazarsin buraya ..
Ama rezervasyon yapmislar otel gibi. Bekletin demisler kizi : ) Niyetleri de var gibi

Ama rezervasyon yapmislar otel gibi. Bekletin demisler kizi : ) Niyetleri de var gibi
Canim o isler hep oyle baslar bi yuzuk cifti 500 tl sozde zaten oyle aman aman gidip gelinme olmaz ki kirkta bir bi yemege caya cagirmalar vs o kadarini zaten elaleme de yapiosun ... bence bu is de baska bisi var...

Yani kusura bakma da sen neden bu kadar düşünüyorsun bırak müstakbel eşin düşünsün. Atanamazsa da ayrılacaksın. Ne yani işsizz güçsüz adamla bodoslama evlenemezsin ya... Akışına bırak her işde bir hayır vardır belki bu süreçte yanlış bir hareketini görürsün.

Yani kusura bakma da sen neden bu kadar düşünüyorsun bırak müstakbel eşin düşünsün. Atanamazsa da ayrılacaksın. Ne yani işsizz güçsüz adamla bodoslama evlenemezsin ya... Akışına bırak her işde bir hayır vardır belki bu süreçte yanlış bir hareketini görürsün.
Iyide xaten suan issiz gucsuz ogrenci adam ve sozlenmek istiyor konu sahibi ... kizin gozunde is guc yokkk elalem evleniyor soz dugun nisan yapiyor babamda biliyor zaten bende sozlenmek istiyorum diyor bacimm

Iyide xaten suan issiz gucsuz ogrenci adam ve sozlenmek istiyor konu sahibi ... kizin gozunde is guc yokkk elalem evleniyor soz dugun nisan yapiyor babamda biliyor zaten bende sozlenmek istiyorum diyor bacimm
büyük bir mantık hatası yapıyor onu anlatmaya çalışıyorum tersi olması lazım normalde diyorum bende zzaten

Back
X