- 30 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 33
- Konu Sahibi Sudansebepler
-
Oradaki cümleye benim de kafam takıldı. Anasınıfları için isteğe bağlı demek istemiş galiba. 1. Sınıflar için de kronik rahatsızlıktan dolayı sadece göndermem durumu var sanırım.Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitim beraber yürütülecekmiş. Okula gitme işi de ailelerin isteğine bağlı olacakmış doğru anladıysam.
Ben iki kademeyi de isteğe bağlı diye anladım. Bu hafta bilim kurulunun gündemi eğitim olacakmış geçen hafta öyle demişlerdi. Bu hafta netlik kazanır tam olarak.Oradaki cümleye benim de kafam takıldı. Anasınıfları için isteğe bağlı demek istemiş galiba. 1. Sınıflar için de kronik rahatsızlıktan dolayı sadece göndermem durumu var sanırım.
Vakalar 1700ü bulmuşken bende aynı fikirdeyim. Demekki yalnız değilim.Aklım almıyor artık..point.
Vakalar 1700ü bulmuşken bende aynı fikirdeyim. Demekki yalnız değilim.
Merhaba, pratikte öyle olmuyor ki maalesef, geçen sene oğlum 1. sınıfa başladı ve bütün yıl ailece hastalıklarla cebelleştik, kendimizce üst düzey tedbir almamıza rağmen. Gripte bile durum bu, minicik çocuklar nasıl dikkat edecek, devlet okullarında maalesef sabunu zor buluyoruz nerede hijyen kurallarına dikkat edilecek, sınıflar Aralık ayında buz gibi havada nasıl havalandırılacak mesela, en çok takıldığım noktalardan biri bu, nereden baksanız ilk dönem okulları açmak risk, sağlık en mühimi.Ben gitmesi taraftarıyım sınıflar bolunup gerekli önlemler alınırsa en azından okumayı öğrenene kadar gitmeleri iyi olacaktır. Zaten çocuklara çok etkisi olmuyor evde yaşlı ve kronik hasta olmadigi sürece sıkıntı olmaz inşallah. Hergun ben ve eşim ise gidiyoruz ben yaklaşık 40-50 kişiyle muhattabim eşimde en az 20-30 kişi goruyorbu durumda ben gondermeyecegim demekte mantıksız. Dikkat edilmesi gereken tüm kuralları anlatıp Allah'a emanet edip yollacagim.
Merhaba, pratikte öyle olmuyor ki maalesef, geçen sene oğlum 1. sınıfa başladı ve bütün yıl ailece hastalıklarla cebelleştik kendimizce üst düzey tedbir almamıza rağmen. Gripte bile durum bu, minicik çocuklar nasıl dikkat edecek, devlet okullarında maalesef sabunu zor buluyoruz nerede hijyen kurallarına dikkat edilecek, sınıflar Aralık ayında buz gibi havada nasıl havalandırılacak mesela, en çok takıldığım noktalardan biri bu, nereden baksanız ilk dönem okulları açmak risk, sağlık en mühimi.
Aynen.Üniversitelerin acilmayip 1. Sınıfın açılması cok mantiksiz olur.
Bende aynen böyle düşünüyorum. iki kızım var küçük 1 hazirandan beri kreşe gidiyor ve sınıfı 15 kişi herkeste yolluyor. Belkievde yaşlı ve kronik hasta olsa yollamazdim ancak bu durumda ne zaman biteceğini bilmediğimiz bir virüs yüzünden kızımın 1 yıl kaybetmesini istemiyorum. En azından okuma yazmayı öğrensin istiyorumOkulları şimdi açıp kışa doğru kapatmak zorunda olacaklarını düşünüyorum en az 1 1 buçuk ay çocuklar biraz da olsa bişi öğrenir öğretmen ilk temeli okulda verdikten sonra aileler olarak bizlerinde öğretmene yardımıyla bu iş yürütülecek açılmazsa çocuklar 1 sene geri kalacak üstelik virüs seneye bitecek mi bu gidişle hayır o zaman bununla yaşamaya alışmalıyız
Ben de anlamıyorum üniversite açılmıyor ama ünv.sinavi yapılabiliyor !? Lise açılmıyor ama LGS yapilabiliyor !? Anasınıfları ne alaka diyor insanÜniversitelerin acilmayip 1. Sınıfın açılması cok mantiksiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?