- 15 Temmuz 2020
- 179
- 379
- 53
- Konu Sahibi Sudansebepler
Çok mantıklı bir karar almışsınız. Seminer döneminde bile öğretmenler birbirine bulaştırdı hastalığı, 6-6,5 yaşındaki çocuklar nasıl bulaştırmasın, üstelik cocuklarda ve gençlerde de az da olsa hastalığın seyrinin kötü gittiği oluyormuş, çok küçük de olsa bu riski hangi anne-baba alabilir?bi çocuk ateşlense nerden bilinecek covid mi grip mi?
öksurse normal hastalık mı covid mi nerden bilinecek?
velev ki öğretmen covid oldu sınıfına ne olacak?
şimdi çoğu çocuğa anneanne babaanne bakıyor ve ulkemizde kronik rahatsızlığı olmayan yaşlı yok gibi, onlar okuldan virus taşırsa ne olacak?
bilmiyorum herşey muallak.
yeğenimi kreşe vermeyi duşunuyorlardı bu yıl ama bu şartlar altında vazgeçti annesi.
Dediğiniz gibi çocuklara anneanne-babaanneler bakıyor, hangi evlat anne-babası için bu riski alabilir?
Okullara girişte yığılma olmaması için ateş ölçülemeyecekmiş, ya ilgisiz sorumsuz bir veli çocuğunu ateşi olduğu halde okula gönderirse, ne yapacağız?
Hastaneler tıklım tıklım, acil durum dışında hastanelere gelmeyin diye açıklamalar bile yapıldı bazı illerde. Kışın mevsimsel griple Corona birbirine karışınca durum ne olacak?
Grip aşısı, zatüre aşısını parasını ödeyerek bile yaptıramıyoruz, bireysel olarak korunmak için aşı bile bulamıyoruz.
Sıralamaya kalksak bitmeyecek bir cevapsız sorular silsilesi varken bize nasıl çocuklarınızı okula gönderin diyebiliyorlar? Siz gönderin de kervan yolda düzelir diyorlar resmen. Pes diyorum ben de !