- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Evet evlendi diye üzülmüş ki söyledi zaten anlmadım bendeolayı anlamadım . ablası kardeşi için evlendi dediler diye mi üzülmüş. seni arayıp takıldığı var ama evlenmeyecek diye neden söylüyor
Beni sevmediğini biliyorum böyle bişey beklemiyorumAyrıldık geçti bitti bana neyin açıklamasını yapıyorsun ya da neyin hesabını soruyorsun diyemedin mi?
Bence sen aaa ablasına arattığına göre seni hala seviyor dememizi bekliyorsun ama seven insan mertçe çıkar kendisi konuşur, zaten ablası da görüştüğü biri var demiş.
Boşver ne yapıyorsa yapsınlar. Bu kadar kafa patlattığına değmez.
Beni sevmediğini biliyorum böyle bişey beklemiyorum
Sadece anlam veremedim
Ne olabilr diye fikir danışmak için açtım konuyu
Tekrar ararım ben dedi kapattıİşte bence bir daha ararsa artık onun adını duymak istemiyorum lütfen bana açıklama yapmayın ayrıca ben de kendisi ile ilgili hiç kimseye hiçbir paylaşım yapmıyorum çünkü kendisini önemsemiyorum lütfen siz de aramayın diyin.
Canları sıkıldıkça size sarıyorlar galiba, defet gitsin.
Haklısın sanırım :))Ablası şükür namazı kılman için vesile olmaya çalışıyor. Bak evlenseydin bu anlaması kısıtlı insan topluluğuna laf anlatacaktın.
Hiç sanmıyorumAçık ve net ... sana nispet yapıyor iste yani evlenmedi ama sevgilisi var iste ...
Engelle numarasını.
Sende inadına evlendim diyeydin seni niye kontrol etmek istesin ki bilemedim olucagi varsa kaderinde tekrar olur ..Hiç sanmıyorum
Yapacak olsa şimdiye kadar yapardı diye düşünüyorum
Ailesi beni çok severdi bence benim ne yaptığımı merak ettiler
Dengesiz insanlar da kendi içlerinde sınıfa ayrılıyor sanırım bu dengesizlik hangi sınıfa dahil oluyor acep ?
Keşke deseydim yaaSende inadına evlendim diyeydin seni niye kontrol etmek istesin ki bilemedim olucagi varsa kaderinde tekrar olur ..
Kalbini dinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?