Şimdide ablası

sonsuzakadars

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
311
109
103
Diğer konularımı okuyan bilir
Biri vardı olmadı falan
Geçen gün ablası aradı beni
Neymiş işte x (yani eski sevgilim ) için evlenmiş demişsiniz bizim kulağımıza öyle geldi diye başladı anlatmaya
İşte biz çok üzüldük böyle söylediğiniz için kardeşim evlenmedi sadece takıldığı birisi var ama evlenmeyi düşünmediğini söyledi
Be bir sürü bişeyler
Ki biz böylr bişey söylemedik biri gitmiş söylemiş
Şimdi ablası niye aradı bana dert yandı diyelim ki duydu araması gerekiyordu yani duyduysan duydu
Gitmiş bitmiş bişy daha ne kurcalıyor ki
Öff

olayı anlamadım . ablası kardeşi için evlendi dediler diye mi üzülmüş. seni arayıp takıldığı var ama evlenmeyecek diye neden söylüyor

Ablası şükür namazı kılman için vesile olmaya çalışıyor. Bak evlenseydin bu anlaması kısıtlı insan topluluğuna laf anlatacaktın.

Ayrıldık geçti bitti bana neyin açıklamasını yapıyorsun ya da neyin hesabını soruyorsun diyemedin mi?

Bence sen aaa ablasına arattığına göre seni hala seviyor dememizi bekliyorsun ama seven insan mertçe çıkar kendisi konuşur, zaten ablası da görüştüğü biri var demiş.

Boşver ne yapıyorsa yapsınlar. Bu kadar kafa patlattığına değmez.

Ben cok yadirgamadim.
İnsanlara evlendi diyosunuz diye duymus aramis ustu kapali uyarmis.

Ayrıldık geçti bitti bana neyin açıklamasını yapıyorsun ya da neyin hesabını soruyorsun diyemedin mi?

Bence sen aaa ablasına arattığına göre seni hala seviyor dememizi bekliyorsun ama seven insan mertçe çıkar kendisi konuşur, zaten ablası da görüştüğü biri var demiş.

Boşver ne yapıyorsa yapsınlar. Bu kadar kafa patlattığına değmez.
Beni sevmediğini biliyorum böyle bişey beklemiyorum
Sadece anlam veremedim
Ne olabilr diye fikir danışmak için açtım konuyu

Beni sevmediğini biliyorum böyle bişey beklemiyorum
Sadece anlam veremedim
Ne olabilr diye fikir danışmak için açtım konuyu

İşte bence bir daha ararsa artık onun adını duymak istemiyorum lütfen bana açıklama yapmayın ayrıca ben de kendisi ile ilgili hiç kimseye hiçbir paylaşım yapmıyorum çünkü kendisini önemsemiyorum lütfen siz de aramayın diyin.

Canları sıkıldıkça size sarıyorlar galiba, defet gitsin.

İşte bence bir daha ararsa artık onun adını duymak istemiyorum lütfen bana açıklama yapmayın ayrıca ben de kendisi ile ilgili hiç kimseye hiçbir paylaşım yapmıyorum çünkü kendisini önemsemiyorum lütfen siz de aramayın diyin.

Canları sıkıldıkça size sarıyorlar galiba, defet gitsin.
Tekrar ararım ben dedi kapattı
Aradığında ilgilenmediğimi söyleyeceğim zaten
Çünkü artık önemi yok benim için
Takıldığı var ama evlenmeyi düşünmediğni söyledi zamanda ayrıca tiksindim

Dengesiz insanlar da kendi içlerinde sınıfa ayrılıyor sanırım bu dengesizlik hangi sınıfa dahil oluyor acep ?
Sende inadına evlendim diyeydin seni niye kontrol etmek istesin ki bilemedim olucagi varsa kaderinde tekrar olur ..

Kalbini dinle ...
Keşke deseydim yaa
Ablası öyle diyince bende zaten duymuştum biri olduğunu dedim ki gerçekten duymuştum ama ben onlara telefon açıp duydum demedim
Iyi ettim hiç bişeyden habersiz olmadığımı anlasın
Canım bundan sonra olmasını istemiyorum fazlasıyla üzdüler ve yordular beni
Rahatım ben böyle çok şükür

Back
X