- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese erkek arkadaşım dün akşam golden köpek bulmuş mahallerinde sormuş köpek terkedilmiş 2 gündür sokaktaymış almış onu sonra beni aradı benim de hep köpek bakma isteğim olmuştur. istiyomusun dedi ben askere gitcem bakamam dedi bende bakarım dedim bu günde evleri bize çok uzak şehrin bi ucunda nerdeyse taksile bile yarım saat bana getircekti taksiye kabul edilmediği için çarşıya kadar 1 saat yürüdü bana getirebilmek için. köpeği gördüm o kadar güzel uysal bişey ki neyse sonra bide çarşıdan bizim eve yürüdük köpekle eviminde ön bahçesi arka bahçesi var ailem istemedi yan bahçemizde çok yakın komşumuzun köpeği var duvar çok alçak gözüküyo yani annem oraya koyalım izin verirlerse dedi onlarda tamam dedi buraya kadar sorun yok ama erkek arkadaşım sonra aradı sen bakamassın çok duygusalsın veteriner falan uğraşamayız biz onunla dedi 1 sene sonra bıkarsın zaten dedi hastadır o yoksa bırakmazlar dedi yani içimi kararttı kafamı karıştırdı daha önce hiç hayvan sahiplenmedim ama içimde heves var. sokağa sal dedi sokaktan bulduk nasılsa dedi sokağa bırakamam arkadaşlar
ne yapıcam bilmiyorum yardım edin bana