Şimdide nişanlım barışalım diyor

Violen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
148
0
46
Sinop
ben bir bir buçuk ay önce nişanlımdan ayrılmıştım buraya da yazmıştım ne kadar üzgün oldugumu ama dogru olanın bu oldugunu ama 3 gün önce geldi kapıma bin pişman ben tek sana aşık oldum başkasını düşşünemiyorum bir saniye aklımdan çıkmadın psikolojik tedavi görüyorum diyor ne istersen öle olsun dior bende aslında sevgisinin saflıgına inanıyorum ama ne yapacagımı da bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum aileler ne diecek onu da bilmiyorum benim fikrimse karl-şıma belki dah iileri çıkabilir maddi anlamda ama onun kadar saf temiz olur mu aile babası olabilirmi bilmiyorum açıkçası herşeyi unuttum derken gene kafam karıştı ya annem duysa keser beniama ne yapayım kızlar bii fikir verin yahu bi yandan sevgi huzur var bi yandan yaşana olumsuzluklar gerçekten değiştigini bana deger verdiğiini nasıl anlıcam ufffffffffffffff ya

Belki daha iyisi çıkar diye düşünmeye başladıysan hiç devam etme bence ilerde 'keşke' diyebilirsin:26:

duyguszm arkadaşıma katılıyorum canım. bi ilşki bir kere sarsıldıysa düzelmesi zor diye düşünürüm ben hep. ailen tabiki senin mutluluğunu ister ama belki hoş karşılamayabilirler. madem seviyodun barışıcaktın niye ayrıldın diyebilirler. bence sadece saf ve temiz olması onunla barışman için yeterli bi sebep değil. ama son karar senin tabi.

nişanlınızı gerçekten seviyor olsaydınız, nişanlınız -pişman olup size döndüğünde- hiç düşünmeden kollarına atılırdınız...
içizde yazdığınız gibi karışık hisler uyandığına göre, hakkınızda hayırlısı böyleymiş demek ki diye düşünüyorum...
:93:

Sen ne istiyorsun buntları gözden kaçırma,bu evlilik programlarında ne hoş bayanlar var ama boşanmışlar çok mu romantik beklentılere girdilerde sonra çocuğa rağmen boşandılar

daha önceki konularını bilmiyorum canım neden ayrıldığınızı falan,
eğer nişanı o attıysa boşver barışma köpek gibi sürünsün azdır öylelerine , evlendikten sonrada bırakır seni böyleleri,
konuyu bilmeden doğru düzgün cevap da veremiyorum ki((((

bosverin gitsin...
yikilmis bir iliskiyi tekrar insaa etmek ne kadar dogru ki...

sölenenler haklı aslında ama ben de sseviyorum ya ondan başkasıyla kendimi hiç düşünmedim düşünmeye çalıştım aslında onda bulamadıgımı buldugum insanlar ban çekici gelmiyo sanırım aileler sorun olmazsa ben barışıcam kızlar biri beni durdursun ya bide bizim sorunlarımız öle büyük sorunlar değildi o kişi daha önce hiç aşık olmadıgı için ne yapacagını tam olarak bilemiyor büyümesi gerek ablaları ama yinede kendimi kaptırmadan düzelecek mi die beklicem sanırım biraz zamn vermeyi düşünüyorum

Bir kere sekte yedimi dikiş tutmuyor maalesef ilişkiler.. Mantıklı düşün... Umarım hakkında hayırlısı olur.. Ama aileni asla karşına alma.. çünkü evliliğinde yaşadığın bir sorunda onlardan başkası arkanda olmuyor...

Violenden Alıntı
adam benden ayrılıp üç gün sonra ayrılmamızın %40 sebebi olan kadına yatıya gidiyo demekki insan da değilmiş sadee ben kendimi kandırmışım dua ediyorum dayansın kapıma da görsün bakalım kimmiş kaybeden

Eski konunda zaten kendin herşeyi çok iyi açıklamışsın kurtulmuşken hiç bulaşma bence değmez.

evlenmek için en iyi adam sevdiğin, deliler gibi aşık olduğun ama aynı zamanda her ne koşulda olursa olsun,iyi günde kötü günde, parası olsa da olmasa da hayatın boyu gözlerine bakmaktan bıkmayacağın,güvenilir adam olmalı. bu adam o adam değilse daha iyisini bekle, ama işte bu o diyorsan o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…