• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdiden görümce derdi :(

mühendislerin öğretmenlerden üstün olduğunu kim nerden çıkarmış hahayt :KK70: hani şu kuş kadar puanlarla gidilen çevre, gıda mühendisliklerinin ikinci öğretiminden mi mezunsunuz yoksa :KK70:
Üff oraya yazmışım endüstri mühendisiyim diye hala gıda mühendisimisin yazmışsın .Tamam canım ülkedeki en üstün kişi sensin senden daha üstün meslekte yok kişi de yok .. Görümcende bende hepimiz seni kıskanıyoruz .. Sen bu kafayla çok sağlıklı kalamazsın :anne:

İlla kıskançlık denilemez herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Sizi sevmiyordur sevmediği insanla da muhattap olmak istemiyordur.

Une
Üniversiteye düşük puanla atamiyor. Genel anlamda yazdım. Anlama kapasiten darsa ben napıyım yahuuu:KK47::KK47:

mühendislerin öğretmenlerden üstün olduğunu kim nerden çıkarmış hahayt :KK70: hani şu kuş kadar puanlarla gidilen çevre, gıda mühendisliklerinin ikinci öğretiminden mi mezunsunuz yoksa :KK70:
Tamam şimdi belli oldu görümcenin sizi neden kaale almadığı :)

Üff oraya yazmışım endüstri mühendisiyim diye hala gıda mühendisimisin yazmışsın .Tamam canım ülkedeki en üstün kişi sensin senden daha üstün meslekte yok kişi de yok .. Görümcende bende hepimiz seni kıskanıyoruz .. Sen bu kafayla çok sağlıklı kalamazsın :anne:
Cvp verme guzelim amaci banlatmak kib kullan

Mesafeni koru takma boşver alt tarafı görümce, önemli olan sözlünle iyi geçinmen :işsiz:

Merhaba değerli bayanlar :)
Size danışmak istediğim bir mevzu var. 5 yıllık bir ilişki sonrası erkek arkadaşımla geçen ay sözlendik.
Sözlümün kız kardeşiyle ilgili canımı sıkan, hissettiğim bir şeyler var. Bunlar yersiz düşünceler mi yoksa haklı myım objektif gözlerden görmek isterim.

Görümce namzeti hanımla 4 yıldır nadiren gerçekleşen whatsapp konuşmaları dışında bir diyaloğumuz yok.
Geçen ay yaptığımız söze kendisi sabaha yetiştirmesi gereken işler olduğunu öne sürerek katılmadı. Şirketten eve iş getirmiş, sabaha yetişmesi gerekiyormuş ve gelmedi sonuç olarak. Bu bana çok garip geldi çünkü ben iki elim kanda olsa abimin sözüne katılırım yani. Neyse çok üzerinde durmadım bu olayı geçtim.

Daha sonra ben söz fotoğraflarımızı çeşitli sosyal mecralarda paylaştım. Kendisinden ne bir beğeni, ne hayırlı olsun, ne gelemedim kusura bakma hiç bir şey görmedim . Zaten bu sosyal ağlarda dikkatimi çeken bir husus da şu ki bu kız diğer abisinin karısının her şeyini dakikasında beğenir yorum vs. yapar. Benim şu ana kadar hiç bir şeyimi beğenmedi. Özellikle beğenmiyor gibi ya çok tuhaf :) Ya biliyorum çok basit bir şey ama bana karşı kayıtsız kalması dikkatimi çekiyor ister istemez. Söz fotolarını beğeneydin bari insafsız :)

Son olarak da ben öğretmenim. Geçen hafta görev yerime döneceğim gün bu kız beni aradı ama telefona yetişemedim.Açtığım an kapandı. 10 sn içinde geri döndüm ve açmadı. Sonra aramadı da. Muhtemelen annesi, abisi bir şey demesin diye hayırlı yolculuklar diyecekti. Açmayınca da işine geldi. Gerçekten konuşmak istese geri dönerdi bence.

Sonuca gelirsek bunlar benim hüsnü kuruntum mu yoksa bir tuhaflık olduğu aşikar mı? Bu kız neden böyle davranıyor ve ben karşılığında nasıl davranmalıyım.? çünkü bu olaylar karşısında ben bu kızdan soğudum malesef.

Ben biraz kıskançlık seziyorum. Hem abisiyle evlendiğim için olabilir diğer bir neden de sakın beni kınamayın, enaniyet yaptığımı düşünmeyin ama benim ondan her açıdan üstün olmam bu kıskançlığın sebebi olabilir. Aynı yaştayız ve ben meslek, dil bilme, yaşayış tarzı gibi konularda ondan üstünüm.( nolur yanlış anlamayın kibir değil olayı size doğru aktarmaya çlışıyorum. ) Diğer yengesiyle arası iyi çünkü onu kendine rakip görmüyor( o ev hanımı, görümceye kıyasla cahil vs. )

Ortada neden olmadığından ben buna bağladım. Bu yazdıklarım size neler düşündürdü acaba? Teşekkür ederim şimdiden
Simdiden yılanlik yapmaya baslamis benim eltim gibi. O da hasetlenir kendine beni rakip görmeye çalışır. Hiic orali olma. Kendi çalsin kendi oynasın tiiinnn ;))))

gerçekten seviyeyi çok düşürdünüz:sus: bence artık yoruma ihtiyacınız yok, sorun anlaşıldı. belli ki görümce sizi sevmiyor ve mesafe koymak istiyor.

Tatlım öğretmen olmuşsun ama okuma yazman yok sanırım, bak yukarıda yazanı bile anlayamıyorsun. Konuyu bütünüyle okuyunca asıl çekemeyenin sen olduğuna kanaat getirdim. Allah görümcene sabır versin

Yani konu dışı ama bunu söylemeden edemeyeceğim; neden bazı meslekleri aşağılar gibi konuşmuş bazıları.
Kuş kadar puanla gidilmiş olsa da ortada verilen bir emek var ve üniversiteyi bitirmek hiçte o kadar kolay değil.

Bana göre her meslek güzeldir ve aşağılanmamalıdır.

Konu sahibi : sen haklısın. En azından bir telefonla da olsa tebrik edebilirdi.
Uzak dur, en başından mesafeli ol ki, sonra başın ağrımasın.

Merhaba değerli bayanlar :)
Size danışmak istediğim bir mevzu var. 5 yıllık bir ilişki sonrası erkek arkadaşımla geçen ay sözlendik.
Sözlümün kız kardeşiyle ilgili canımı sıkan, hissettiğim bir şeyler var. Bunlar yersiz düşünceler mi yoksa haklı myım objektif gözlerden görmek isterim.

Görümce namzeti hanımla 4 yıldır nadiren gerçekleşen whatsapp konuşmaları dışında bir diyaloğumuz yok.
Geçen ay yaptığımız söze kendisi sabaha yetiştirmesi gereken işler olduğunu öne sürerek katılmadı. Şirketten eve iş getirmiş, sabaha yetişmesi gerekiyormuş ve gelmedi sonuç olarak. Bu bana çok garip geldi çünkü ben iki elim kanda olsa abimin sözüne katılırım yani. Neyse çok üzerinde durmadım bu olayı geçtim.

Daha sonra ben söz fotoğraflarımızı çeşitli sosyal mecralarda paylaştım. Kendisinden ne bir beğeni, ne hayırlı olsun, ne gelemedim kusura bakma hiç bir şey görmedim . Zaten bu sosyal ağlarda dikkatimi çeken bir husus da şu ki bu kız diğer abisinin karısının her şeyini dakikasında beğenir yorum vs. yapar. Benim şu ana kadar hiç bir şeyimi beğenmedi. Özellikle beğenmiyor gibi ya çok tuhaf :) Ya biliyorum çok basit bir şey ama bana karşı kayıtsız kalması dikkatimi çekiyor ister istemez. Söz fotolarını beğeneydin bari insafsız :)

Son olarak da ben öğretmenim. Geçen hafta görev yerime döneceğim gün bu kız beni aradı ama telefona yetişemedim.Açtığım an kapandı. 10 sn içinde geri döndüm ve açmadı. Sonra aramadı da. Muhtemelen annesi, abisi bir şey demesin diye hayırlı yolculuklar diyecekti. Açmayınca da işine geldi. Gerçekten konuşmak istese geri dönerdi bence.

Sonuca gelirsek bunlar benim hüsnü kuruntum mu yoksa bir tuhaflık olduğu aşikar mı? Bu kız neden böyle davranıyor ve ben karşılığında nasıl davranmalıyım.? çünkü bu olaylar karşısında ben bu kızdan soğudum malesef.

Ben biraz kıskançlık seziyorum. Hem abisiyle evlendiğim için olabilir diğer bir neden de sakın beni kınamayın, enaniyet yaptığımı düşünmeyin ama benim ondan her açıdan üstün olmam bu kıskançlığın sebebi olabilir. Aynı yaştayız ve ben meslek, dil bilme, yaşayış tarzı gibi konularda ondan üstünüm.( nolur yanlış anlamayın kibir değil olayı size doğru aktarmaya çlışıyorum. ) Diğer yengesiyle arası iyi çünkü onu kendine rakip görmüyor( o ev hanımı, görümceye kıyasla cahil vs. )

Ortada neden olmadığından ben buna bağladım. Bu yazdıklarım size neler düşündürdü acaba? Teşekkür ederim şimdiden
Onu bunu bilmem ama bence simdiden hic yüz verme kendinden taviz verme sonra başına çıkıyorlar umursama bosver zaten sonra karismazlar artik sana demek istediğim en basta nasil olursan öyle gider

Görümcenin mesleğine göre değişir aslında, benim bir arkadaşım anlatır hep; kendi kınasında elinde telefon teknik destek vermiş.
Belki gerçekten de görümcenin söze gelmemek için bahanesi vardır, kendinden kaynaklı iş yerinde bir sıkıntı oluştuysa mesela mecburen telafi etmesi gerekmiş olabilir.

Görümcem yok ama eltilerimle düğün olup sonrasında gide gele görüşene kadar hiç araşmadık, hiç de samimiyetimiz olmadı. Böyle şeyler zamanla olur zaten, birbirinizi sevip sevmediğinize karar vermek için çok acele etmeyin.

konu iki uc sayfa ilerlediginde gercek yuzunu gostermissin. Kim kimi kucumsuyor, bu nasil bir kiyaslama, ustunluk cabasi.
Ben de ogretmenim, senin adina ben utandim şuan.
Ben işini hakkiyla yapan herkese saygi duyarim. Bana gore isini tertemiz yapan çöpçü abi, "ben atandim :KK45:" diye sizden ustunum, evet cinim egom pek yuksektir diyen universite mezunundan ustundur.
Yani iş ahlakina davet ediyorum seni ve bu zihniyeti.
Son olarak da, buyuk Allah'tir. Bunu bilmeyenler nasil da buyukleniyor, sasmamak lazim

Sirf böyle fesatlar yüzünden bütün sosyal hesaplarimi kapattim. Niye fotografimi begenmedi niye yorum yapmadi. Baskalarina gelince iyi ben hic bir sey yapmadigim halde ben kötü. Bosver güzelim kim sana nasilsa sende öyle ol gerisini bosver.

Kıskançlık olabilir.Hiç umrunda bile olmasın sende onun hiçbir şeyini beğenme.Abisinin sözüne bile gelmemiş.

Son düzenleme:
sadece begenmeme olayina degincegim
babamin ikinci kariisyla olan resimlerini asla ve kattta begenmiyorum , giciigm kadina :)
babam yalnizsa begeniyorum ama babami :) ortak hesaplari varda

Back
X