Merhaba değerli bayanlar :)
Size danışmak istediğim bir mevzu var. 5 yıllık bir ilişki sonrası erkek arkadaşımla geçen ay sözlendik.
Sözlümün kız kardeşiyle ilgili canımı sıkan, hissettiğim bir şeyler var. Bunlar yersiz düşünceler mi yoksa haklı myım objektif gözlerden görmek isterim.
Görümce namzeti hanımla 4 yıldır nadiren gerçekleşen whatsapp konuşmaları dışında bir diyaloğumuz yok.
Geçen ay yaptığımız söze kendisi sabaha yetiştirmesi gereken işler olduğunu öne sürerek katılmadı. Şirketten eve iş getirmiş, sabaha yetişmesi gerekiyormuş ve gelmedi sonuç olarak. Bu bana çok garip geldi çünkü ben iki elim kanda olsa abimin sözüne katılırım yani. Neyse çok üzerinde durmadım bu olayı geçtim.
Daha sonra ben söz fotoğraflarımızı çeşitli sosyal mecralarda paylaştım. Kendisinden ne bir beğeni, ne hayırlı olsun, ne gelemedim kusura bakma hiç bir şey görmedim . Zaten bu sosyal ağlarda dikkatimi çeken bir husus da şu ki bu kız diğer abisinin karısının her şeyini dakikasında beğenir yorum vs. yapar. Benim şu ana kadar hiç bir şeyimi beğenmedi. Özellikle beğenmiyor gibi ya çok tuhaf :) Ya biliyorum çok basit bir şey ama bana karşı kayıtsız kalması dikkatimi çekiyor ister istemez. Söz fotolarını beğeneydin bari insafsız :)
Son olarak da ben öğretmenim. Geçen hafta görev yerime döneceğim gün bu kız beni aradı ama telefona yetişemedim.Açtığım an kapandı. 10 sn içinde geri döndüm ve açmadı. Sonra aramadı da. Muhtemelen annesi, abisi bir şey demesin diye hayırlı yolculuklar diyecekti. Açmayınca da işine geldi. Gerçekten konuşmak istese geri dönerdi bence.
Sonuca gelirsek bunlar benim hüsnü kuruntum mu yoksa bir tuhaflık olduğu aşikar mı? Bu kız neden böyle davranıyor ve ben karşılığında nasıl davranmalıyım.? çünkü bu olaylar karşısında ben bu kızdan soğudum malesef.
Ben biraz kıskançlık seziyorum. Hem abisiyle evlendiğim için olabilir diğer bir neden de sakın beni kınamayın, enaniyet yaptığımı düşünmeyin ama benim ondan her açıdan üstün olmam bu kıskançlığın sebebi olabilir. Aynı yaştayız ve ben meslek, dil bilme, yaşayış tarzı gibi konularda ondan üstünüm.( nolur yanlış anlamayın kibir değil olayı size doğru aktarmaya çlışıyorum. ) Diğer yengesiyle arası iyi çünkü onu kendine rakip görmüyor( o ev hanımı, görümceye kıyasla cahil vs. )
Ortada neden olmadığından ben buna bağladım. Bu yazdıklarım size neler düşündürdü acaba? Teşekkür ederim şimdiden