• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyen var mı?

Ben ben beeeeennnn! Henüz 2 aylik evliyim. O kadar cok kavga ediyoruzki cok yiprandim

Ben ben beeeeennnn! Henüz 2 aylik evliyim. O kadar cok kavga ediyoruzki cok yiprandim

biz daha evliligimizin ilk gunlerinden baslamistik kavgalara ve evet simdiki aklim olsa evlenmezdim bunu kimseyle paylasamadim sadece sizler ve gece uykularimi bolen dusuncelerimle.. kendimi en yalniz en caresiz en ofkeli hissettigim kendimle basbasa kaldigim geceler kendi kendimi yiyip hickimse bisey soyleyemedigim gecelerde daha da anliyo ve pisman oluyorum:41:

bence evlilik bir kumar..ya mutlu olacaksın ya da mutsuz..ister 10 yıl flört et,ister 1 ay...evlenmeden kimse karakterini ortaya koymuyo.
neyse ki ben iyi ki evlenmişim diyenlerdenim.birbirini anlamak,dinlemek çok önemli zaten bunu başardığında mutlu olmamak için hiç bir sebep yok...
burada 10 aylık.9 aylık evli olup evlendiği güne lanet edenleri okuyunca şükrettim halime.ama hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil.bizimde 2 yldır bebeğimiz olmuyo bu yüzden de hep bir tarafımız eksik...

aynen canım bizde bebek diye yanıyoruz bende anlamıyırum çokluk çocuğu olanlar kıymet bilmez olmayanlar bizim gibi arar. ama olsun allaha bin şükür elele olalım inşallah bizde bebk sahibi olucaz buda bizim imtihanımız.pes teme sakın biz yine çok mutluyuz ama bebek gelsin katlanıcak mutluluğumuz seninde inşallah..........

ŞİMDİKİ AKLIM OLSA ASLA EVLENMEZDİM!!! altı aya daha yeni girdik,TARTIŞMA TARTIŞMA TARTIŞMA YA DA UMURSAMAZLIK!!! evlilik bu işte. amaann ben de artık öyle tartışıp sonra "sevdiğim adam nasıl bu kadar sinirli ve sert olabilir,nasıl bana bunu der, nasıl düşmanca bakar" falan diye tüm gece ağlardım,hayattan soğurdum. sonra sinir bozucu her konuşmasında içimden keşke evlenmeseydim diye tekrar edip ona cevap vermez susardım. şimdiiiii umursamıyorum. madem evlenince her şey değişiyo,madem "artık sevgili miyiz her akşam aynı evdeyiz ya" cümleleri aşk sözcklerinn yerini aldı. ben de UMURSAMIYORUM. bişey istemiyorum,istedim de hayır mı dedi desiiiinnn banane! ben de ona eskisi gibi körkütük aşık değilim ki. ben de onu hayatımın merkezinden indirdim ki!!! tüm hareketleriyle bunu kendisi başardı.
bazıları ilerde rayına oturuyor diyor bana da. ben de onu bekliyorum baktım olmuyo oturmuyo zorlamanın alemi yok ama 1-2 yıl bekleme niyetindeyim çok kötüye gitmezsek. tabi ki çocuk olayına hiiiçç girmemeyi düşünüyorum evlilik bu haldeyken. evlilik saçma bişey aslında çoğu insan erkeğin hemen değiştiğini söylüyo ah ben salak mıydım da dinlemedim ahhhhhh

Ben eşimin memleketine geldim herşeyimi bırakıp. Sanıyordumki her şey devam edicek , iki arkadaş gibiyiz sevgiliyken gururu olmayan insan evlenince gurur sahibi oldu. normalde her sabah akşam o getiriyo iş yerine babası arayınca xxxx'i aldım işten diyor yağmur yağıyor ya diyo.

evlilik hakkında bişeyler yazmak için daha çok yeniyim 1 ay oldu esimle 1 senedir tanışıyoruz suan yolunda ilerde ne olur bilemiyorum evlilik kesinlikle kumar kime ne cıkacagı belli değil.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

evlilik hakkında bişeyler yazmak için daha çok yeniyim 1 ay oldu esimle 1 senedir tanışıyoruz suan yolunda ilerde ne olur bilemiyorum evlilik kesinlikle kumar kime ne cıkacagı belli değil.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Amin cümlemizin inşallah

aynen canım bizde bebek diye yanıyoruz bende anlamıyırum çokluk çocuğu olanlar kıymet bilmez olmayanlar bizim gibi arar. ama olsun allaha bin şükür elele olalım inşallah bizde bebk sahibi olucaz buda bizim imtihanımız.pes teme sakın biz yine çok mutluyuz ama bebek gelsin katlanıcak mutluluğumuz seninde inşallah..........
İnşallah canım yeter ki sağlık,huzur olsun gerisi gelicek inşallah:)

Ben tabiki..
Köpekler gibi pişmanım.
Boşansam boşanamıyorum, devam etsem olmuyo..

Oğlum artık hayatımın geri kalanı
Yani vaktimi onla geçirip bişeyler düşünüp,sürekli keşke evlenmeseydim , ahh,vaah'ları düşünmemek için sürekli zamanımı bişilerle dolduruyorum.
Eşim olsada olur olmasa artık..

Hayal ettiğim bu değildi..
Ve istediğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı.

Ve şunu anladım ki başta bir olumsuzluk gördüğünüzde kangren olan yeri kesip atın inanın sonra sonra düzelmiyo daha beter oluyo.

Lanet olsun insanların hayatlarını zehir eden insanlara..

Çok seçici olun..

ben eşimin arkadaş merağından çok şikayetçiyim normalde çok iyi mutluyuz ama onlardan çok etkileniyo ilk sene çok güzeldi herşey ama sonradan meğer arkadaşlarına çok sık gitmesini istemiyorum diye bana baskı yapıyosun filan diye ortalık karıştı ama bildiğiniz gibi arkadaşlık değil sabahın köründen gecelere kadar ve ben ailemden uzak tanımadığım bi yerdeyim yalnızım.. düşünceleri değişti 1 sene sonrası ben erkeğim benim dediğim olcak falan filan ama biliyorum bu da arkadaşlarından.
ailem pek gönüllü değildi bu evliliğe kavga çıkınca hep diyorum dinleseydim diye bilmiyorum evlilik zormuş ama herşey karşındaki insana bağlı doğru düzgün oturup konuşabildikten, birbirini anlayıp ona göre davranabildikten sonra herşey güzel aslında yalnız başına nereye kadar, daha kötüsü olsaydı deyip halimize şükretcez artık.. inşallah zamanla herşey yoluna girer diye inanmak istiyorum ama bunun için aradaki saygıyı korumak lazım sevgi herşeye yetmiyor..

Keşke daha önce evlenseydim diyorum şimdilik.On aylık olunca senin gibi olabilirim belki de :)

7aylik evligim ve keske evlenmeseydim!

Ben cok evlenmek istiyordum, dügünüm olsun, beyaz gelinlik giyim, evimi kurayim! Bunun icinde ilaki beyaz atli bi prens lazimdi! Benimksi öküz belkide ondan keske evlenmeseydim diyorum!

Evlilik tek biz bayanlar icin zor! Erkek icin bisey degismiyorki! Yedigi önünde yemedigi arkasinda! Birgünde evde yemek pismese kiyameti koparir!

Ben acikcasi bosanmak bile istiyorum!

Evet ben de diyorum. Güzel evliliği olan arkadaşlarıma çok özeniyorum. Evlilik doğru çiftler için güzelmiş. Ben yapamıyorum,olmadı...

nişanlı bi kız olarak evlilikten cok korktum vallaa

nişanlı bi kız olarak evlilikten cok korktum vallaa

Hayır canım benm, niye korkuyorsun. Sen nişanlından eminsen böyle şeyler düşünüp kendini demolize etme. Elbette zorlukları olucak, her güzel şeyin olduğu gibi.. Ben 1.5 senelik evliyim. Ama ondan önce de 4 sene flört-tanışma dönemimiz vardı. Eşimin ailesi yüzünden sıkıntılı bir evlilik hazırlığı yaşadık. Ama şimdi çok mutluyuz. Eşimde bende keşke daha önce evlenseymişiz diyoruz.. Eminim benim gibi düşünen daha bir çok çift vardır..

2 yılı devirdik neredeyse.. İlk bir yıl felaketti ama geçti gitti.. Sabır diyorum.

ben asla evlenmezdim köpekler gibi pişmanım üstelik hamileyim eşimle aramızda kültür farkı var.. hiç nasıl knuşulur bilmio çok kaba ve ben buna sinir oluyrum ben bebek düşünmüyordum sırf o kendini düşünerek yaptı benim ne istediğimi hiç düşünmeden... gerçektende bekarlık sultanlıkmışş off off:14:

ben her uyandığım gün pişman oluyorum hemde.ve eşim şimdi bizim tek eksiğimiz çocuk demeye başladı.halbuki aramızda ne saygı kaldı ne sevgi :(

Back
X