Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben beeeeennnn! Henüz 2 aylik evliyim. O kadar cok kavga ediyoruzki cok yiprandim
bence evlilik bir kumar..ya mutlu olacaksın ya da mutsuz..ister 10 yıl flört et,ister 1 ay...evlenmeden kimse karakterini ortaya koymuyo.
neyse ki ben iyi ki evlenmişim diyenlerdenim.birbirini anlamak,dinlemek çok önemli zaten bunu başardığında mutlu olmamak için hiç bir sebep yok...
burada 10 aylık.9 aylık evli olup evlendiği güne lanet edenleri okuyunca şükrettim halime.ama hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil.bizimde 2 yldır bebeğimiz olmuyo bu yüzden de hep bir tarafımız eksik...
evlilik hakkında bişeyler yazmak için daha çok yeniyim 1 ay oldu esimle 1 senedir tanışıyoruz suan yolunda ilerde ne olur bilemiyorum evlilik kesinlikle kumar kime ne cıkacagı belli değil.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
İnşallah canım yeter ki sağlık,huzur olsun gerisi gelicek inşallah:)aynen canım bizde bebek diye yanıyoruz bende anlamıyırum çokluk çocuğu olanlar kıymet bilmez olmayanlar bizim gibi arar. ama olsun allaha bin şükür elele olalım inşallah bizde bebk sahibi olucaz buda bizim imtihanımız.pes teme sakın biz yine çok mutluyuz ama bebek gelsin katlanıcak mutluluğumuz seninde inşallah..........
nişanlı bi kız olarak evlilikten cok korktum vallaa