şimdiki aklım olsa....

şimdiki aklım olsa 23 yaşında karşıma çıkan hayallerime uymayan sadece ağzı iyi laf yapan biriyle evlenmez hayallerimin peşinden girderdim.ve onun sayesinde 26 yaşında bakire ama dul sıfatı alan biri olmazdım

bu nasıl bişeydir yahuu aaaa

Evli değilim özel hayatla ilgili değil de, şimdiki aklım olsa ne yapar eder üniversite okur ve sonrasında yurtdışında dil eğitimi alırdım.
2.dediğimi er yada geç yapacağım yoksa gözüm açık giderim:1:

Son düzenleme:
Şimdiki aklım olsaydı eşimin evlendikten sonra değişieceğini bilir ona göre davranırdım bunu söylerken yüreğime bi ağırlık oturdu ama evet eşimlede evlenmezdim.. Pişmanım..

şimdi ki aklım olsaydı eşimi tanıyıp onunla evleniceğimi bilseydim ilk evliliğimi yapmaz şimdi eşimi beklerdim bir ömür boyu

Son düzenleme:
herkes evliliğinden ne kadar şikayetçişmiş :( evlilik yolunda biri olarak bazen hata mı yapıyorum die düşünüyorum :(
ama şuana kadar beni üzecek ya da kıracak hiçbirşey yapmadı. ya da olmadığı gibi göstermeye çalışmadı kendini. umarım mutlu oluruz :(

keşkeme gelince. şuanki aklım olsa keslinle lisans bölümü okur her iş görüşmesinde neden önlisansınızı lisansa tamamladınız sorusuna maruz kalmazdım. yapıyorum gerçi ama geç oldu biraz.

herkes evliliğinden ne kadar şikayetçişmiş :( evlilik yolunda biri olarak bazen hata mı yapıyorum die düşünüyorum :(
ama şuana kadar beni üzecek ya da kıracak hiçbirşey yapmadı. ya da olmadığı gibi göstermeye çalışmadı kendini. umarım mutlu oluruz :(

keşkeme gelince. şuanki aklım olsa keslinle lisans bölümü okur her iş görüşmesinde neden önlisansınızı lisansa tamamladınız sorusuna maruz kalmazdım. yapıyorum gerçi ama geç oldu biraz.

Allah'a şükür şuan ki evliliğimden bi şikayetim yok

şimdiki aklı olsa o kadar kıyafet almazdım yıgmazdım oralara verdıgım parayı bankaya atardım.

şimdiki aklım olsa sana o kadar guvenmezdım senın yuzunden cok hata yaptım senı bu kadar sevmezdım kendımı hırpalamazdım.şimdi yuzunu gorsem bakmadıgım ınsana ömrümü feda etmrzdim.

şimdiki aklım olsa unıversıteye guzelce hazırlanıp guzel bır bolum okuyup ıyı bır meslek sahıbı olurdum.

şimdiki aklım olsa o subayla evlenırdım.

şimdiki aklım olsa kendımı bu kadar hırpalamazdım hayata karsı herseyı oluruna bırakırdım.

daha cok ama onemlı olan yaptıgın hataların farkında olup şu anda yapmamak.

şimdiki aklım olsa
1) üniversiteyi yarıda bırakmaz lisansımı tamamlar babamın dediği gibi kendi ayaklarımın üstüne dururudum..
2) şimdiki aklım olsa eşimin bekarken bana attığı ilk kazıktan sonra onu terk ederdim.
3) şimdiki aklım olsa Asla ve aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eşimle katiyan evlenmezdim...

şimdiki aklım olsa buraya asla taşınmaz, hiç kimseye çok sevdiğimi belli etmezdim.

şimdiki aklım olsa hiç dengim olmadığın beni ben olduğum için sevmediğin için seninle asla evlenmez üstelik birde çocuk dünyaya getirmezdim
şimdiki aklım olsa annenlerin değil evineden yanından bile geçmezdim yüz vermezdim
ve şimdiki aklım olsa sizleri asla tepeme çıkarmazdım!!!!

Şimdiki aklım olsa yüksek lisansımı yurt dışında yapardım.
Fırsatım da vardı, aslında aklım da vardı.
Sadece aşık olmak için yanlış zamandı..

şimdiki aklım olsa kendileriyle çok övünen büyüklenen insanlara gelin olmazdım

şimdiki aklım olsa ailesini bir kadın için bırakmış, sonra dönmüş , ahlaki zayıflığı devam eden , hiçbir çocuğunu okutmamış bir adamın oğluyla evlenmezdim.

şimdiki aklım olsa kendisine bunları yaptığı halde boşanmamış ,kocasının arkasından tonla laf edip yüzüne gülen ikiyüzlü bir kadının oğluyla da evlenmezdim.

Şimdiki aklım olsa kitap okuyan , dini bilgisi olan ve araştıran , inandıklarına göre yaşayan , sorumluluk sahibi ,ailesi de düzgün olan bir eş arardım.

annesi şefkat göstermeyi bilmeyen , kavga edilen bir evde büyümüş olan ben kendilerini öve öve bitiremeyen 6 yıl peşimi bırakmayan seni çok seviyoruz diyen insanlara kandım.çok normaldi bu .bu dünyada gördüğüm haksızlıklara karşı Allah inşallah öbür dünyamı güzelleştirsin.

şimdiki aklım olsa 3 yıl önce hayatımı başkalarınaa göre yönlendirmezdim ;)
kalbimin sesini dinledim şuan çook pişamnım keşke ailemi dinleseydım kafamın dikine gitmeseydim !
ahh ahh :47:

Üniversiteyi uzatırdım
Bittikten sonra hemen yurtdışına gider, eğitimime devam ederdim
Ailemden uzak olmazdım
Onların sözlerini dinlerdim onları kırmazdım
Hayatımı yaşardım, o insanın hayatıma girmesine hiç mi hiç izin vermezdim
Hadi hayatıma girdi sürekli ailesini ve kendini öven, geçimsiz, saygısız,kültürsüz, seviyesiz,görgüsüz,kaba,kinci,merhametsiz bu insanla evlenmezdim

Sımdıkı aklım olsa lıseyı bıtırdıkten sonra,konservatuar bolumunu kazanıp okullu tıyatrocu olur,belgemı alır oyunculuguma devam ederdım,, sımdıkı aklım olsa evlendıkten sonrada tıyatroya devam ederdım sımdıkı aklım olsa dost deyıp guvendıgım ınsanlara sırtımı dayamaz,sırrımı anlatmaz,suratlarına tukururdum. Sımdıkı aklım olsa annem yok dıye sureklı sulalem tarafından ezılen bı kız olmaz hepsının agzının payını verırdım sımdıkı aklım olsa yıne esımle evlenırdım ewet onu sevıyorum cunkı,,,ısallah ılerde keskelerım artmaz sevgıler

Şimdiki aklım olsa kendi hayatımı yaşardım başkalarınınkini değil...
Daha az konuşur, daha çok iş yapardım...
Bi de kendime daha çok değer verirdim...

şimdiki aklım olsa liseyi erken bitirirdim. şimdiki aklım olsa kazandığım parayı çar çur etmezdim şimdiki aklım olsa burda yaşamazdım.. şimdiki aklım olsa neler neler olurdu:5:

Back
X