şimdiki aklım olsaydı?

Kimse için hayallerimden ve gelecegımden vazgecmezdım..
Gerızekalı ben ..

Derslerimi hiç boşlamaz o çok başarılı halimi kaybetmezdim ve başarısızlıklarla tanışmazdım. Yani kısacası o arkadaşları seçmezdim.

şimdiki aklım olsaydı?

şimdiki aklım herzamanki aklımdı.birkaç aklım yok.olsaydı simdiki aklım simdiki aklım olmazdı.

'Şimdiki tecrübelerim olsaydı. ne yaptımsa yine aynısını yapardım. yapmasaydım şimdiki tecrübelerim şimdiki tecrübelerim olmazdı :)

şimdiki aklım olsaydı kazandığım sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümüne giderdim şimdi ki gibi saçma sapan bölümlerde sürünmezdim... ahh ahhhhh

İngilizceyi sevdiğim halde ilgilenmekten vazgeçmez, geliştirirdim iyice.
okuluma da ara vermeden devam ederdim. böyle çok zorluyor.

geleceğimi iyi planlardım gerçi hala geç değil ama biz çok bilinçsiz büyüdük. yabancı arkadaşlarımı görünce ne rahatız ya biz türkiye eğitim sistemiyle diyorum

şimdiki aklım olsa tarih değil coğrafya okurdum
ve aldığım puanlarla da kırk kere atanmış olurdum...

şimdiki aklım olsaydı ya da böyle olacağını bilseydim daha çok sarılırdım sana. hatta her fırsatta bol bol sarılırdım :) ne olmuş olursa olsun.

Şimdiki aklım olsaydı daha az takıntılı olmaya uğraşırdım

şimdiki aklım olsa o hataya düşmezdim.. yahu ilk hissettiğin ilk düşündüğün doğrudur ne diye bir daha düşünüyorsun!

Şimdiki aklım olsaydı o hataları yapmazdım, o hataları yapmasaydım şimdiki aklım olmazdı..
Bir çeşit paradoks işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…