şimdiki aklım olsaydı?

şimdiki aklım olsaydı sevgili görümceciğim yaptıklarına susarak karşılık vermezdim haddini o zaman bildirirdim

Şuan ki aklım olsa her ne olursa olsun düğünümde k.v komutasında çalıkuşu yuvasına cevirdikleri saçımı ve iğrenc koyu makyacı silip eşimden korkmayıp kardeşimi ve arkadaşımı alıp o kuaförden cıkıp başka kuaföre gitmek olurdu en güzel günüm mahvolmustu

şimdi ki aklım olsaydı ,

insanların değil kendi istediğim hayatı yaşardım, önce ben diyebilmeyi öğrenirdim, ve insanlara HAYIR diyebilmeyi.

birde şimdi ki aklım olsaydı :

3 yıl içime atmaktansa söz yüzüğünü parmağıma taktığım andan itibaren ( onları tanıdığım günden beri) eşimin ailesini öttürürdüm, çok tepeme çıkarmışım be ya

şimdiki aklım olsa dügün zamanında kayınvalidemlerin canını okurdum

kesinlikle bende canlarına okurdum. gelinliğimi bile ben kendim aldım. el görgülük taktıkları 2 bileziği el öpmeye gittiğimde geri vermezdim ne aptalmışım

şimdiki aklım olsaydı sevgili görümceciğim yaptıklarına susarak karşılık vermezdim haddini o zaman bildirirdim

aynen bende... ama şimdi beklemedeyim. ilk fırsatta saçını başını yolup kendime bir 3ü1 arada yapıcam

2. yazdığımdan utandım ama saçını başını yolmazsam bende ki bu öfke geçmicek el insaf 2 yıl oldu be

Degmicek seylere uzulmezdim
o kişiyle birlikte olmazdim
Ev icine gelin gelmezdim
Annemin babamin kıymetini bilirdim
hee bide galiba Allah pişman ettirmesin cocugumda var Allah affetsin ama galiba evlenmezdim yada iyi düşünürdum öyle

Derler ya her şey her yerde söylenmez diye, bazen kendimi kaptırıp kırılacağımı düşünmeden içimden geldiği gibi davranarak buna uygun davranmadığım ve sonuç olarak kırıldığım için bu konuşmaları yapmazdım..
(Bazen de sen busun içinden geldiği gibi davrandın kimine göre yanlış kimine göre doğru boşver diyorum ama kırıldım mı, canım sıkıldı mı? Evet. Bir şey değişmeli.)

günahlarım için pişmanım. şimdi ki aklım olsa daha temkinli olurdum. ALLAH cc tövbelerimizi kabul etsin ve şeytana uydurmasın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…