- 17 Şubat 2016
- 979
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Sadece müdürün dediği laf için iş değiştirilir mi sizce peki.Benimde içime sinmiyor.Uzun saat çalışmayı sevmiyorum ben maaş farkı da yok bence değişmesin
Gideceği yerde müdür egosuzmuş.Ortam daha iyiymişGidecegi yerde de mudur farkli olmayacak ki, ezik, kompleksli, kro, sirket sahibibnin akrabasi.... sec begen al. Para ayni saatler uzun olacaksa gitmezdim.
Tek sıkıntı müdür böyle.Sadece müdürün lafıyla değiştirilmez ama huzur da önemli. Huzuru varsa kalabilir.
Kesinlikle .Daha iyisi bu değil sankiEski işi daha mantıklı. Daha iyisini bulmadan çıkmasın
Daha işe başlamadan emin olamaz. Bu işyerine ilk girdiğinde de müdürü sıkıntılı görmemiştir. iş hayatında yüzde yüz sıkıntısız amir mümkün mü?Gideceği yerde müdür egosuzmuş.Ortam daha iyiymiş
Maalesef ne zaman erken çıkacağı belli olmuyorErken ciktiginda disaridan ek is alma imkani yok mu bu arada?
Şimdiki işi daha iyi neden değişsin,5 yılı da çöpe attıp.Eşim 4 5 yıldır aynı yerde çalışıyor.İşini sevmiyor.Büyük araç kullanıyor.32 civarı maaş aliyor.Yemek,yol yok.Dün müdürü laf söylemiş.Buna bozuldu.İşi bırakacağım dedi.Bende özel sektörde öğretmenim.1 ay sonra işim bitiyor.İş yerinden biri işi bırakmış.Müdürde onu eve bırakırsan seni de işten çıkartırım demiş.Müdür eşimden küçük ve torpille müdür olmuş.
Yeni iş ise şöyle.Şimdiki işinde kışın 2 3 ay cumartesi pazar çalışmıyor.Yazları işi yoğun.Ama onun harici hep işten erken çıkıyor.11 de işten çıktığı oluyor.Serbest.İstediği yere uğrayabiliyor.Yeni işte bir depoda çalışacak.Sorumluluk fazla.Maaş ise 30 bin ve 6 buçuk yemek kartı.İşten 6 da çıkacak.Eve gelmesi 7 olacak.Eski işinde aşırı rahat.Başında sabit müdür yok.Sizce iş değiştirmek, daha uzun saatlerde çalışmak mantıklı mı.Eski iş yerinde arada prim yatıyor.Geçen ay 40 bin tl prim yattı.Prim miktarı satışa göre değişiyor.Hep yüksek yatmıyor.Aşırı kararsız kaldık.Hangisi mantikli
Onbirde işi bitiyorsa ek iş yapsün onbirde işi biten adam eve gelip yatıyor mu anlamadım.Eşim 4 5 yıldır aynı yerde çalışıyor.İşini sevmiyor.Büyük araç kullanıyor.32 civarı maaş aliyor.Yemek,yol yok.Dün müdürü laf söylemiş.Buna bozuldu.İşi bırakacağım dedi.Bende özel sektörde öğretmenim.1 ay sonra işim bitiyor.İş yerinden biri işi bırakmış.Müdürde onu eve bırakırsan seni de işten çıkartırım demiş.Müdür eşimden küçük ve torpille müdür olmuş.
Yeni iş ise şöyle.Şimdiki işinde kışın 2 3 ay cumartesi pazar çalışmıyor.Yazları işi yoğun.Ama onun harici hep işten erken çıkıyor.11 de işten çıktığı oluyor.Serbest.İstediği yere uğrayabiliyor.Yeni işte bir depoda çalışacak.Sorumluluk fazla.Maaş ise 30 bin ve 6 buçuk yemek kartı.İşten 6 da çıkacak.Eve gelmesi 7 olacak.Eski işinde aşırı rahat.Başında sabit müdür yok.Sizce iş değiştirmek, daha uzun saatlerde çalışmak mantıklı mı.Eski iş yerinde arada prim yatıyor.Geçen ay 40 bin tl prim yattı.Prim miktarı satışa göre değişiyor.Hep yüksek yatmıyor.Aşırı kararsız kaldık.Hangisi mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?