Şimdiki işi bırakıp bu işe geçmek mantıklı mı?

Öğlen 11 de işten çıkan biri akşam 6 ya kadar dayanır mı üstelik daha ucuza.

Ben söyledim ona.Biraktirmamaya çalışacağım. Diğer ise çağıran kişide eşimi seviyor diye yanında istiyor.
Bu işler hiç belli olmuyor.benim eşim arkadaşı var diye bir iş yerine girdi.simdi arkadaşıyla konuşmuyorlar.Eger dayanılmaz bir stresi yoksa eski işinde kalmalı.Ama çok bunaldiysa başka bir yer deneyebilir.Malesef her iş yerinde herkese karışan bir müdür bir usta başı gicik bir insan bulunuyor.

Yeni işinde de canını sıkan birinin olmayacağı ne malum. Sabit müdür olmaz mdr yalakası bir cins olur. Madem bu işi rahat bence kalsın

Gideceği yerde müdür egosuzmuş.Ortam daha iyiymiş
kesınlıkle daha iyi bir ortam için ve aynı maaş varsa (altında değilse su an alınanın) iş değiştirilir.

Toksik ortamda saçma sapan insanlarla çalışmak insanın ruh saglıgını bozuyor hele de Turkıyedekı uzun çalışma saatlerini düşünürsek. Anlaşabildiğin insanlarla çalışmak önemli, çalışanına laf soyleyen azarlayan patronlarla çalışmak çok zor.

Mantıklı gelmedi, işi değiştirmesi için yeni başlayacağı işin daha iyi imkanları olması gerekmez mi?

Eşiniz bir firmada presiyer falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…