- 26 Ağustos 2014
- 25
- 8
- 88
- Konu Sahibi Nagareboshi
garip,tuhaf,ilginç,anlaşılması zor,farklı bi insanım; etrafımdakilerinde dediği gibi... hiç bi zaman haklı olmadım, herkesin her oyununun sonunda "sen haklısın" demesine rağmen.çocukken tanıdığım tanımadığım herkesten dayak yediğim için görünmez olmak isterdim.istediğim oldu yıllar sonra.büyüdüğümde herkes için görünmezdim.adıma karar verenler, hayatıma müdahale edip yön vermeye çalışanlar... bütün herşeyin tek sebebi benmiyim gerçekten.babamın bana vururken kullandığı sopası kadar suçluydum halbuki.tamam hatalarım oldu.bazen yanlış şeyler yaptım ama hiç biri hayatımın zindan olmasına değicek hatalar değildi.başkalarının yaptığı hataların bedelini neden ben ödüyorum.kardeşim astım hastasıydı çocukken.o yüzden annemler hep bana kızıp beni kendi dillerinde cezalandırırlardı.şimdi o yerine dayak yediğim kardeşim yıllardır benimle konuşmuyo ona tek bi tokat attım diye.ilkokuldayken babam öğretmenime "eti senin kemiği benim" dediği için öğretmenimin bu cümleden güç alarak sınıfa her kızdığında gelip beni dövmesi zoruma giderdi.her gece gizli gizli hıçkırarak ağlardım.gizlice ağlardım çünkü; annem ağladığımı duyunca çok kızardı.öğretmenin vurduysa haklıdır derdi.her gece dua ederdim "Allahım uyuyup uyanym büyüym" derdim.nerden bileyim büyüyünce herşeyin daha kötü olacağını.çocuklardan nefret ediyorum.onlara vurmam ama sevgi gösteck bişeyde yapmam.çocukluğum bu kadar mükemmel olunca tabi şu gençliğimin harika olması kaçınılmaz oldu.4 kişiyle çıktım bugüne kadar ve 3'ü aldattı, 1'ide tokat attığı için yeni bitti.bi gün evlenirsem o kişide böyle şeyler yapıcak biliyorum.çünkü bütün sorun bende.neden bilmiyorum ama onların aldattığı tek kız benim.sonumu o kadar çok merak ediyorum ki...