• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdilik bulunduğum durum...

Nagareboshi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
25
8
88
garip,tuhaf,ilginç,anlaşılması zor,farklı bi insanım; etrafımdakilerinde dediği gibi... hiç bi zaman haklı olmadım, herkesin her oyununun sonunda "sen haklısın" demesine rağmen.çocukken tanıdığım tanımadığım herkesten dayak yediğim için görünmez olmak isterdim.istediğim oldu yıllar sonra.büyüdüğümde herkes için görünmezdim.adıma karar verenler, hayatıma müdahale edip yön vermeye çalışanlar... bütün herşeyin tek sebebi benmiyim gerçekten.babamın bana vururken kullandığı sopası kadar suçluydum halbuki.tamam hatalarım oldu.bazen yanlış şeyler yaptım ama hiç biri hayatımın zindan olmasına değicek hatalar değildi.başkalarının yaptığı hataların bedelini neden ben ödüyorum.kardeşim astım hastasıydı çocukken.o yüzden annemler hep bana kızıp beni kendi dillerinde cezalandırırlardı.şimdi o yerine dayak yediğim kardeşim yıllardır benimle konuşmuyo ona tek bi tokat attım diye.ilkokuldayken babam öğretmenime "eti senin kemiği benim" dediği için öğretmenimin bu cümleden güç alarak sınıfa her kızdığında gelip beni dövmesi zoruma giderdi.her gece gizli gizli hıçkırarak ağlardım.gizlice ağlardım çünkü; annem ağladığımı duyunca çok kızardı.öğretmenin vurduysa haklıdır derdi.her gece dua ederdim "Allahım uyuyup uyanym büyüym" derdim.nerden bileyim büyüyünce herşeyin daha kötü olacağını.çocuklardan nefret ediyorum.onlara vurmam ama sevgi gösteck bişeyde yapmam.çocukluğum bu kadar mükemmel olunca tabi şu gençliğimin harika olması kaçınılmaz oldu.4 kişiyle çıktım bugüne kadar ve 3'ü aldattı, 1'ide tokat attığı için yeni bitti.bi gün evlenirsem o kişide böyle şeyler yapıcak biliyorum.çünkü bütün sorun bende.neden bilmiyorum ama onların aldattığı tek kız benim.sonumu o kadar çok merak ediyorum ki...

ALINTI:
bana kızıp beni kendi dillerinde cezalandırırlardı.şimdi o yerine dayak yediğim kardeşim yıllardır benimle konuşmuyo ona tek bi tokat attım diye..

Belki sana çoğu ergen sorunu diyecek ama ben seni en iyi bu cümleden anladım...

Ergen sorunu değil kesinlikle...Ama oluyor...Bakayım tekrar yazdıklarına .Yardımcı olmak isterim...

Evet..insan bazen yaşamındaki tum sorunları aklındna film seridi gibi geçer ,sonra da ağlar..Ama sadece bir kısmı bu hayatının ...Biraz ağlayıp toparlanırsan eminim bundan daha güzel seyler de yaşayacaksın...Etraf naif ruhunu incitmiş evet..Ama sen kendini bırakmazsan bunlar da geçecek...
Sevdiğin arkadaşların varsa onlarla görüşmek,dolaşmak iyi gelecektır sana..Yada başka bir şehire akraba ziyareti..

Canim normal düzgün bir ailen yok ex sevgililerinde adam değilmiş amaa bunlar senin suçun değil buraya kadar ne yasadiysan hepsini geride bırak bundan sonra hakettigin gibi yasamaya bak bu arada psikolojik tedavi şart tabi tek başına üstesinden gelemezsin

okuduğum için haftaya çanakkaleye gidicm.ama ordaki insanlarda aynı olduğu için değişen bişey olmuyo.ben artık bütün herşeyin sebebi olarak kendimi görüyorum

Allah Allah öğretmen deli mi de gelip gidip seni dövüyorduo_O

Nacızane fıkrım sorunlarınızın ustesınden gelemıyorsanız bır uzmandan yardım alınız....

Allah Allah öğretmen deli mi de gelip gidip seni dövüyorduo_O
Ya bence babası annesi öğretmene karşı korumuyormuş ya,öğretmen de sahipsiz görüyormuştur.Oluyor bunlar.Kosakoca adamlar da ,iş sahipleri de böyle hatalar yapabiliyor evet,inanırım..

Mesela bir ailede...Aile, evli kızına dozunda sahip çıkmıyorsa koca bile sahipsiz görüyor..Bunu bizzat yasadığım için bunları anlamak zor gelmiyor bana...

Tabiki herşeyin sebebi sen değilsin...Suan bi,r duygu boşalması yaşıyorsan geçecek bu duygunda..Sürekli böyle duşunuyorsan duşenme sakınn..

Uzman yardımı da hikaye..Antıdepresan için psikiyatriste git..Psıkologlar bile burdaki gibi yardımcı olmuyor..

..Bir kaç iyi arkadaş..Olumsuz cevreden ara ara uzaklaşmak...Tebdil-i mekan,mumkusen alışveriş yada vitrin gezme...

Bir uzmandan yardım almalısın canım..
Kendi kendini yiyerek suçlayarak bir yere varamazsın :(

Cok uzuldum Allah yardimcin olsun oncelikle.. ailendeki skintilari anladim ama neden okumaya gittigim yerdede her sey ayni dedin? Yani arkadasin felan yok mu cevrendeki insanlar kotu mu davraniyor

Merhaba,bence bir psikoloğa gidin öncelikle,siz bir bireysiniz,kadınsınız,ve sizden daha önemli bir şey yok bu hayatta,başınızı dik tutun,daha önce böyle şeyler yaşamışsınız ama artık bunu yapmalarına insanların sizi yönlendirmesine izin vermeyin,yanlış bile olsa kendi kararlarınızı alın,anneniz babanız bile olsa sakın ama sakın sizi üzmesine izin vermeyin.SAKIN!.
Bence bir destek mutlaka alın ama,okuyor musunuz?Okumuyorsanız da lütfen başlayın mesleğinizi elinize alın,kendinize güvenin,illa size ailenizin destek vermesine gerek yok.Kadınlar da kendi ayaklarının üzerinde durup kendini koruyabilir,harika işler başarabilir.Lütfen sizi ezmelerine izin vermeyin,istemediğiniz şeylere hayır deyin,siz çok güçlüsünüz,bence her şeyi başarabilirsiniz,ilişkilerinizde de kendinizden taviz vermeyin,kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin,bol bol gülümseyin.Ve lütfen bir destek alın ,o sizi çok iyi yönlendirecektir.Bence harika işler başaracaksınız,sadece birazcık kendinize güvenin,geçin aynanın karşısına gülümseyin kendinize,Bugün kendimi mutlu etmek için ne yaptım diye sorun..

Bağırış çağırışlara tepkisiz kalarak, pasif durarak katlanman senin hatandır.
Ben de ailemle sıkıntılar yaşadım. Ama onlara "kızgınlığınızı benden çıkaramazsınız!" demeyi bildim.
"Sen kendini önemsemezsen, hiç kimse seni önemsemez" lafını aklına kazı.
Böyle acıların çocuğuyum modunda olursan daha çoookk çekeceğin var.

Back
X