Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Simfer Cam Beyaz Elit 3 lü set

semrensu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
194
0
96
İzmir
Simfer Cam Beyaz Elit 3 lü set kullanan var mı internette gördüm. Bütçem 1500 civarında o yüzden simfere ve mekappaya baktım aslında ikisinin de yorumlarını çok merak ediyorum. Kullananlar yardımcı olabilir mi?

Canim butcem bukadar diye piyasanin en ucuz markalarindan alma bence 200 tl daha butcene eklersen silverline in beyaz setini alabilirsin bir kez alirsin tam alirsin. Yada senin butcene gore siyah cam setide var onuda dusunebilrisin

Simfer Cam Beyaz Elit 3 lü set kullanan var mı internette gördüm. Bütçem 1500 civarında o yüzden simfere ve mekappaya baktım aslında ikisinin de yorumlarını çok merak ediyorum. Kullananlar yardımcı olabilir mi?

simfer ankastreni kullanmaya basladın mı acaba?suan oturacagım evin ankastreleride simfer ama siyah kullanımı nasıl ocak camında sorun oluyor mu ve fırını iyi pişiriyor mu cok merak ediyorum kullandıysan tecrübelerini paylasırmısın

Ben de beyaz cam istiyorum daha araştırmaa başlamadım inş gönlüme göre alınır daha iyi markaların beyaz camlı serileri var mı acaba

Kesinliklle beyaz derim leke beli olmuo siyah benimki aninda toz kapio lekeyi birak yni evlenen ark vokemnun beyaz simfer onunda cok tavsiye edio bana degistirirsen bundsn al die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X