Simit bolgesi nasil incelir?

melodik_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
26
0
16
Kilo verdikçe simit bölgeside inceliyormu ? deneyimi olan kendinde büyük değişimi farkeden varmı.ben rejim yapıyorum fakat oram hiç incelmiyo gibi merak ettim dahada zayıfladıkça incelirmi gidermi ordaki simit görüntüsü...

merhaba,
ben de simit diğer adıyla yastık dediğimiz bölgemden şikayetçiydim. Egzersiz olmadan diyetle işe yaramıyor. Ben egzersizle belimi ve yanlarımı toparladım. Resmen belim inceldi ve oyuk oluştu. İşin en güzeli sıkılaştım ve olduğumdan daha zayıf duruyorum.

çok basit bir egzersiz söyleyeceğim. İki eline de 2 lt lik su şişesi veya varsa dumbell al. ayaklar omuz hizasında açık. yanlarına etlerini sıkıştırarak eğil. Bunu bir günde 100 kere yap, 3 sete böl istersena ralarda 20 sn dinlen. 15 günde başka birini göreceksin aynada:)

Cevapladığın için teşekküredrim cnım. evet evde dumbellarım var 1 er kiloluk onlar denemeye başlıcam etleri sıkıştırmadan dediğine göre tam eğilmeden yapıcam değilmi.

Selam canım :) Diyet yaparkende inceliyor fakat orayı çalıştırırsan daha etkin sonuçlar alabilirsin.Her gün yapabilceğin sabit hareketler seç kendine onları hergün yaparsan işe yarıyor diye düşünüyorum.. Ayrıca bir süre dar düşük bel pantolon giymemeninde faydası olabilir.

Cevapladığın için teşekküredrim cnım. evet evde dumbellarım var 1 er kiloluk onlar denemeye başlıcam etleri sıkıştırmadan dediğine göre tam eğilmeden yapıcam değilmi.

şöyle ki, dumbeller elinde, ayakların omuz hizasında açık, sırtın dimdik, yanlarına doğru eğil. ama ellerini koldan kırma, dumbeller dümdüz aşağıda kalacak. İlk 10 gün normal yarım eğilerek yap, sonraki 20 gün sıkıştırarak ve eğilebildiğin kadar yap daha içeri giriyor bel oyuğun.

Ben 2 set totalde 120 kere yapıyorum ama çok ilerledim o yüzden. Sen 2 set totalde 80 ile başla, baktın ki iyi geliyor vücudun kaldırıyor rakamı her hafta arttır. Faydasını göreceksin:)

ben ne kadar kilo alırsam alayım simitim oluşmaz ve belim kalınlaşmaz. Bunu sadece yüksek bel giymeme (düşük giysem bile sıkmayan yani tam oturan beden giymeme) ve küçükken sürekli hulahop çevirmeme duacıyım. Fikir olsun

merhaba,bu tarz bölgesel çalıştırma egzersizlerini durup duuruken yapınca da faydalı oluyor mu?yani öncesinde cardio ile ısınmadan hop 15 dakika yaptım bitti gibi
bir de 10 15 kilo arası vermek istiyorum bu hareketleri kilo verdikten sonra mı yapmam gerekir yoksa verme sürecinde yapsam kalınlaşmadan incelip sıkılaşır mıyım

selam kızlar benim paylaşımımı incelerseniz nasıl incelttiğimi görüceksiniz o bölgeyi kiloların ilk yerleştiği bölge olduğu için en son eriyen bölgedir yapmanız gereken sıkı bir cardiyonun ardından en az yarım saat mekik çalışmaları yapıcaksınız hepinize kolay gelsin :)

sadece orasının gitmesi zor göbek giderken toparlanıyor orası. benim şu an yok denecek kadar az göbekte gitti. günde 150 sits-up, 100 crunches, 50 leg raisesla kurtulabilirsin. bir anda yap çok zorlanırsan ara ver sadece. kolay gelsin.

canım şimdi söyleyeceklerimi yap her akşam yemekten 1 buçuk saat sonra sırt üstü yere uzan ve sankı ayakalrınla diz kapakların arasına tenis topu almışsın gibi düşün... yani o mesafeyi koruman lazım mesafeyi ayarladıktan sonra dizlerin yüzüne bakacak şekilde sadece kalca ve mide kısmından güç alarak (ellerinden ve belinde güç alma onlar yerde sabit kalsın) ayaklaını kendine doğru çek yalnızca mideni çalıştırmaya odaklan 3 defa 12 tekrar yaparsan bunlar gider karamsar olma olurmu ...

offf ben egzersiz yapmayı hiç sevmiyorum ve bu yüzden yapmıyorum. sadece yürüyüş yapabiliyorum

uzun zamandır kimse bu sayfaya uğramamış:) dün dambıllarımı (su şişelerimi:) aldım elime başladım yanlara doğru sallanmaya:) 200 kere yanlara eğildim hiç zorlanmadım acaba yanlış mı yaptım anlamadım

canım çayırdan yuvarlanırcasına eğilmiceksinn salaş salaşş olmucak yanı

yanlarındakı yagların sıkıldıgını hıssetmen lazım fızıken gosterılmeyınce ınsan zor anlatıyor ama

omuzlar dikk olucak ayaklar omuz hızasında acık sola egılırken kolunu bırden rahat rahat bırakmıcaksın yanı yanlarının sıkıldıgını hısetmen lazım cok yavasta degıl bırden hızlıda degıl umarım anlatabılmısımdır :26:

tatlım çok güzel anlattın teşekkür ederimm dediğin gibi yaptım ama ben hala sıkılığı hissedemedim
spor yapıyorum esneklik oldu biraz acaba ondan mı kaynaklanıyor.200 kere yaptım ama hiçbir yorulma kasılma hissetmedim

gevsemıs olabılırsın ya da sımıtlerın cok yaglı olmayabılır nasıl tesellı ıkramıyesı gıbı oldu

spor yapıyorsan sureklı ya da adalelerınnn ısınıyor butun hareketlerı yapıon goşuonn paralanıyosan sonrasında sımıtlere yonelıyorsan gevsemeden oturu acı hıssedemeyebılırsın ....

mesela ben yanlarıma hareket ederken bunu bıldıgın etlerımm sankı yanıyodu acıodu etlerımı cımdırıyorlardı sankı ama koca koca cımdırıkler gıbı

profosyonel sporcu değilim daha 10 gündür başladım spora gerçi 2buçuk aydır her aksam 1 saat yürüyüş yapıyordum ama. dün gece yatmadan önce yaptım bu yanlara eğilmeyi hatta 100 tane yapacaktım 200 tane yaptım. bakalım bugün nasıl olacak aynı sizin tarif ettiğiniz gibi yaptım ama ya bi yerde hata yapıyorum yada vücudum esnemeye başladı.bu duruma sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim şimdi

simit hiç gitmicekmiş gibi duran bi süre sonra yapılan egzersizlerle kaybolan beladır tıpkı bi oturdumu 1 hafta yatıya kalan misafir gibii elbet bi gün gideer

Son düzenleme:

sevin canım sevinn spor yapmanda cok guzel bırsey zayıflama amaclı degıl mı spor olayı? sıkılasma ıcın degıl salonamı gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…