• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simit göbek

rakim410

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
44
8
288
merhaba hanımlar bir arkadaşımın göbeğe bak simit takmış gibi demesi beni biraz incitti sizce çok şişmanmıyım 155 cm 63 kg

Çok şişman değilsiniz de boyunuza göre birazcık fazlanız var sanki. Spor yapın yeter. Diyete bile gerek yok.

Aynaya bakarsaniz gorursunuz sanirim. Biz gormeden ne diyebiliriz ki? Kilonuz belki oralarda toplaniyor, belki vucuda dagiliyor.
Gormeden, dusununce 1.55 boya 63 kilo fazla, dogru.

bence biraz ver canım.yinede arkadasının söyledigi laf cok kötü.denirmi öyle ya.

ya bu gün ufak bir derdim var ona göre forum açılmışmı diye bir derdim var forumlarına daldım bende ben yumuşak huylu olduğum için bana özel yapılır sanırdım bu tür aşırılıklar meğer herkeste varmış ha bu arada bence kilonuz fazla başkaları için değil ama eğer siz istiyorsanız zayıflayın ben karatay diyetiyle 15 kilo verdim geri 6 kilo aldım ama geri vermeye uğraşıyorum dert edecek şey değil kilo meselesi

Şişman olmak başka göbek başka. Fazla kilolu olmayıp göbeği olan insanlar da var.
Bu arada boyunuza göre kilonuz fazla maalesef, evet. Biraz kilo verirseniz daha sağlıklı olur. :KK66:

sanırım artık zayıflamam gerekir
yemek yemek hayatımın anlamı bunu da değiştirmem zaman alacak gözüküyor ama deneyeceğim

boyla ilgili sorununuz da yok galiba tek sorun göbüşü eritmek,doğru mu anladım :KK51:

boyun geçiçi de olsa çaresi var gerçi 1.62 boy,,biraz daha rahat edilebilen platform botlardan giyip oluyorum 1.72-74:KK53: hayalimdeki boy:KK54:

Kilo için de kuzenim de çok şikayetçiydi bel, göbek bölgesinden ama bi kış geçti ve anlayamadıgımız şekilde eritti hepsini..birazcık irade gerekiyor fast food u kesti sabretti oldu

gözüme çok batmayan fazlalıklar

batmaya başlayınca karar verirsin ne yapacağına o zaman...bugün victoria secret mankenlerine bile sorsan vücutlarında 40 tane kusur bulurlar yani.insan kendi vücudunu kusursuz göremiyor.özelliklede kadınlar.

Back
X