Merhaba canim buevet kızlar 1 haftada tam iki kilo verdim sabah diyet kahvaltı öğlen yarım simit yada hiç (benim ufaklık okula başladı okulu bahçesinde tüm gün onu bekliyorum çok yoruluyorum)akşamda tüm günün açlıgının acısını çıkARIYORUM 2 Döner yadda 1 tabak yeşil fasulye dört parmak büyüklüğünde ekmek kürü özelliklede akşam içmeye özen gösteriyorum tam düzenli içemesemde 2 kilo verdim üstelik diyet yapmadan sadece ekmeği kıstım herkeze tavsiye ediyorum bence işe yarıyor
merhaba canim ne var bu cayin icinde banada soylermisin lutfeeenselam kızlar
bende kilo vermeye çalışanlardanım bi arkadaşım sinameki ile çok güzel kilo verdiğini söylemişti 1.5 ayda 7 kilo bende bu gün aktara gittim sinamekinin tek başına zararlı olduğunu söyledi yanına zayıflamak için başka bitkiler tavsiye etti bende 5i1yerde ile içerim dedim tamam dedi bukanudaki düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
5-6 bardak nedirbende içtim sinamekiyi tek başına.. ve aşırı derecede ishal oldum artık tuvaletımı yaparken acı hissetmeye başladım..sadece 2 gun ıcmıstım ama benım aptallıgım netten arastırmadan bır gun boyunca 5-6 bardak ıctım..tuvaletten cıkamaıdm bıraktım ama ne fayda bır hafta cektım..
tek başına ıcmedıgını yazmıssın sakında içmee.. bende bugun eşime 9 bitkili zayıflama çayı aldırıyorum inşallah sonucunu gorurum .. burdan yazarım eger zayıflarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?