Ben yarın bu sinameki kürüne başlamak istiyorum. Ama yaz geldi yavaştan da. Bemix in kokusu herkesin dediği gibi kötü sanırım. Sırf bu kokudan korktuğum için tereddütte kaldım. Banyodan sonra Bemix in kokusu saçta kalıyor mu? Kalıyorsa sıcakla birlikte daha çok ortaya çıkar diye korkuyorum okul falan da var... :18::44:
Ben yarın bu sinameki kürüne başlamak istiyorum. Ama yaz geldi yavaştan da. Bemix in kokusu herkesin dediği gibi kötü sanırım. Sırf bu kokudan korktuğum için tereddütte kaldım. Banyodan sonra Bemix in kokusu saçta kalıyor mu? Kalıyorsa sıcakla birlikte daha çok ortaya çıkar diye korkuyorum okul falan da var... :18::44:
Kesinlikle basla canim ben 8 hafta yaptim benim konumdan bakabilirsin. Kokusu icinde sadece evden cikmayacagin bir gun yap kimse ne kokusunu duyar ne de rahatsiz olur.
Kesinlikle basla canim ben 8 hafta yaptim benim konumdan bakabilirsin. Kokusu icinde sadece evden cikmayacagin bir gun
yap kimse ne kokusunu duyar ne de rahatsiz olur.
Uygulamadan sonra terlediğinde bir miktar koku yayılaibliyor bu yüzden bir tülbente parfüm sıkıp bir kaç dakika sonra saçına sar, 5 dakika sonra açabilirsin.Parfüm kokusu her halukarda bemiksin kokusunu bastiriyor.