- 28 Haziran 2015
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Brigitte Bardot
-
Bende saçlarımı çok döküldüğü ve cansızlaştığı için kısacık kestirmek zorunda kaldım. Şampuanımı değiştirdim ve sinemaki kürüne başladım. 5 hafta uyguladım. Uzama konusunda pek bir değişim olmadı aynı hızla uzadı. Ama canlandılar. E vitamini falan kırlıyor sonuçta içine.
Şampuan sayesinde dökülme problemim de bitince tekrar etmedim kürü. Bende uzama konusunda bir etkisi olmadı çünkü. Birde kısa saçın daha çok yakıştığını söylüyolar.Uzun cansız saçlardansa sağlıklı kısa saç iyidir.
Bu arada konunu yanlış yere açmışsın. Yönetime ilettim, düzeltilir.
yapma ya sen neler deniyorsun canım faydasını gördüğün bir sey varsa soyleyebilirmisinCanım sinamekiyi bende uyguladım ama sonuç değişmedi farklı yöntemlere yöneldim bende bana zaman kaybettirdi açıkçası
Yap
yapma ya sen neler deniyorsun canım faydasını gördüğün bir sey varsa soyleyebilirmisin
merhaba saçını kendin mi boyuyorsun eger öleyse boyanın markası nosu nedir?Sinemaki ve dax supergro kullandım. 2,5-3 ayda bu kadar uzadı:)
Eki Görüntüle 1589626
Canım garnier 111 ile dip boyamı yapıyordum veya palette 10.1 kullanıyordum. Sonra oryalle açtırdım ombre sevdasına .Sacımın rengi cok sarardı diye en son loreal majirel ile boyadım 8.3 numaraya. Ama oda koyu tuttu kuaför üzerine cila geçti 2. Resimdeki gibi oldu saclarım. 1. Resimde açıcı vurdurmamıştım henüz.merhaba saçını kendin mi boyuyorsun eger öleyse boyanın markası nosu nedir?
Das supergo ne oluyor canım?Ben sinemaki uyguluyorum ama aynı zamanda dax supergro da kullanıyorum. Saçlarım 2 haftada 1,5 cm uzadı. Yararını gördüm ama sinemaki mi dax mı hangisi bilemiyorum:) ah tabi birde çam terebentin kullanıyorum zeytin yağını ısıtıp onunla karıştırıp sac diplerime masaj yapıyorum.
Saç bakım yağı canım duştan önce sürüyorsun saç diplerinden başlayarak bütün saçına. Sonra 1-2 saat bekliyorsun ve yıkıyorsun saçlarını. Besliyor saçları yanı birde yumuşatıyor. Yalnız kızlar bu dax supergro watsons ve gratiste bence cok pahalı satılıyor..Gecen gün hobi kozmetikte 20 liraya gördüm resmen. Watsonsta 35 lira mıydı neydi..Das supergo ne oluyor canım?
Sinameki saç renginde değişiklik yaparmı?Bende saçlarımı çok döküldüğü ve cansızlaştığı için kısacık kestirmek zorunda kaldım. Şampuanımı değiştirdim ve sinemaki kürüne başladım. 5 hafta uyguladım. Uzama konusunda pek bir değişim olmadı aynı hızla uzadı. Ama canlandılar. E vitamini falan kırlıyor sonuçta içine.
Şampuan sayesinde dökülme problemim de bitince tekrar etmedim kürü. Bende uzama konusunda bir etkisi olmadı çünkü. Birde kısa saçın daha çok yakıştığını söylüyolar.Uzun cansız saçlardansa sağlıklı kısa saç iyidir.
Bu arada konunu yanlış yere açmışsın. Yönetime ilettim, düzeltilir.
Kızlar saçlarımı Şubat Ay'ı gibi kestirdim bu zamana kadar biraz uzadı ama cok pişmanım napsam bilmiyorumda biraz araştırma Yaptım ve sinameki kürünü buldum gecen hafta 2 Kür yaptım umut etmekten baska şansım yok bu haftada yapıcam ama aranızda deneyenler ve etkisini gorenler varsa lütfen yazın suan sacım tam olarak omzunda bile degil bu yaz icinde yani 3 ayda nereye kadar gelir sinameki kürüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?