Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü deneyenler ve etkisini görenler

Brigitte Bardot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
3
0
31
Kızlar saçlarımı Şubat Ay'ı gibi kestirdim bu zamana kadar biraz uzadı ama cok pişmanım napsam bilmiyorumda biraz araştırma Yaptım ve sinameki kürünü buldum gecen hafta 2 Kür yaptım umut etmekten baska şansım yok bu haftada yapıcam ama aranızda deneyenler ve etkisini gorenler varsa lütfen yazın suan sacım tam olarak omzunda bile degil bu yaz icinde yani 3 ayda nereye kadar gelir sinameki kürüyle :KK61::KK61::KK61:

Son düzenleme:
Bende saçlarımı çok döküldüğü ve cansızlaştığı için kısacık kestirmek zorunda kaldım. Şampuanımı değiştirdim ve sinemaki kürüne başladım. 5 hafta uyguladım. Uzama konusunda pek bir değişim olmadı aynı hızla uzadı. Ama canlandılar. E vitamini falan kırlıyor sonuçta içine.

Şampuan sayesinde dökülme problemim de bitince tekrar etmedim kürü. Bende uzama konusunda bir etkisi olmadı çünkü. Birde kısa saçın daha çok yakıştığını söylüyolar. :KK45: Uzun cansız saçlardansa sağlıklı kısa saç iyidir.

Bu arada konunu yanlış yere açmışsın. Yönetime ilettim, düzeltilir.

Bende saçlarımı çok döküldüğü ve cansızlaştığı için kısacık kestirmek zorunda kaldım. Şampuanımı değiştirdim ve sinemaki kürüne başladım. 5 hafta uyguladım. Uzama konusunda pek bir değişim olmadı aynı hızla uzadı. Ama canlandılar. E vitamini falan kırlıyor sonuçta içine.

Şampuan sayesinde dökülme problemim de bitince tekrar etmedim kürü. Bende uzama konusunda bir etkisi olmadı çünkü. Birde kısa saçın daha çok yakıştığını söylüyolar. :KK45: Uzun cansız saçlardansa sağlıklı kısa saç iyidir.

Evet canım bende oyle dusunuyorum cunku kestirmeden once inanılmaz Kırıntı kopuyodu hatta bana uzun yakıştığını Söylüyorlar hep inşallah bir etkisini görürüm bide su konunun yeri degişmedi

Canım sinamekiyi bende uyguladım ama sonuç değişmedi farklı yöntemlere yöneldim bende bana zaman kaybettirdi açıkçası

Yap

yapma ya sen neler deniyorsun canım faydasını gördüğün bir sey varsa soyleyebilirmisin

Canım şöyle bir durumda var her saçta aynı etkiyi gösteremeyebiliyor, yani bende işe yaramayan belki sende işe yarar ama çok sabır isteyen bi iş gerçekten..:21:
Ben barcelino saç bakım yağı ve dax supergroyu kullanıyorum tabi içten desteklemekte önemli sağlıklı beslenmelisin mutlaka :KK200:

Ben sinemaki uyguluyorum ama aynı zamanda dax supergro da kullanıyorum. Saçlarım 2 haftada 1,5 cm uzadı. Yararını gördüm ama sinemaki mi dax mı hangisi bilemiyorum:) ah tabi birde çam terebentin kullanıyorum zeytin yağını ısıtıp onunla karıştırıp sac diplerime masaj yapıyorum.

arkadaşlar ben sadece sinameki suyunu kaynatıp sürsem de etkili olur mu? inanın çok denedim o yağlı bakımları ve o kadar huylanıyorum ki alnıma enseme kadar iniyor o yağlı his, saatlerce bekleyemiyorum.

saçların kuruysa hiç sinamekiye bulaşma bence, çünki kurutuyor saçları, bakım yağları özellikle barcelino çok işe yarıyor, bir saat bekletsen bile yeter, streç sar bekle. Emeksiz yemek olmuyor maalesef

Sinemaki ve dax supergro kullandım. 2,5-3 ayda bu kadar uzadı:)
image.jpg

merhaba saçını kendin mi boyuyorsun eger öleyse boyanın markası nosu nedir?
Canım garnier 111 ile dip boyamı yapıyordum veya palette 10.1 kullanıyordum. Sonra oryalle açtırdım ombre sevdasına .Sacımın rengi cok sarardı diye en son loreal majirel ile boyadım 8.3 numaraya. Ama oda koyu tuttu kuaför üzerine cila geçti 2. Resimdeki gibi oldu saclarım. 1. Resimde açıcı vurdurmamıştım henüz.

Ben sinemaki uyguluyorum ama aynı zamanda dax supergro da kullanıyorum. Saçlarım 2 haftada 1,5 cm uzadı. Yararını gördüm ama sinemaki mi dax mı hangisi bilemiyorum:) ah tabi birde çam terebentin kullanıyorum zeytin yağını ısıtıp onunla karıştırıp sac diplerime masaj yapıyorum.
Das supergo ne oluyor canım?

Das supergo ne oluyor canım?
Saç bakım yağı canım duştan önce sürüyorsun saç diplerinden başlayarak bütün saçına. Sonra 1-2 saat bekliyorsun ve yıkıyorsun saçlarını. Besliyor saçları yanı birde yumuşatıyor. Yalnız kızlar bu dax supergro watsons ve gratiste bence cok pahalı satılıyor..Gecen gün hobi kozmetikte 20 liraya gördüm resmen. Watsonsta 35 lira mıydı neydi..

Sinameki saç renginde değişiklik yaparmı?

Kızlar saçlarımı Şubat Ay'ı gibi kestirdim bu zamana kadar biraz uzadı ama cok pişmanım napsam bilmiyorumda biraz araştırma Yaptım ve sinameki kürünü buldum gecen hafta 2 Kür yaptım umut etmekten baska şansım yok bu haftada yapıcam ama aranızda deneyenler ve etkisini gorenler varsa lütfen yazın suan sacım tam olarak omzunda bile degil bu yaz icinde yani 3 ayda nereye kadar gelir sinameki kürüyle :KK61::KK61::KK61:

Valla arkadaşım yaptığım her bakımı azim ve istikrarla yaptığım gibi bu sinameki kurunu de düzenli yaptım tam 8 hafta her pazartesi. Sonrasında 2 hafta bekleme/dinlenme sürecinin ilk haftasindayim. Bu küre başlamadan önce de kırımlarımı aldırmıştım. Sonucu soracak olursan normalde 8 haftada yani 2 ayda 4 cm uzayan saçım yalnızca 1 cm farkla uzadı. Yani 5 cm uzamış oldu. Üstüne bi de sampuanimin içine cam terebentin yağı da koymuştum ve her duştan sonra mucizevi yağ sürüyordum. Saçlarım evet hacimlendi, sağlıklandi ama öyle aman aman bele kadar uzama beklemeyin. Umutlarınizi kırmak istemem ama bendeki gelişmeler böyle. Belki de kişiden kişiye fark ediyordur..

X