Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki kürü için yardımınıza ihtiyacım var.

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
kızlar ben yaklasık ıkı hafta önce bu bemiks kürüne basladım. ilk bir bucuk hafta yumurta zeytin yağı ve bemiks yaptım işe yaradığını farkettim en azından saclarım daha güzel görünmeye basladı. bugün biraz da olsa uzadıklarını farkettim. dün sinameki kürüne geçiş yaptım o daha hızlı uzatıyor diye. yalnız bu sinameki kürünü kaç saat bekleteceğim kimisi yarım saat diyor kimisi 4 saat diyor hadi onu geçelim. bir saat kadar tuttum kafamda ama canım cıktı resmen. akıp duruyor kafamdan sinameki kürü. damla damla süzülüyor. bone takayım dedim ne yaptıysam basaramadım elimde peçeteyle gezdim. siz bu kürü nasıl uyguluyorsunuz akıtmadan. yumurta koysam içine böyle akmayacak ama etkisi azalırmı bilmiyorum. streclemi sarmam lazım. ne olur akıl verin.

cnm en az 2buçuk 3 saat durması gerekio bnde yapıorum uzun süredir.... önce nası yapmak gerektğini yazimm sinameyi bi taşım kaynatıp soğuttuktan snra süzüp içine 1 ampul bemix, 2 tatlı kaşığı kadar badem yağı koyuyosun iyice tüm saç derine yediriosun masajla... snra saçını topla tepeden ... streçle sar ve en önemlisi ensene eski bi havlu koy çnkü çok damlıo damladıkça silmen gerekiyo yoksa evin heryernde turuncumsu lekeler kalır:)) eski bi havlu olsun ve o havluyu sadece saçın için kullan çünkü kokusu yıkasn bile çıkmıo ve lekeli kalıo havlu:1::1:

cnm en az 2buçuk 3 saat durması gerekio bnde yapıorum uzun süredir.... önce nası yapmak gerektğini yazimm sinameyi bi taşım kaynatıp soğuttuktan snra süzüp içine 1 ampul bemix, 2 tatlı kaşığı kadar badem yağı koyuyosun iyice tüm saç derine yediriosun masajla... snra saçını topla tepeden ... streçle sar ve en önemlisi ensene eski bi havlu koy çnkü çok damlıo damladıkça silmen gerekiyo yoksa evin heryernde turuncumsu lekeler kalır:)) eski bi havlu olsun ve o havluyu sadece saçın için kullan çünkü kokusu yıkasn bile çıkmıo ve lekeli kalıo havlu:1::1:

cok cok sağol canım allah razı olsun vallahi.klasiklesmiş soruyu sormak gerekirse peki etkisini gördün mü :)) benim iki bucuk ay sonra düğünüm var acaba ne kadar uzar :(((

cok cok sağol canım allah razı olsun vallahi.klasiklesmiş soruyu sormak gerekirse peki etkisini gördün mü :)) benim iki bucuk ay sonra düğünüm var acaba ne kadar uzar :(((

2buçuk ayda çok mucize bekleme yani tabiki uzar ama aşırı değil saçın şuan ne uzunlukta... bde sen haftada 1 yapma haftada 2 kere yap ablam öyle yaparak uzattı... düğünden snra haftada 1 e düşürürsün

2buçuk ayda çok mucize bekleme yani tabiki uzar ama aşırı değil saçın şuan ne uzunlukta... bde sen haftada 1 yapma haftada 2 kere yap ablam öyle yaparak uzattı... düğünden snra haftada 1 e düşürürsün

haftada iki kere yapıyorum canım evet. suan boynumda saclarım ensemin bitimine geliyo.eczaneye sordum omuzunun dort parmak asagısına gelır dedı

Son düzenleme:
Canım bende bu kuru yapıyorum gercketen faydasını gordum ben evıgen ampulde katıyorum sende kat eczaneden alırken kız sacım ıcın oldugunu anladı heralde bana evıgenıde verdı ve bemıxs cok pıs kokuyor dersen eger bepanten kullan ama gercekten faydalı bır kür.

arkadaşlar bu kürü ilk defa bugün uyguladım.öncelikle kokusu gerçekten çok kötü :50: dayanıcaz yapıcak birşey yok.
sorum şu olacaktı.ne miktarda su kullanıyorsunuz.ben çok mu kullandım acaba sanki badem yağıyla bemiks arada kaynadı gibi.

arkadaşlar bu kürü ilk defa bugün uyguladım.öncelikle kokusu gerçekten çok kötü :50: dayanıcaz yapıcak birşey yok.
sorum şu olacaktı.ne miktarda su kullanıyorsunuz.ben çok mu kullandım acaba sanki badem yağıyla bemiks arada kaynadı gibi.

hani şu küçük çay bardakları var ya arkadasım onun yarısı kadar su kullanıyorum ben. içine 7 , 8 yaprak sınamekı otunu koyup birkaç taşım kaynatıyorum

sana mı yaramadı acaba cnm. 7,8 kez yaptıktan sonra ara verdin mi. kaç saat beklettin. düzleştrci vs kullandn mı yaparken

ben 5-6 kere yapınca ara verim 2 kez denemem oldu 2-3 saat kadar bekleyip yıkıyordum
düzleştirici maşa mecbur kullanıyordum tatlım saçlarımı şekillendirmek gerçekten çok zor olduğu için

şuanda saçımda sinameki kürü var nasıl durulayacağımı bilmiyorum şampuanlamı yoksa sadece suyla mı yardımcı olur musunuz

formülün sahibi olarak söylüyorum
yarım saat tutun ve parmaklarla yedirin yavaş yavaş akmayacak kadar yedirin yeter ıslatacak kadar

Ben badem yagini surup bekleyiyorum sonra sinamekeyi kaynattiktan sonra sogutuyorum dus aldiktan sonra sinamekeyle kafami yikiyorum durulamiyorum kokusuda dayanilmaz degil

Back
X