Saç Uzatma Yöntemleri sinameki kürüyle 1 senede uzayan saç işte sonuç....

Kizlaar bende sinameki kürunu uyguluyorum saçlarım kivircik olmasina rahmen müthiş uzama var bu karisima ben bir tatli kaşığı bal koyuyorum saçlara parlaklik veriyor :) ayriyetten sampuanimda çam terebenti var ve :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım düzenli kullanırsan ve hiç bir kimyasal madde ısı jöle v.s kullanmazsan inan uzama yapacaktır düşünki meyve ağaçlarını eğer kışın ilacını gübresini v.s bakkımını yapmazsan o ağaçtan yazın meyvesini zor verir ama bakarsan ozaman sağlıklı meyvesinide alırsın bizim vücudumuzda cildimizde saçımızda aynı protein vitamini takviye yaparsan ozaman sağlıklı bir insan oluruz bence sabret ve bırakmadan devam et..

Bu kuru gecen sene 5hafta yapmistim kuafor sacima golge yaparken saclarimi paketlemekte biraz zorlandi kafandan sac fiskirmis demisti cok etkili bir karsim hemen etki ediyor amma o kokusu yokmu o kokusu dayanilacak gibi degil :))

aynen kokusu kötü işte ben kokuyu biraz hafifletmek için lavanta yağı kullanıyorum vede duştsan ÇIKIncada lavanta yağı sürüyordum mis gibi lavanta kokuyor du:))

Herhalde yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı

Sinameki 3 kür;

8 haftalık 3 ayrı kür yani bekleme süreleri ile beraber 33 Hafta ediyor :)

Turplu Su;

Haftada 3 kere toplam 14 defa yaptım :)

Havuç;

Haftada 2 kere toplam 10 kere yaptım

İşe yarayacak olsa bu kadar zamanda zaten yarardı daha neye sabredeyim :)

Ben bu gün hardal kürüne başladım, 8 hafta onu deneyeceğim bakalım...

Bu da saçlarımın güncel hali, gerçi dün 5 cm daha kestim derdim katları aynı boya getirmek, yanlar hala katlı, 2 ay sonra bir 5 cm daha kesersem istediğim gibi olacak...

Son düzenleme:
aynen kokusu kötü işte ben kokuyu biraz hafifletmek için lavanta yağı kullanıyorum vede duştsan ÇIKIncada lavanta yağı sürüyordum mis gibi lavanta kokuyor du:))

Bir daha yaparsam bende denerim
Ama simdi havalar isiniyor yapamam herhalde,sicak havada terledikce sicakladikca sanki sac diplerimden koku cikiyor
öfff kokusu geldi sanki burnuma :))

bende çam terebentinin hepsini katmıştım şampuana büyük olduğu için ama gerçekten çok kötü bü kokusu var. yılan yağını öneriyolar çok iyimiş oda mı kötü kokuyo ????

zaten banyodan sonra saçımın ucuna mutlaka yağ sürüyorum sonra köpükleyip kurutuyorum düzleştireceğim zamanda saçımın ucunu yağlayıp öyle yatıyorum sabah düzleştiriyorum bi an önce uzasa saçımı ısıdan uzak tutucam yaa kısa saçı şekillendirmek çok zor ve hiç çekici değil

sonuç değerlendirmen nedir bizde yaralanalım denemeden önce

Konuya ekleme yapayım... Yukarıda sinameki, havuç,turp kürlerinden bir sonuç alamadığımı söylemiştim Hardal maskesine başladığımı da söylemiştim. Hardal maskesi bende sonuç veriyor, eğer sizde benim gibi bu kürlerden sonuç alamayanlardansanız hardal maskesini deneyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…